אני חש מצוקה גדולה

thesurvivor

New member
אני חש מצוקה גדולה

אני סובל מהלם-קרב . אני כל יום חש פחות טוב ויותר בדיכאון . הייתי אצל פסיכיאטר אתמול שבדק אותי וראה שאני לא מתפקד . קיבל ידיו מספר איבחונים שהוכיחו שאני לא יכול לעבוד . התחודה שלי מאוד קשה . התחושה שאני מחוץ לחברה . לא עובד . חש כלא שייך לברכה לא נותן לי מנוחה . משרד הביטחון הכיר אותי אחרי תשעה שנים ומתייחס אלי כאילו לא הייתי קיים. תשעה שנים התעלם . אם בית-משפט לא היה מכריח אותו . הם בחיים לא היו מכירים בי. אין לי חברים וחברות . מי רוצה להתחבר לאדם פגוע בכלל שלא מתפקד . יש לי תמונה אמיתית של המציאות . ואולי היה עדיף לא להבין ולא לדעת כי לפחות לא סובלים . רע לי . כואב לי . אף אחד לא יכול להקשיב ולשאת כאב כזה .

קבוצת תמיכה

שלום לך וברוך הבא לפורום. הייתי רוצה לדעת במה מתבטאה העובדה שמשרד הבטחון הכיר בך? איזה סוג של טיפול אתה מקבל דרכם ובאילו מסגרות? במצב כמו שלך כדאי מאד להשתתף בקבוצת תמיכה של אנשים הסובלים מאותה בעיה כמו שלך. אני יודעת שקיימות קבוצות של נפגעי הלם קרב, איתם אתה יכול להרגיש נוח לשתף ולהשתתף.האם היה לך ניסיון עם קבוצה שכזו או הציעו לך את זה? אשמח לשמוע ממך עוד, רינה בלום

thesurvivor

New member
קיבלתי טיפול פרטני אישי

זה מה שנתנו לי וזה טוב . זה יותר טוב מן המצב הקודם שלא היה לי טיפול בכלל .

ובכל זאת

האם התנסית באיזו שהיא מסגרת קבוצתית? זה מאד חשוב ויכול מאד להקל על תחושת הבדידות שלך ותחושת החריגות וההימצאות "מחוץ לחברה".

למעלה