אני יודעת

אני יודעת

זה כל כך פשוט שזה גאוני הארי הוא בעצמו הורוקסוס (ככה כותבים) כי בו יש חלק מוולדר והנבואה של הספר ה-5 אומרת שרק אחד יחיה נכון וזה הספר האחרון אז הארי ימות כדי שלוולד לא יהיו יותר הורוקסוסים אני לא יודעת עם כבר חשבו על זה כי אני חדשה יום נפלא חג שמח יעל

דנקי

New member
כבר חשבו על זה...

ועל עוד 79374983729847192347893279823 תאוריות אחרות.. *נאנחת מרוב שטחנו את הנושא, אבל עדיין זה כיף להמשיך ולטחון.. אבל רק קצת...*

חג שמח! ../images/Emo155.gif

האמת כבר חשבו על זה
, וממשיכים לדבר על זה בפורום, ויש כאלו שמתנגדים, ויש שתומכים. אני חושבת כמוך- הארי יקריב את עצמו כדי שיוכלו להרוג את וולדמורט- ככה יהיה סוף הירואי ומרשים אבל לא הפי אנד קיטצ'י.
עדכון מהיר לגבי התאוריות הנפוצות בפורום: * הארי הוא הורוקרוקס. * סנייפ הוא טוב, ודמבלדור ביקש ממנו להרוג אותו. * סנייפ הוא טוב, ודמבלדור לא מת. * רא"ב הוא רגולוס בלק (אח של סיריוס).
חג כשר ושמח

../images/Emo187.gif אהה אז רגולוס בלק

הוא אח של סיריוס.. מסופר עליו עוד דברים שמראים שהוא רא"ב כי אני בכלל לא זוכרת אותו ומה שהזכירו עליו..

ForeverBS

New member
אני כמעט בטוח

שרא"ב זה רגולוס... התאורייה הזאת הגיונית להחריד... סחטיין על הפורום הזה אני בחיים שלי לא הייתי חושב על זה...

InBaR 85

New member
אבל זה לא הגיוני....

אם הארי הוא הורוקרוקס אז למה וולדי מנסה להרוג אותו?

ForeverBS

New member
../images/Emo45.gif עוד סיבה

לפי הנבואה רק אחד מהם יחיה, אז הארי ימות ואז וולדמורט ימות? זה רק אחד משניהם... וברור שזה יהיה וולדמורט, השאלה היא איך הארי יהרוג אותו.

Pr0NgS

New member
משהו קטן בקשר לנבואה:

קשה להבין איך לא ראינו את זה אחרי החמישי. רק בשישי אנחנו אומרים שהנבואה לא כופה כלום. זה אפילו משתמע מהחמישי! יש נבואה, שאומרת שהעתיד יילך ככה וככה, אם... ומה אם מישהו ישמע ויגיד לעצמו שהוא לא יילך? פשוט היינו צריכים את המילים של דמבלדור כדי לחזק את המחשבה הזאת.

t u l t u l 16

New member
לא בטוח שוולדמורט ימות..

כאילו זה צפוי שכן.. אבל יש כאלה שאומרים שהיא תהרוג את הארי בספר האחרון כי אם לא אנשים יבקשו ממנה לכתוב עוד ספרים על המשך החיים שלו... לא יודעת אם כבר דנתם בזה.. אני פשוט חדשה..

Death Toll

New member
זה כן הגיוני

שתי השערות: 1) וולדמורט לא יודע שהארי הוא הורקרוקס 2) וולדמורט רוצה לחסל את הארי בעצמו, אולי הוא מתכנן משהו או להעביר את החלק של הנשמה שלו בהארי למקום אחר כשהארי ימות.

הוא חייב לדעת!

אם הוא פיזר שבעה הורוקרוקסים הוא חייב לדעת מי הם ואיפה הם! מה זאת אומרת - לא יודע שהארי הוא הורוקרוקס?! וממתי אומרים הורוקסוס?

טוב תודה

אבל זה הכי הגיוני כי צריך להרוג בשביל הורוקרוקס ואם אני לא טועה ההורים של הארי מתו לא אז יש לו רצח ומקום לשים אותו(הארי) וגם הנבואה אומרת שהוא יהיה שווה לו בכוחו כי להארי יש את הכוח שלו+חלק מכוח של וולדי (למה וולדי הוא חמוד) ככה הוא שווה לו

City Of Angel

New member
אז שהוא שהוא לא

רק כשוולדמורט נכנס לגוף של הארי בקרב עם דמבלדור במחלקת המסתורין הוא הבין שהארי בעצם הורקרוקס של עצמו, ובגלל זה בספר השישי הוא הורה לאוכלי-המוות לא להרוג את הארי אלא להשאיר אותו לו.

back to nothing

New member
זה נשמע הגיוני.

עכשיו כשאני חושבת על זה: בספר השישי וולדי המגה סקסי ביקש מאוכלי המוות לא להרוג את הארי כי הוא הבין שהארי הוא הורוקרוקס של עצמו, אז הוא יוציא ממנו את ההורוקרוקס ויהרוג אותו. :)

אממ

טחנו את התאוריה הזו מכל הכיוונים..כך שכבר אין מה לסחוט ולטחון...חחח אבל את חדשה וברוכה הבאה וממש לא נורא שהעלת שוב את התאוריה הזאת... אל תשכחי! זה מסובך וקשה לשים נשמה בבנאדם..וכדי לעשות את זה, וולדמורט צריך להתכוון לזה..ובמקרה הזה, למה שהוא ישים הור` בהארי, ואחרי זה הוא רודף אחריו כדי להרוג אותו? ואם תגידי שזה נעשה בטעות..אז גם זה לא נכון! כי, אי אפשר לעשות הור` בטעות... ‏שיהיה לך ולכל חברי הפורום חג שמח!

למעלה