דאאאא
C ChilD SouL New member 19/4/07 #27 נו... ידוע לי על מנהיגים משופמים. השאלה הייתה למה תמיד כשאומרים דיקטטור חושבים על שפם. כפי שאמרו יש גם את עמיר פרץ, צ'ארלי צ'אפלין וכהנה... אבל עזבי. זה באמת לא כ-זה משנה ומזיז לי.
נו... ידוע לי על מנהיגים משופמים. השאלה הייתה למה תמיד כשאומרים דיקטטור חושבים על שפם. כפי שאמרו יש גם את עמיר פרץ, צ'ארלי צ'אפלין וכהנה... אבל עזבי. זה באמת לא כ-זה משנה ומזיז לי.
ש שאפולי New member 19/4/07 #28 איזו מצחיקה.. זאת בדיוק הסיבה.. מה זה משנה שיש עוד אנשים עם שפם? הנקודה היא שכשחושבים דיקטטור חושבים היטלר הטלר זה שפם וכו'
איזו מצחיקה.. זאת בדיוק הסיבה.. מה זה משנה שיש עוד אנשים עם שפם? הנקודה היא שכשחושבים דיקטטור חושבים היטלר הטלר זה שפם וכו'
ש שאפולי New member 19/4/07 #29 איזו מצחיקה.. זאת בדיוק הסיבה.. מה זה משנה שיש עוד אנשים עם שפם? הנקודה היא שכשחושבים דיקטטור חושבים היטלר הטלר זה שפם וכו'
איזו מצחיקה.. זאת בדיוק הסיבה.. מה זה משנה שיש עוד אנשים עם שפם? הנקודה היא שכשחושבים דיקטטור חושבים היטלר הטלר זה שפם וכו'
ש שאפולי New member 19/4/07 #31 ../images/Emo59.gif איך הייתי בצפה פגיעה!!!!!!!! #$%#%$# טוב, לפחות לא איכזבת אותי.. ותפסיק לצעוק עליי! הרובוטריק המכני.
../images/Emo59.gif איך הייתי בצפה פגיעה!!!!!!!! #$%#%$# טוב, לפחות לא איכזבת אותי.. ותפסיק לצעוק עליי! הרובוטריק המכני.
ש שאפולי New member 20/4/07 #42 מה שנכון, נכון. בטח כשהוא היה ילד הוא לא האמין שגושי פלסטיק יכולים לבנות לו וילה בקסריה