אני חש אכזבה עמוקה לא משנה למה, רק עצם העובדה
ל ליאור243 New member 2/2/13 #2 עכשיו סע לעמוקה ,תלה סרט אדום על העץ תמלמל כמה מילים לא חשובות...והאכזבה תעבור.
ל ליאור243 New member 2/2/13 #6 במקרה יש לי,אבל אתה בטוח שאתה רוצה אחת "עמוקה"? העמוקות האלו ידועות בתור חפרניות מקצועיות(הן מועסקות בחפירות המנהרות של הרכבת) ממליץ לך על השיטחיות.
במקרה יש לי,אבל אתה בטוח שאתה רוצה אחת "עמוקה"? העמוקות האלו ידועות בתור חפרניות מקצועיות(הן מועסקות בחפירות המנהרות של הרכבת) ממליץ לך על השיטחיות.
ל ליאור243 New member 2/2/13 #9 חפירה היא חפירה היא חפירה היא חפירה היא חפירה היא חפירה. איזו חפירה מועדפת עליך? של וויש או של פומה?
W wish2 New member 2/2/13 #11 אני חייבת לחזור לשם היום חושב שנשאר מקום על העץ ההוא? שמעתי שהיה טיול מאורגן של פורום הכרויות+ ומתוסכלות שיחות גברים לשם.
אני חייבת לחזור לשם היום חושב שנשאר מקום על העץ ההוא? שמעתי שהיה טיול מאורגן של פורום הכרויות+ ומתוסכלות שיחות גברים לשם.
ל ליאור243 New member 2/2/13 #14 איך איך איך איך תחזרי לשם היום? הרסת לאחיך את הברקסים ונשאר הרבה מקום על העץ ההוא,שתלו אחד רק בשבילך..
איך איך איך איך תחזרי לשם היום? הרסת לאחיך את הברקסים ונשאר הרבה מקום על העץ ההוא,שתלו אחד רק בשבילך..
W wish2 New member 2/2/13 #18 לא ליאור למה ככה? לא נסעתי הרבה. וקראתי על זה במרחק כזה לא יקרה כלום. בוא תיקח אותי לעמוקה. נו. אני אתלה שם חזיה. מנומרת.
לא ליאור למה ככה? לא נסעתי הרבה. וקראתי על זה במרחק כזה לא יקרה כלום. בוא תיקח אותי לעמוקה. נו. אני אתלה שם חזיה. מנומרת.
ל ליאור243 New member 2/2/13 #20 כן וויש זה שקראת על זה לא אומר שזה נכון ושלא עשית נזק. לא צריך לקחת אותך לעמוקה,תתלי כאן את החזיה ואת מוצאת חתן תוך 4 מסרים
כן וויש זה שקראת על זה לא אומר שזה נכון ושלא עשית נזק. לא צריך לקחת אותך לעמוקה,תתלי כאן את החזיה ואת מוצאת חתן תוך 4 מסרים
מ מוטי חוף מציצים New member 2/2/13 #28 עזבי אותך מעמוקה. לכי לאיזה בית קפה שנקין תל אביב. שמא משם תבוא הישועה ויצוץ בע"ה הגואל.