אני טועה או ש...

bigbadjoe

New member
אני טועה או ש...

אנג´ל אמור בעצם להיות עכשיו בן למעלה מ-6000 שנה ? שמתי לב לזה אתמול בפרק שהוא חוזר. אם בעולם השדים הזמן עובר כמאה שנה ליום אחד אצלנו אז תעשו חשבון של 60 יום בחופש הגדול שהיה להם פלוס הכמה ימים לפני שבאפי ברחה + הכמה ימים עד שהוא חזר. ואם אני צודק אז למה עדיין בעונות החדשות מתייחסים אליו כבן 240 שנה ?

Shades Of God

New member
מי אמר שהזמן שם עובר-

כמאה שנה ליום אחד?? בכל אופן אני מניחה שהתכוונו באופן מטאפורי...יעני כל כל סובלים שם שכל יום נראה כמאה שנה (?!?)

bigbadjoe

New member
למה לא ?

הזמן עובר באותה צורה באופן יחסי... ההרגשה של תחלופת הזמן, לא רק תהליך ההזדקנות והרי אינג´ל (כמו שג´יילס אמר) עבר מאות שנים של ייסורים. חוץ מזה שבעצםאפשר גם להגיד שהוא בן אדם, מאחר ויש לו נשמה שם

max2k

New member
נראה לי שהוא התכוון לזה ממשית-

ממש יום=100 שנים. נראה לי שהם קוראים לו בן 240 בגלל שאחרי איזה שנה הוא נהיה חיה ואז הוא בעצם לא היה אינג´ל. בנוסף זה יכול להיות שנים על-כדור-הארץ.

לא, נירא לי שזה רק בתיאוריה

גם בגלל האופן שג´יילס אמר את זה, יום אחד שם שווה 100 שנות יסורים כאן, מראה כמה יסורים אנג´ל עבר. ואל.

mscooter

New member
אני יודע למה חשבתם שיום אחד = מאה

שנים. בפרק אחרי שבאפי ברחה שהיא נתקלת בלילי, שם אומרים שהאיזור שהם נלקחו אליו שם יום אחד = מאה שנה. אך יש לי תשובה ושאלה: תשובה: המקום אליו "הועף אנגל הוא לא אותו מקום לכן הזמן שם שונה אך לא 1=100. אך זה עדיין לא מסביר למה אנגל לא הזדקן. שאלה: באפי הייתה שם לפחות חצי יום. למה היא לא הזדקנה ב50 שנה? נראה לי שמה שיש לתסריטאים הוא "סיבוך גיבורי". כלומה כל עוד מעורבים אנשים זרים, הכול בסדר, אך על הגיבורים לא חלים חוקים אלו - באפי לא מזדקנת, אנגל לא מזדקן.

pokegirl

New member
נדמה לי ש...

אנג´ל לא הזדקן כי הוא... ערפד! נשמע הגיוני, לא? ושום דבא לא אומר לך שבאפי נשארה שם חצי יום, היא פשוט נכנסה, עשתה בלאגן גדול ויצאה, ז"א פחות מכמה שעות בעולם ההוא, ככה שבעולם האמיתי עברו בערך כמה שניות...

mscooter

New member
באפי ברור אבל זה שאנגל ערפד

הוא אמור להיות יותר מ250.

bigbadjoe

New member
wow wow wow wow wow

בילגנת הכל... אוקי לפי הסדר: 1. אינג´ל לא הזדקן כי הוא ערפד (obviasly) 2. באפי לא הזדקנה כי כשהיא הייתה שם היא הלכה לפי הזמן שלהם ושם עבר חצי יום אז היא הזדקנה בחצי יום בעוד שעל כדור הארץ עברו רק כמה שניות. הבנתם ? לא נורא? בכל אופן, מדובר באותו מקום שבאפי הייתה בו כי כשג´יילס אמר לה שבעולם השדים הזמן עובר אחרת, היא אמרה שהיא זוכרת. אוקיי ? אין פה שום שבירה של שום חוקים. וזה כן היה אותו עולם שדים ומאחר שלפי כדור הארץ אינג´ל היה שם כמה חודשים, מבחינתו הוא היה שם אלפי שנים, וכמו שאמרתי, הוא לא מזדקן.

ווילו

New member
הו, סוף סוף אחד

שבאמת מסדר את זה כמו שצריך... תודה

bigbadjoe

New member
תודה תודה !

