אני יודעת...

אני יודעת...../images/Emo182.gif

אני יודעת בוודאות גמורה שאלך מכאן באחד הימים אולי מחר,אולי בעוד שני חורפים אני יודעת בוודאות גמורה שהכל זמני בהנחה שהזמן הוא ממשי מה אשאיר אחרי לכתי מה אקח איתי....? צרור זכרונות מצוקות קשות מילים, מילים שנוגעות מילים שדוקרות כמה רעיונות ואולי....אולי גם הארה גדולה.. חיוך של ילדתי...שלי חיבוק מילדותי כמה ספרים עם משפטים מסומנים ב"מרקר" שניצלים קפואים שלא היפשרתי כמה תוכניות "מגירה"... שירים..הרהורים כמה לבבות מדממים... והעולם... העולם לא יחסיר פעימה וכל אחד ימשיך לספר את שהיה והשמש תזרח...והשמש תשקע אני אני יודעת בוודאות גמורה עכשיו.... יללה ביי (יומולדת,אתם יודעים לפעמים מעורר להרהורים....)

longshut1

New member
מזל טוב תמרי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני פשוט יושב כאן,הסיגריה כבר הספיקה לשרוף לי את המיליון דפים שיש לי כאן..ונדהם מיכולת הכתיבה,והרגש,והחוכמה,...ו...סוד קטן-דמעה אחת או שתיים טיילה לה..את פשוט כל כך ,כל כך אמרת דברים שאני מתחבר אליהם.. ורק בגלל זה,בגלל נפש אחת(אני)שראתה את השיר הנפלא שלך כזוהר בוהק,בזכות דמעה אחת שטיילה לה לנפש אחת...נפש שלבטח תזכור אותך,ותחסיר פעימה... מזל טוב,תמרי,ואני כל כך התרגשתי מהשיר(כן,אלי הוא מושי מושי),שאני לא מסוגל לחבר ברכה נורמלית...אני רוצה שכל מה שאת חולמת עליו יהפוך למציאות...ואולי דווקא ההודעה המבולבלת הזאת שלי,הרגשנית הזאת שלי,היא באיזהשהוא אופן מוזר,ברכה ראויה לאדם מיוחד כמוך:) שיהיה לך רק רק רק רק רק טוב!

XמטאורX

New member
מזל טובבבבבב

אני מאחלת לך המון מזל טוב ויומולדת של כייף נותנת לך
כדי שלא תקבלי בטעות את המצברוח ה
שיש בחוץ! וגם
כי זה מה שנותנים ביומולדת...! וכמובן המון
בשביל הסבבה... נראה לי שהתלהבתי יותר מידי מהאמוטיקנים... אז...

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo145.gif

אני אומנם לא מכירה אותך(עדיין)אבל מה הקשר למזל טוב?את זה אני אגיד בכול מקרה,מה רע בלברך אנשים?
ואם כבר אז אהלן נעים להכיר

Digi Lista

New member
נו ,לכן אמרתי מזל טוב...../images/Emo3.gif

וגם ניצלתי(שרשורים אסור לנצל,הדזמנויות דווקא כן) הזדמנות ו"ערכתי היכרות"
...

longshut1

New member
טוב,ידעתי שהלבנים העגולים האלו הם

לא סוכריות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תשימי לב,יש לי נטייה לאהבליזם חחחחחחח

Digi Lista

New member
אני רגילה,מניסיון../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

אם לך יש נטייה לאהבליזם מה אני אגיד?בתור סובלת ממחלות נוסח "אידיוטיזם","טיפשותיזם"ו"טמטומיזם"...אני לא יכולה להגיד משהו להגנתי...

longshut1

New member
נהנהנהנה לי יש גם פיגוריזם חחחח

ואלו היו 60 שניות של פורום הטארוט שמתיימר להיות רציני חחחח יאללה,למי שיש תלונות שיגלול קמעא(עברית שפה יפה) את העכבר למעלה וללמטה בדף,יש כמה מילים לועזיות וקצת קלפים,ככה שבכל זאת שהבייבי פורום שלנו גדל להיות ילד גאון של אמא:)

למעלה