אני טקסט פוליטי!

מתח

New member
אני טקסט פוליטי!

טוב, האמת כתבתי את ההודעה רק בשביל שיהיה לי תירוץ לכותרת... בכל מקרה: ברוכים הבאים לסוף העולם. אני מאוד מקווה שאני טועה והימנים היקרים שבחרו במר ``הה-היי!`` לראשות הממשלה יקבלו את מה שהם רוצים, שלום בטוח. אבל אני בספק, משום מה. הכי נורא הוא שאני אצטרך לשמוע את הקול שלו כמעט כל יום מעכשיו, ואני רגיל לשמוע אותו רק מהחרצופים, יתבד``א (או איך שלא כותבים את זה). בכל מקרה, אני אשמח לשמוע הערכות לגבי החצי-שנה - שנה - שנתיים וחצי או כמה זמן שאתם חושבים שמר שרון יחזיק בתפקיד רה``מ. יאללה, אוף טו סקול.

Black Star

New member
אני מקווה למען כולנו- כמה שפחות

מה שאני בטוחה בו, זה שגם בבחירות הבאות אני עדיין לא אוכל להצביע (ואני יכולה להצביע עוד 11 חודש ויומיים...). יום אבל נעים לכולם.

מתח

New member
תהייה אחדות או שלאו?

ומה יהיו הרפורקסיות מכל בחירה? אחדות - פירושה עבודה ביחד, וכנראה ששרון ישרוד יותר - אבל ייתמתן. עדיין, ממשלה ימנית, אבל לפחות נוטת לכיוון מרכז. לעומת זאת, אם לא תהייה אחדות, הממשלה תיפול מהר מאוד, אבלת הייה קיצונית עד מאוד במהלך כל עת קיומה. אני לא יודע מה גרוע יותר... ממשלה חסרת יכולת ממשית למשך תקופה ארוכה, או ממשלה קיצונית למשך זמן קצר. בסופו של דבר, אפשרי מאוד שהדרך שלהם תעבוד, ואני מקווה שכן... אבל כולי פקפוק. הפלסטינאים לא ייכנעו עכשיו. וחייבים לסיים את זה. אנחנו לא מתים על המצרים, והירדנים עוד בסדר אבל גם איתם היחסים לא ממש חמים - אבל לפחות יש שלום, ואין פיגועים, ואין הרוגים, ואין כלום. וזה עדיף. שטח לעומת חיי אדם. אוי, נסחפתי, אני לא אכנס לזה עכשיו.

מתח

New member
אהם... נו

יתבדו לחיים ארוכים או משהו כזה נו, אני אתאיסט אל תבקרי אותי p-:

למעלה