אני יודעת שעדיין.......

CarolineKinney

New member
אני יודעת שעדיין.......

מוקדם מידי לחשוב על זה אבל ב 9.9 יש יום הולדת למישל וחשבתי שאפשר להתחיל לחשוב על משהו מיוחד שנעשה בפורום..... מה אתם אומרים????. ***כדי שזה לא יהיה בדקה ה90

creek chick

New member
היה לה כבר!

היה לה ב 23.7 לא? אבלללל מה עם צ´אד??? יש לו ב24.8!!! זה עוד מעט!

LillipooT

New member
זה רעיון מצויין! ../images/Emo60.gif

נעשה משהו מיוחד לכל שחקן שהשתתף בדוסון ויש לו יומולדת. אז קודם כל לדעתי צריך לחשוב מה לעשות לצ´אד.. כי לו יש קודם.

LillipooT

New member
מה התאריכים של כולם?

אני יודעת את אלה אבל אני לא בטוחה בקשר לחודש ולמספר כי אולי זה הפוך וזה... Joshoua Jackson 6.11.78 James Van Der Beek 8.3.77 Katie Holmes 18.12.79 Meredith Monro 12.30.77 Kerr Smith 3.9.78 Michelle Williams 9.9.80 Michael Pitt הנרי 4.10.81 Monica Keena אבי 5.25.79 Brittany Daniel איב 3.17.76 John Wesley Shipp מיטץ´ 22.1.56 תוסיפו ותתקנו פה עוד תאריכים שאתם יודעים :)

Ayelet 1986

New member
מה???

קר סמית´ רק בן 24? כשהוא התחיל לשחק בסדרה אמרו שהוא בן 28 בערך...

LillipooT

New member
אוקי.. הנה התאריכים הנכונים..

מישל - ג´ן: 25 בספטמבר. ג´יימס - דוסון: 8 במרץ. קייטי - ג´ואי: 18 בדצמבר. ג´ושוע - פייסי: 11 ביוני. קר - ג´ק: 9 במרץ. לגראמס: 25 ביוני.

ד י י ז י

New member
קר בן 30!! והוא ב-9 למרץ!

אני יודעת , כי הוא יום לפניי... וג´יימס יומיים..

../images/Emo15.gif עוד שחקנים...../images/Emo98.gif

דרו וונלנטיין ( השחקן מארק מטקביץ´ ) 17 ליוני 1978 ... אבי מורגן ( השחקנית מוניקה קאנה ) 25 למאי 1979... דאג וויטר ( השחקן דילן ניל ) 8 לאוקטובר 1969... ביי ...

קודם כל צריך

לתכנן משהו ליום הולדת של צ´אד לכן יש לי רעיון איך אנחנו נעשה, בשרשור הזה כולם יכתבו רעיונות, או שנעשה את כולם, או שנחבר את כי טובים... רק אם זה בסדר מצד לי! כי היא המנהלת של הפורום... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/

חחח כן מן הסתם......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LillipooT

New member
קבלתם את רשותי! חחח ../images/Emo60.gif

קדימה אנשים.. להתחיל לחשוב :)

../images/Emo15.gifיש לי רעיון...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

תמונות ואנימציות של צ´אד... מה דעתכם? קודם כל, כי ככה כל אחד יכול לתרום מהכשרון שלו, לקחת תמונה של צ´אד לעשות לה מסגרת יפה, להחליף צבעים לעשות אותה הרבה יותר מעוצבת... ביי...

אמממ...... תקראו ותישפטו.....חח

בבקשה תסבירו לי איך עושים אנימציות?... זה ממש ממש ממש יפה!!!!! פליז אנשימים! וגם מסגרות וכל אלו.... טוף זה כל מה שהיה לי להגיד.... תודה!

../images/Emo15.gifטוב, אז ככה...../images/Emo98.gif

את צריכה תוכנה של עיצוב גרפי כלשהי ... freehand , photoShop Me וכו´... למשל אצלי בפוטו - שופ יש תוכנה נפרדת של אנימציות Image Readey... שאיתה אני עושה אנימציות... לא קשה ללמוד את התוכנה - אנגלית די פשוטה... ביי ...

למעלה