אני יודעת שזה ישמע לכם מפגר אבל...

אני יודעת שזה ישמע לכם מפגר אבל...

זאת הודעה לא רק לכם אלא לכל מי שיקרא אותה. יש גם עולם אחרי הפוליטיקה! לא הכל זה שמאל נגד ימין או שמאל עם ימין, תסתכלו רגע מהחלון.... יש שם פרחים, וציפורים ואנשים. אז לא צריך להתעלם מ"המצב" אבל אפשר גם לא לשמוע חדשות בכל חצי שעה. אז נכון שהמצב בארץ לא משהו והפילוג בעם עוד יותר אבל לא הכל מסתכם בפוליטיקה וביטחון. יש גם את החיים בחוץ. אפשר להנות ולצאת לטייל קצת, להסתכל בטבע ובילדים ואנשים שסתם החליטו לשכוח הכל ליום אחד. תסתכלו על החיים בצורה קצת שונה מהצד, או אולי באלכסון. כי "הדברים החשובים באמת סמויים מן העין" -(הנסיך הקטן.) אז באמת תחשבו על זה וקחו חופשה קטנה מהחיים האמיתיים. ועוד משהו שאבא של טם-טם הארנב מבמבי אמר לו: "אם אין לך משהו טוב להגיד, מוטב שלא תדבר כלל" אז אל תתעסקו בקללות והאשמות. נסו להנות קצת מהחיים! יעל, במצב רוח של שנות ה-60....

המוסד

New member
את צודקת...

אבל לברוח מהצרות לא יגרום לצרות להעלם ו...דרך אגב אני מקווה שהמצב רוח הזה הגיע בזכות אותם טיולים קלילים ולא בגלל כמה...

תנחלסון

New member
טוב אז יש עולם אחר אבל מצבנו חרא..

אני קורא עכשיו את מי הגבעות= ז´אן די פלורט...אבל המצב חרא. ופרובאנס יפה.והייתי שם לפני שלשה שבועות...נהדר אפשר לישון בכפר פאראדו אחרי פונטויל וליד ארל. אבל אנו שרויים הצב של אירופה בימי המלחמות שם...גם אם הדולבים בצרפת..נהדרים.

SHIRLY17

New member
יעל:......

יש עוד משפט מפורסם: לפעמים בשביל להגיע לשלום צריך לעבור מלחמה. אנחנו דנים כרגע במצב שקיים במדינה ולצערנו לא ניתן ואפילו אסור להתעלם ממנו. כול ההתרחשות הפוליטית- ממשלתית או איך שתרצי לקרוא לה- מטרתה להגיע למצב טוב. מצב שבו אכן נוכל כולנו להתבונן דרך החלון ולראות אך ורק את הילדים שמשחקים בגן. אבל את יודעת מה? אני רוצה להסתכל על העולם ועל הרווגוניות שבו בלב שלם, ללא ההרגשה שבאותם הרגעים נמצאות שלוש משפחות מסכנות שמחכות לשמוע ולו הידיעה הפשוטה ביותר מפי בניהם האבודים. העולם שאת מתארת הוא העולם המושלם והחיים המאושרים, וכול האנרכיה בזמן האחרון מטרתה, גם אם לא רואים את זה כול כך, להגיע לאושר וביטחון. כך שאל תדאגי, אנחנו בדרך :)

יעלי.. ../images/Emo3.gif

אני לא יודע אם עצוב לך אז גם לא יודע,אם את רוקדת... אבל-כתבת פה הודעה יותר חכמה מכמה זקנים בני זקנים מרק.

האמת היא שעצוב לי

אז אני לא רוקדת.... בשביל לרקוד צריך לשכוח קצת מהמצב פה בארץ. אי אפשר לרקוד עצובים. אז עכשיו אני מעדיפה לא לרקוד.... מעדיפה לחשוב על דברים רעים. כי מה שלמדתי בשנות חיי המועטות בנתיים הוא שדברים רעים לא עוברים בעצמם! אם עומדים מולם הם נבהלים טיפה וחוזרים יותר מאוחר. ובנתיים יש לי זמן לרקוד.

אז בסוף-את העצובה? ../images/Emo24.gif

תני לזקנים לדאוג את-לכי מיד לרקוד סבא שרון קצת לא בעינינים ישן הרבה אבל בסוף,אנחנו כבר נעיר אותו.. לילטוב. מרק.

וינטו

New member
את מאד צודקת

אבל היחה מי שאמר שכנראה האדם בהתנהגותו הוא השגיאה הגדולה של הטבע לכן רק מעט מתפנים לההנות מיופיו

גיא*

New member
העולם שאת מתארת

הוא מאוד רחוק מהמציאות שאנו חיים בה, נכון שלפעמים אפשר ואפילו רצוי לשכוח קצת מכל מה שקורה ופשוט לנסות להנות מהאוויר [למרות שבחיפה אפילו הוא מזוהם
] אבל קשה ואסור לשכוח מה שקורה, כי אחרי שנביט מהחלון ונראה פרחים מיד נשמע את מבזק החדשות המיוחד בגלל עוד פיגוע או עוד הפצצות ברמאללה.. ואם באמת כל מי שלא היה לו משהו חשוב להגיד היה שותק אז העולם היה מאוד משעממם, רק שקט..

למעלה