*****ידיים מונפות באוויר !***** סידרתי לעצמי את התשובה בסוף מה שמעניין אותי זה למה לשאול בכלל למה אינג´ל לא הזדקן? (WHAT THE F**K?) סתם, עלה לי לראש....

mscooter

New member
הוא לא אמור שהזדקן אני יודע אבל

הגיל שלו גודל, ובכל זאת מתייחסים אליו כבן 240. וחוץ מזה - אם ערפדים לא מזדקנים איך זה שיש ערפדים בכל הגיליים (כמו ההוא מהעונה הראשונה, הערפד הזקן?)

pokegirl

New member
תלוי מתי עירפדו אותם

או שהמאסטר הוא פשוט אחד מהערפדים האלה שמתחילים את זה... או משהו :) לא זוכרת כלום על המאסטר, תסלחו לי

ווילו

New member
לסדר לכם את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נפשית, אנג´ל הזדקן המון במימד השדים, אך אם הזדקנות היא סוג של פגיעה, הרס פיזי, הרי שלערפדים, כמו גם לקוטלת, יש ´כוחות ריפוי מואצים´
ACCELERATE HEALING POWERS, לכן אנג´ל כבר לא מתנהג כמו חיה פצועה, מבחינה נפשית, ומבחינה פיזית ערפדים בכל מקרה לא מזדקנים. באפי לא הזדקנה, מאותה סיבה שלילי לא הזדקנה: הן לא קיבלו על עצמן את רוח המקום הכנועה, ולכן הן לא ביטלו את עצמן (כמו שהאחרים שהצהירו "אני כלום", הורגלו להאמין לזה), ולא ניתן היה לשאוב מתוכן את החיים. מבחינת ספירה של שנות חיים,(גיל): בעולם שלנו אנחנו סופרים לפי השיטה שלנו, כמו שאסטרונאוט שטס לירח או כל כוכב אחר, וחוזר, עדיין הגיל שלו ימדד לפי החוקים שקובעים את אורך השנה על פני כדור הארץ... זה מסדר לכם את זה...?

blackwolf

New member
על מה את מדברת?

אין שום קשר בין הכנעות למרות של השדים והזדקנות של באפי ולילי. הזמן במימד ההוא עובר בצורה שונה, מהר יותר. אם באפי ולילי היו נשארות שם 70 שנה של מימד הגהינום כשהן שולטות בו ולא תחת מרותו של אף אחד, הן עדיין היו מזדקנות. במימד ההוא אין שום שאיבת חיים, רק הרבה עבודה קשה במשך שנים על גבי שנים.

זוהר פ

New member
זה נעשה יותר מסובך ...

איך אנג´ל התקיים שם בכלל ? כלומר מה הלך שם ואיך בכלל הוא חזר/הוחזר ? הוא הרי צריך לשתות דם, נכון ? ואם הוא בדיוק חזר להיות טוב ? איך התייחסו אליו שם ? ומי היה שם בכלל ואיפה זה שם ? הוא חזר לאותו גהנום שבאפי היתה בו ? ממש לא נראה לי שזה אותו גהנום !!! באפי היתה במקום אחר לגמרי ואין לי מושג איפה אנג´ל היה

blackwolf

New member
זה לא אותו גהינום.

יש כמה ( אני מניחה שהמוני ) מימדי גיהנום. בדיוק כמו שיש כמה מימדי גן עדן. בקשר לכל השאלות האלו? אתה באמת רוצה לדעת? רוב השאלות האלו יקבלו תשובה בפרקים הבאים, גם אם לא תשובה מספקת.

resputin

New member
משהו לדעתי...

לדעתי, ערפדים כן מזדקנים, ואם אני לא טועה זה גם הוזכר בסדרה, הם מזדקנים פשוט יותר לאט <הרבה יותר לאט>, למה? כי הגוף שלהם בעקרון מת, ולכן לא תראו אותם נעשים מקומטים או שערות לבנות על ראשם, הגוף נשאר במצב כלשהו, כאשר הוא בעצם הפסיק לחיות, ומשם מתחיל תהליך רקבון, ע"ע המסטר -כאילו, תחשבו על זה, מתי נשכו אותו אם הוא היה אנושי ונראה ככה? בגיל 112?! לא, מכיוון שהוא קיים כבר מעל לאלף שנה <פלוס מינוס, לא על הדקה..> הגוף אומנם נראה של אדם בן כמה 40? 45? אבל העור שלו, השיניים, הכל בעצם כבר רקוב, ולפיכך הוא נראה כמו... נו טוב, מת..

pokegirl

New member
לדעתי לא...

כשהאיש הופך לערפד, הוא נהיה ערפד, מן הסתם... אבל ערפד הוא יצור קסום, אז למה שבעצם הגוף ירקב? ואני לא יכולה להסביר את המאסטר, הוא סתם נהיה מכוער עם השנים

למעלה