אני חצי מתבייש....!!!

prince01

New member
אני חצי מתבייש....!!!

(על האש-אל תשים את ההודעה הזאת כתגובה להודעה אחרת! זה חשוב!) ממש בושה וחרפה על העידוד היבש והנעלם שלנו במשחק ! אל תהיו אפסים ותבואו עם תירוצים של: "שומרים כוחות לדרבי", "אין לי כח" או כל מיני חרטות כאלה ! כל משחק צריך לבוא ולתת את הנשמה !!!!! מה שלא עשינו היום ........ במחצית הראשונה : .... דגל אחד בלבד..... (מושיקו הניף) רק כמה דקות .... הקהל יבש - שר כל שיר 2 דקות ואז יש שקט דממה ורק 2-3 אנשים מאחורי שרים וצועקים ואתם סותמים ת´פה !!!!! בושה ועוד פעם בושה !!!! מחצית שניה : התעוררות, גווווול, שירים , פחות קטעים מתים של דממה, לא קצת קטעים של שירים רגיל אך לא בעוצמה שמתלהבים ממנה !!! היינו צריכים לשיר ולקרוע ת´גרון, נכון שזה עירוני, אבל מה לעזאזל הקשר ?! כל קבוצה צריכה לאכול את השירים שלנו ואת הגולים שלנו ולתת להם יום שלא ישכחו !!!!!! צריכים פיצוי ענק לתת בדרבי (לעצמנו) !!!!!!!!! (לפי מה שראיתי רק קצת כסף הותרם לדרבי - וגם אני תרמתי למרות שהיה לי 10 שקלים לבזבוז בגלל החסכון לדרבי - ותרמתי את כולם !!!! בלי שתייה - בלי מדבקות !!!) שבוע הבא !!!!! תעשו מלחמה !!!! ותצבעו את העיר (והמזרק מאחורי הבלומפילד) באדום!!

XSuperKi11erX

New member
יאללה הפועל../images/Emo70.gif

באמת צריך עידוד העידוד מול חיפה היה אפסי

prince01

New member
לא נכון........ מול חיפה...

היה עידוד יפה מאוד! אבל לא מספיק יפה !!! צריך לבוא לדרבי ולתת ת´נשמה.....

pentagon89

New member
בדרבי

אם אתה רואה מישהו לא מעודד תצעק עליו! כל מי שלא מעודד שילך לשער 13!

prince01

New member
נכון ....... אבל :

נראה לך שישימו עליו פס כשהוא יבקש מהם לעודד ? כולם שם סתם באים לראות משחק, ורובם אבא-ילד או נוער מטומטם (אל תעלבו) אבל מי שאוהד בנשמה את הפועל צריך לבוא לשער נשמה וזה שער 5 !!! תפנימו ........

XSuperKi11erX

New member
בסדר אלירן..........

יש 3 תופים בשער 7 ויש מלא שרופים בשבע אז אל תזבל על דברים שאתה לא יודע

prince01

New member
אתה צוחק עליי?

מי שומע אתכם בכלל - אין רעש - אין נשמה - אין שירה כמו בשער 5 .... אם אתה כזה אוהד שרוף אז מה אתה עושה שם ?! לא נראה לי שבזמן הקרוב שער 7 ישחזר את השער 7 ההיסטורי ! בינתיים בוא לשער 5 !!! אבל איך שאתה רוצה !!!!! לזבל ת´שכל ? כוסעמק מה אתה מזיין לי ת´שכל - אני שם לב בדיוק מה שאני רושם ואני בודק פעמיים שלא טעיתי ואני לא אומר שטויות . שער 7 זה שער שאי-אפשר להגיד שהוא של שרופים ! הוא לא ! אם יש שם שרופים אז מה הם עושים שם? ? איפה הם בשער 5 ???

XSuperKi11erX

New member
לא בא לי על שער 5../images/Emo70.gif

ואתה יושב ב-7
לא אז תסתום
בלי שער 7 הפועל לא הייתה מה שהיא עכשיו מבחינת עידוד
ונגד חיפה-שער 5 בכלל לא שר
הוא י-ש-ן

שמעו,שער 5 הוא בטח יותר שרוף

אבל מול חיפה היו רגעים ששער 7 עלה על שער 5 פי שתיים (ואני ישבתי ב-5)... בדרך כלל שער 7 הוא בינוני,אבל יש פעמים שהוא מצליח להתעורר,ואז הוא מצוין

pentagon89

New member
שער 7

שער 7 היה פעם אחלה שער עד שכל הטרמפיסטים הגיעו לשם.. במקום לזיין ת´שכל ששער 5 לא מעודד ששער 7 יעודדו בדרבי וזהו!!

pentagon89

New member
ואלירן

זה לא טוב שכל האוהדים שרוצים לעודד יבואו ל5... צריך שיהיה עידוד ב7 ולא כמו בכל משחק.. גם שער 2...שער 13 אין מה לדבר בכלל..

למעלה