אני יודעת ש

וונקי

New member
אני יודעת ש

שבזמן אחרון אתם שומעים מיני יותר וסובלים מיני יותר מדי ושאני פותחת המון הודעות וכול זה. והפעם אחת או לתמיד רצתי להגיד לכם למה אני עושה את זה אני טיפוס מאוד משונה שכול זמן צריך צומת לב עקב בעיות כול שלהם וכאשר איו לי צומת לב אז אני נורא רגישה ופגיעה לכול דבר. כול דבר קטן יפגע בי. אני יודעת שמה שעתי זה לא בסדר ורק רצתי להתנצל כול מה שעתי אני יודעת שאכפת לכם וכול זה. אבל אני מבקשת מיכם רק דבר אחד קצת יחס ואז זה לא יחזור בשנית. ועוד דבר אחרון ודי אני טיפה מדוכאת ואני ישמח אם תתקשרו עלי לנייד החדש שלי אוהבת אתכם נורא דסדס ודבר אחרון בבקשה תיגבו להודעה זו

coolit

New member
איזו תמונה../images/Emo13.gif

דסדס, כולנו אוהבים אותך, וכולנו גם רוצים צומי!
חוצמזה זה פורום עוף, אפשר לפתוח כמה הודעות שתרצי..

וונקי

New member
תגידו מה כבר בקשתי

בקשתי קצת אבל קצת צומי וקבלתי צומי רק מי ברית וסיגל תודה רבה לכם ברית וסיגל אני אוהבת אתכם
ענקי ובזוכתום אני נשארת פה אבל על כול יתר אני יחשוב מה אני יעשה איתם יא חתיכת אגוסטיים מה כבר בקשתי רק שתיגבו להודעה הזאות לראות יחס אז תשכחו מי זה לא רוצה ממיכם יחס ייאלה אני עפה לי אם אתם רוצים אותי בשביל לנסות לעדוד אותי אז תמצאו אותי עם פלאפון שלי לא שאכפת לכם בכלל

coolit

New member
הדסססס..../images/Emo24.gif|מכוערת||גג"מ|

אף אחד לא מגיב פה לאף אחד..

וונקי

New member
הם לא מגיבים זה

נכון אבל לי אף פעם לא יגבו זה כיאלו כתוב לי על מצח לא לשמים לב עלי או לפחות לא להגיב ובספו של דבר זה נמאס את יודעת מה שלא יגבו שלפחות יתקשרו עלי לראות טיפה אבל של רגש כי אני ממש אבל ממש צריכה את זה וברית את ממש מתוק

ffiendd

New member
הדדדדדדדדססס../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת באמת אבל באמת שלא ראיתי את ההודעה
הלכתי לחפש תמונות כל אחרי הצהריים ורק עכשיו נכנסתי
אל תהיי עצובה, אם את רוצה, נוכל לדבר קצת, אבל לא הרבה... אני עוד זוכרת כמה היה הסכום של החשבון פלאפון האחרון שלי. וכן, זה היה המון. קבלי
ממני
אני אוהבת אותך המונים המונים

שניש

New member
דסו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif

מצטערת שלא הגבתי קודם רק עכשיו ראיתי את ההודעה... אל תהיי מדוכאת

למעלה