אני יודעת שיש לי אישור אז הנה אחד התמונות המוצלחות של המפגש עם מודל כזה זה ממש קל.
A ariane New member 25/8/05 #1 אני יודעת שיש לי אישור אז הנה אחד התמונות המוצלחות של המפגש עם מודל כזה זה ממש קל.
A ariane New member 25/8/05 #10 ועוד אני לא שמה הערה כי אני לא יודעת בעל פה מה יש מתמונות ובאיזה סדר אני מפרסמת, יש עוד אבל אני רוצה אישור מכולן שאפשר לפרסם, אש"פ אני יודעת שזה לא(או שזה השתנה??) ומה עם השאר?
ועוד אני לא שמה הערה כי אני לא יודעת בעל פה מה יש מתמונות ובאיזה סדר אני מפרסמת, יש עוד אבל אני רוצה אישור מכולן שאפשר לפרסם, אש"פ אני יודעת שזה לא(או שזה השתנה??) ומה עם השאר?
ר רונה 4 New member 26/8/05 #23 happy אני טועה, או שהיא מתחילה יותר ויותר להיות דומה לך? איך שהיא גדלה מהפעם הקודמת!
H happy New member 27/8/05 #24 רונה תודה רבה על המחמאה../images/Emo99.gif אבל ליהי עדין יותר דומה לבעלי. או שיותר נכון לומר היא ממש בעלי רק בקטן אבל תודה תודה תודה
רונה תודה רבה על המחמאה../images/Emo99.gif אבל ליהי עדין יותר דומה לבעלי. או שיותר נכון לומר היא ממש בעלי רק בקטן אבל תודה תודה תודה
נ נעמולה New member 25/8/05 #4 ../images/Emo41.gif מנצ"לשת לתמונה מדהימה בעיני לא מהמפגש אתמול, אבל התאימה לי לשרשור תמונות עומר שלי ואלה של ושתי ברגע של ילדות אמיתית,טהורה כזאת
../images/Emo41.gif מנצ"לשת לתמונה מדהימה בעיני לא מהמפגש אתמול, אבל התאימה לי לשרשור תמונות עומר שלי ואלה של ושתי ברגע של ילדות אמיתית,טהורה כזאת
2 2קשת New member 25/8/05 #18 אריאן תודה על התמונות! מייד שמרתי לעצמי במחשב. ובנצ אם עוד לא אמרתי את זה אלף פעם - אז יוגי פשוט מהמם!
אריאן תודה על התמונות! מייד שמרתי לעצמי במחשב. ובנצ אם עוד לא אמרתי את זה אלף פעם - אז יוגי פשוט מהמם!