אני יודעת!

אני יודעת!

ענבל, שימי במקום הוגוורטס און-ליין, את האתר של לירון ליאת ושלך! האתר המושלם!

S.tal

New member
כן.........

הן כבר רצו לשים את האתר שלהן פה, לא?! ואין לי מושג למה הלינקים עדיין לא הוחלפו...., כדאי להחליף!!!!!!!!!!!!!!! טל, t@l שמעוצבנת, כי חמאת הבוטנים עשתה לה בחילה.........!!!!!!!!

LuNaTiC

New member
אוקיי!

אני הולכת להחליף שני לינקים... אז... אני לא יודעת! אתר אחד צריך להיות אתר מידע כזה... ויש הרבה כאלה.. אתר אחר צריך להיות יותר כיפי.. והאתר שלנו הוא כזה, אינדיד! יש שם כבר הרבה פאנפיקים ויהיו עוד בלה בלה... אבל אני מפחדת מהאשמות של.. אמ.. נתינת פרוטקציה לאתר שלי.. מצד שני - אלא פאנפיקים שלכם, בעיקר, אנשים!! זאת בעצם.. עבודת פורום משותפת, הייתי אומרת? ואני לא יודעת על מה אני מדברת עכשיו.. אז אני אשתוק.. -ענבל-

Ms. Potter

New member
אפשר גם...

לבקש שתשימי את אתרי הקטנטן לפאנפיקים ברשימת הלינקים? כדי שיכנסו אליו טיפה יותר אנשים.... בתודה (מראש !) לימור.

Lady_Voldemort

New member
רעיון טוב

מה קרה להוגוורטס און ליין אגב? הלורד מיצי עדיין שולט

Ms. Potter

New member
נראה לי ש...

הקטע עם השיעורים שאפשר להגיש רק חצי יום לא עבד כ"כ... וגם האתר קרס תדיר...

LuNaTiC

New member
אז זהו....

שאת האתר של הדראקואים אני משאירה.. וחוץ מזה אני יכולה לשים רק שניים. אחד מהם אני רוצה שיהיה אתר של מידע.. והשני יכול להיות של פאנפיקים והכל... אבל מה, לימור.. האתר שלך הוא עם פאנפיקים של כל מיני דברים.. האתר שלנו.. אר.. רק של הארי פוטר... ככה שזה יותר קשור.. ועדיין, אני לא מרגישה נוח לשים אותו שם... -ענבל-

למעלה