אני יודעת שאתם כאן,

אני יודעת שאתם כאן,

ותיקים שלי, אני יודעת שגם עיניכם חשכו למראה מה שמתרחש פה ביומיים האחרונים. אז עכשיו כל אחד מאמץ את מוחו הקודח לכתיבת הודעה מעניינת, בואו נעלה קצת את הרמה. גם אני אכתוב משהו בהמשך. בלאונט? ראסטות? אשקה? מיכל (כרגע את הרע במיעוטו... לא. את לא רע. תכתבי.) N0, איפה אתה לעזאזל? וחרא, תחזור! אני אסתכן בכך ששכחתי הרבה, אבל מי שהודעה זו נועדה אליו יודע. בתקווה לפורום טוב יותר, דולצינאה. ביחד ננצח את הסרטן.

כשאת אומרת- ותיקים, עולה לי בראש רק

ציטוט אחד: ``כל כך קר. קר שם בחוץ/ מתי תקלטי שהחיים זה לא קיבוץ?!?!`` אולי לא הבנתי אותך נכון...אבל..ככה זה נשמע!

אני מצטערת,

אני לא הבנתי את ההקשר שלך, ולכן סביר להניח שגם את לא הבנת נכון... למרות שלא ברור לי מה היה קשה להבין. ואני קיבוצניקית ;-) ... וכשאמרתי ``ותיקים``, התכוונתי גם אלייך... התנצלתי שאני שוכחת מראש. דולצינאה.

אני ותיקה? אני קיבוצניקית!

א. אני מקבלת את התנצלותך ב. אני ותיקה? טוב, אני חייבת להגיד- שזה באמת מחמיא לי. עם איך שמציגים כאן ותיקים- זה כמו להיות קדוש. וזה בערך היה ההקשר שלי- כקיבוצניקית, את בוודאי יודעת- שלא מקבלים כל אחד לחברות. ובפורום- במקום שתשרה פה אחוות ה- כולם שווים וכולם רצויים, מתנהל כאן סוג מסויים של סלקציה. מהחדשים כבייכול- מתעלמים, ולא מתייחסים אליהם כאל חלק מן המיין. והחיים זהלא קיבוץ, מה לעשות.. אבל כשאני חושבת על זה- לדעתי אני הבנתי מההודעה שלך לגמרי ההיפך ממה שניסית להגיד!! אז עכשיו כשאת יודעת מה ניסיתי אני להגיד, אוליתאמרי לי למה את התכוונת, וניישר את ההדורים, ידידתי..:) נ.ב- מאיזה קיבוץ את?

*may*

New member
:)

כ``כ נכון מה שהרגע אמרת.. ואגב גם אני קיבוצניקית.. ובאמת לא הבנת אותה.. נ.ב. מאיזה קיבוץ היא באמת??

מאיזה קיבוץ את?

אני מאורים, ואני יודעת שזה לא אומר לך הרבה... איזה יופי כמה טופי! יש כאן הרבה קיבוצניקים.. גו סוציאליזם בייבי!

*may*

New member
אורים? נשמע מוכר אבל..

איפה זה?? ואני מקיבוץ גבע. מכירה? בטח את לא מכירה אבל לא משנה. (בעמק יזרעאל. :) )

מה האיצי``ק שלך?

אני מכירה כמה אנשים מקיבוץ גבע. אה, ונעמה, אני לא מפרסמת פה את הקיבוץ שלי... מעדיפה לשמור על אנונימיות. אם תפרסמי את האיצי``ק שלך, אז... אולי... דולצינאה.

למעלה