אני חרדי

אני חרדי

צפיתי בחלק מהסידרה את האמת זה הזוי לחלוטין הם גם לא הצליחו להציג שהם חרדים ראו עליהם שהם חילונים, בכל אופן אני מעונין להכיר מישהי אני בן 17 ביי וחג שמח.

mickeyMAUS

New member
אתה מצליח לראות את זה

כי אתה חרדי מבית. הרוב המוחלט של צופי הסדרה הוא לא חרדי. ולדעתי המשחק היה מצויין! (למה אתה מעוניין להכיר מישהי עכשיו?? אתה רק בן 17!!! ואתה מצפה להכיר אותה כאן??)

מה הבעיה?

את הסידרה ראיתי בטלויזיה מדי פעם וגם הורדתי לפלאפון זה איכות פחות טובה אבל מבינים. ב. אני מעונין להכיר אחת חילונית מעניין אותי הצד החילוני.

אורלוש5

New member
היי ו...

לדעתי הם שחקנים מדהימים והציגו את הדתיים בצורה די טובה ויש לי שאלה אתה חרדי ומעוניין להכיר מישהי מפה??

מה השאלה?

כתבתי במפורש בנושא שכן, אני רוצה לדעת יותר על הצד החילוני של המפה, וב. שיחקו טוב אבל הם לא שיחקו את החרדים כמו שהם.

אורלוש5

New member
חח עדיין

לא ממש הבנתי כאילו אתה רוצה ליפגוש כאן מישהי חילונית? אהה וחג שמח!!

toxic2004

New member
תגיד, שאלה

אתה רואה גם סרטים דתיים חרדיים? האם שם אלו שמשחקים את הדתיים שהם עצמם דתיים משחקים טוב?

עצמי1111

New member
לדעתי השחקנים מצוינים!

וזה שראו עליהם שהם חילוניים זה רק בגלל שאתה גדלת כנראה בבית חרדי.. ואתה רגיל לראות חרדים אמייתיים... מה זאת אומרת אתה רוצה להכיר מישהי? מישהי מכאן? מישהי למה?וחג שמח גם לך!

עצמי1111

New member
תודה על האינפורמציה....

מה זה אמור להביע האני בתול? ה' ישמור! אמ.. אבל בהצלחה לך:]

עצמי1111

New member
אוי סליחה..

עכשיו כשאני קוראת את זה זה נשמע לא טוב.. אז סליחה עם פגעתי...

עצמי1111

New member
מה זאת אומרת מה לעשות?!

מה אתה רוצה מאיתנו? כלומר לא נראה לי שאף אחד מכאן יוכל לעזור לך בזה! יש דרכים להפסיק להיות בתול... תמצא לעצמך מישהי וזהו..

למעלה