אני,חמותי,ובעלי

aster1409

New member
אני,חמותי,ובעלי

שלום רב! לי יש בעיה עם חמותי למעשה מהיום שהתחתנתי עם בנה. אנחנו ממש לא מסתדרות יש לה כל הזמן טענות,מענות, הערות כמעט כל דבר שאני עושה לא בסדר.יש לי תינוק בן שנה ושמונה חודשים ולאחרונה היא עושה לנו הרבה ביקורי פתע באה בלי להודיע אם היא כן מודיעה היא מודיעה לבעלי. וחוץ מזה בעלי נתן להורי ולאמו מפתח של הבית כשעברנו דירה למקרה חירום. ולאחרונה יותר ויותר אמא שלו עושה בזה שימוש נכנסת מתי שבה לה. בלי להתחשב בזה שאני באה אחרי יום עבודה עייפה ואני צריכה לאכיל את התינוק,לרחוץ אותו ולהשיבו לישון. כך אני מרגישה שאין לי פרטיות בבית שלי. אשמח לקבל עצות מה עושים במצב כזה? בתודה מראש, ASTER1409

דבר ראשון דברי עם בעלך

שיעמיד את אמא שלו במקום. מה זה להיכנס אליך הביתה? איזו חוצפה. שיסביר לה שמקרה חירום זה לא לשיקולה ושהמפתח הוא עבורכם. בכלל, נסי לצמצם איתה מגע אם היא מעצבנת אותך ותשתדלי לא לריב איתה, אבל על הפרטיות שלך בבית את חייבת להתעקש. אני לא הייתי נותנת לאף אחד להיכנס אלי הביתה מבלי שאני בפירוש אזמין אותו קודם.

להעמיד אותה במקום

ואפשר בנעימות. לומר לה שאת מבקשת שכשהיא באה שתודיעה כי לעיתים את חוזרת עייפה וחשוב לך לנוח (כדי לטפל בתינוק), או שלעיתים את עסוקה. לגבי המפתח ,תאמרי לה באליגנטיות שזה מאוד מבהיל אותך שאת שומעת את המפתח מסתובב בדלת. אז אין בעייה אם אתם בבית אתם פותחים לכל מי שמצלצל בדלת. לא רוצה להעלות לך רעיונות שבאמת תפסיק לפתוח בהפתעה את הדלת (כי היא תסמיק ובטוח תפסיק).

פרצלה

New member
כמה חוצפה יש לבן אדם?

להשתמש במפתח ולהכנס אליכם הביתה? בעלך חייב להעמיד את אימו במקום. בצורה יפה או לא זה כבר עניין שלו. מפתח למקרה חירום נותנים לשכנה.

ASTER חמותך נוהגת בחוצפה כפולה. אחת כי היא

נכנסת עם מפתח בלי להקיש בדלת ו בלי לבדוק אם מתאים לך שתבוא או לא. חוסר טקט מצדה שהיא מעירה לך כמעט על כל דבר שאת עושה. כדי לשמור על מערכת יחסים טובה במשפחה, רצוי שבעלך ידבר אתה על שני הדברים, חוץ מזה אני מציעה לך לשים את הבריח הפנימי בדלת שלא תוכל להכנס חופשי. אם היא תשאל למה את סוגרת מבפנים תגידי לה שאת מרגישה יותר בטחון כך. ףאחרי פעם פעמים אולי שלוש היא תבין שהיא צריכה לדפוק בדלת ולא לפתוח בעצמה. לי יש מפתח של כלתי, כי הרבה פעמים היא נזקקת לעזרתי אבל מעולם לא פתחתי את הדלת אם חשבתי שיש סיכוי שמישהו בבית. אני תמיד מקישה על הדלת (מצלצלת) .

אוסה

New member
../images/Emo45.gif אני מאמצת את שיטת התחתונים

כמו כן להודיע לה שהמפתח הינו מפתח חרום בלבד!!!!

מסכימה עם הבנות../images/Emo45.gif

כדאי שבעלך יעמיד אותה במקום ויבהיר לה שהמפתח ניתן לה רק למקרי חירום וטו לא... האמת שאני מסכימה גם עם טרומי, פעם פעמיים להסתובב בתחתונים, בטוח זה יפסק אח"כ

למעלה