אני ידעתי!!!!

iron fist

New member
אני ידעתי!!!!

ברגע שבאדיר בא לבעוט אני אמרתי זה בחוץ באדיר יש לו בעיטות חזקות לא בעיטות של פנדל אני לא מבין למה שום תן לו לבעוט ולא לקייסי או בנאדו

אני לא חושבת

שרוסו היה צריך לבעוט,כי הוא מתרגש מידי כמו אז. אז לפני המשחק הוא מאוד התרגש ולדעתי זאת הסיבה שהוא החטיא. לדעתי היו צריכים לתת לז'אנו לבעוט,אבל אי אפשר לדעת מה היה קורה אז... לחיפה אין מזל בפנדלים. אני ממש מבואסת
יכל להיות שיוויון עכשיו. לדעתי כבר חבל ששרקו לנו פנדל כי זה הרבה יותר כואב עכשיו שהחמצנו מאשר שלא היינו מקבלים פנדל בכלל. אני בטוחה שהרבה מסכימים איתי...

O n y X

New member
../images/Emo45.gif

זה לא אומר שרוסו ז'אנו או באדיר לא טובים מספיק בפנדלים, השניים האחרונים החמיצו פעמיים כל אחד העונה. ולרוסו זה קרה די הרבה פעמים בקריירה שלו בשביל שהוא לא ירצה לבעוט אותם. לחיפה תמיד היה מזל נאחס בפנדלים... ובאדיר לא החמיץ היום, זה אלימלך שהדף

כנסי רגע!!!!!!

אחותי רוסו לא בעט!!!!!!!!!!!!!!!! באדיר בעט..!! לפי דעתי הוא בעט טוב מאוד רק אלימלך זינק כמו אריההה ועדף תכדור לצערי הייתי במשחק :/ ובכיתי ששוב החמצנו בפנדל!!!! זה פשוט מאכזב!

באדיר לא אשם נקודה!!!!../images/Emo60.gif

באדיר בעט ביעטה מצויינת אבל אלימלך זינק עוד יותר טוב.

אין מה לעשות. קורה. לצערי במצב הכי

פחות אידיאלי, בדקה (אולי) הכי קריטית שלנו השנה באדיר החטיא. או שביט לקח. תקראו לזה איך שתרצו. אבל... נקדה לאופטימיות... נגד הפועל ת"א בבלומפילד הוצאנו 3 נקודות נגד מכבי ת"א בבלומפילד הוצאנו 3 נקודות נגד שתיהן יחד בקרייה הוצאנו נקודה אחת... מי אמר שעדיף לארח אותן?

tnhr2

New member
אוף../images/Emo70.gif

אני פשוט י-ד-ע-ת-י שבאדיר יחמיץ את הפנדל הזה
לצערי גם "חזיתי" את הגול של ת"א בדיוק בהתקפה שהם שמו אותו...
מה לעשות למכבי השנה אין בועטים טובים נקודה!

למעלה