אני חתיכת זבל

אני חתיכת זבל

אהלן אנשים! עשיתי קטע מסריח לחבר ואני מזה מצטער על זה! אז ככה הייתי מסוכסך עם מישהו שהוא באיזה חבורה של עבריינים ודי פחדתי וחבר אחד אמר לי שהוא סתם אחד שלא מסוגל כלום. קיצר השלמתי עם הבנאדם ועברו כבר איזה חודשיים, קפצתי לאיזה ידידה שלי, פתאום אותו בחור שהייתי מסוכסך איתו גם קפץ במקרה(הם היו חברים ובגלל שאני אוהב אותה הייתה הסיבה לסיכסוך). הוא אמר לי שהוא שמע ממישהו שאמרו עליו שהוא סתם אחד וביקש שם(כולנו מאותה שכונה) אמרתי לו שאני לא מתכוון להגיד לו ואז הוא איים עלי, די פחדתי וביקשתי ממנו שיבטיח לי שאני לא יהיה קשור לסיפור והוא הבטיח (ידידה שלי אמרה לי שיש לו מילה) אז אמרתי לו מי זה. אני מרגיש עם זה מה זה חרא, למרות בכל מקרה גם אם הוא יגיד למישהו שזה אני, אני יכול להגיד שהוא סתם מפיל עלי תיק כי אין ביני לבינו כלום ואין לי סיבה לשקר, אבל אני דואג לחבר שלי. לדעתכם יש דרך לתקן משהו?

די דנסר

New member
עופר

די נראה לי שאתה מסתובב במקומות לא טובים, מסתכסך עם עבריינים, מאויים, לחוץ ומפוחד, משקר ומתנער אח"כ. בחורות הן לא רכוש, שמתווכחים למי הן שייכות. כל הרפרטואר הזה נשמע לי לא טוב, ובצדק אתה דואג. לדעתי עליך להפסיק מיידית את הקשר עם הטיפוסים האלה. ולשאלה שלך אם יש דרך לתקן, לא בטוח, אבל לפחות למדת משהו מהעניין.

למעלה