אני יודעת שזה רע אבל.....

taltalros

New member
אני יודעת שזה רע אבל.....

בתוכנית האחרונה (למי שיש את זה בוידאו שיצפה שוב) זה נראה שקיאן סובל מתיקים בראש, בחיי!!!!! הוא לא הפסיק להזיז את הראש בצורה מוזרה לכיוון הכתף!!! ופעם הבאה שמשהו מכם מדבר איתו תגידו לו שיש טיפול לדברים האילו זה לא מרוע פשוט זה ממש נראה לא טוב!!!! זה רק אני או ששאר חברי החמישיה לא ממש סובלים אותו, אני לא יודעת בדיוק למה(יכול להיות שזה מקנאה) אבל לי זה נראה כאילו הם לא ממש מחבבים אותו, כאילו הם מדברים איתו כי הם חייבים, אתם יודעים כמו הלא רצויי שמגיע למסיבות ללא הזמנה. אין צורך להגיב ברוע אני אומרת את הדברים האילו כי אני בטוחה שלא רק אני ראיתי את זה. אני באמת מאוד אוהבת את התוכנית האמת! לתגובתכם....

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

עונהה כי לא הספקתיי אתמולל!!!!!

ראיתי תפרקק הזה ולא ראיתי שום דבר מוזר בקיאן....=/ ומה זה "בפעם הבאה שמישו ידבר איתו..."????חחח כאילוו....נראה לך שיש לו בכלל זמן להיות במחשב ולצוטט?? ולא נראה לי שהם לא סובלים אותו או משוו...הם תמיד צוחקים אחד עם השני או משו כזה....

ShuNka

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא שמתי לב ל'טיקים', אבל אני בטוחה שהם לא מדברים איתו כי הם חייבים וזה לא נראה כאילו מישהו שונא אותו או את אף אחד אחר. ואני לא אדבר איתו ב"פעם הבאה" כי אף פעם לא דיברתי איתו, ואני לא חושבת שיתמזל מזלי לעשות את זה :[. אבל דווקא כן שמתי לב בתוכנית האחרונה שהוא אכל ממש מצחיק בקטע אחד וזה קרע אותי XDD

ShuNka

New member
^ *נכתב בנימה הומוריסטית*

שאני קוראת את זה עכשיו זה נשמע קצת תוקפני
חיחי לילה טוב אנשות!
ואלון
איזה כיף לגרום לאנשים להזות שבאמת אני אפגש איתם מחר בקרית אונו בבית קפה. טיהי ^__^

same old alon

New member
הקריצה הייתה לי?

כי לא הבנתי אם זה היה לי... ואם זה לא היה לי- אז לא יודע אני יוצא טיפש טוב, אני טיפש לפעמים
ועל איזה טיקים לעזאזל אנחנו מדברים??? אין דבר מושלם מקיאן(טוב, יש משהו 1) אני אדבר היום עם קיאן בלילה, יש לנו פגישה בין החלום ה-3 ל-5

גם אני שמתי לב לזה

אני זוכרת שזה קרה שקיאן היה עם הסטרייט,אחרי שהם חזרו לבית כשהגיע תורו לדבר איתו וזה באמת לא היה נראה טוב,אבל אולי הוא מטפל בזה,כי לא זכור לי אם היו פעמים שראיתי את זה שוב. אני לא חושבת שהוא מחלק לאנשים שרואים את התוכנית את הטלפונים שלו או כל פרטים שיוכלו ליצור איתו קשר,אולי רק לאנשים או מעריצים מסויימים. בעניין השלישי לא שמתי לב,אבל אני חושבת שלא נראה לי שהם היו מסכימים לעבוד ביחד בתוכנית,אם הם לא היו סובלים אחד את השני. ואני גם מאוד אוהבת את התוכנית

ShuNka

New member
LOL

אולי הוא היה עצבני (?) יש אנשים שיש להם טיקים כאלה שהם עצבניים..

למעלה