תשמע,
אני לא יודע באיזה תחנה זה היה ומה היה המצב ואולי אתה צודק...אבל אני יודע כדוגמת התחנה שלי שנשארה תחנה פתוחה לטיפולים הרבה שנים אחרי שהסיפור התבטל כתוצאה מתקציב של העיריה, ורק לפני כשנתיים סגרו אותה לגמרי ואנשים עדין באים אלינו, אבל אנחנו לא יכולים לטפל בהם... עניין של ביטוח תקרא לזה, סמכות...אם קורה להם משהו אחרי החבישה, זיהום כל דבר אחכ הם יבואו למדא ויגידו היינו אצלכם ואתם עשיתם לי זיהום, כל המתנדבים בתחנה יודעים שלא נותנים טיפולים בתחנה לא משנה אם המקרה קל או רציני..אפשר לתת טיפול שיבוא ביחד עם התחייבות של אמבולנס על כמו נסיעה והמלצה לסוע לבי"ח... ועל בסיס יום יומי מגיעים אלינו טיפולים... אנחנו אומרים להם, יש לך קופת חולים פה ופה ושם... או אנחנו אומרים אנחנו יכולים להציע לך פינוי עם כל מה שכרוח בזה, אם אין אמבולנס בתחנה נצלצל להזמין.... בעקרון אני אישית גם עם זה שאני סומך על עצמי אני עדין מעדיף לא לדבר עם אנשים אני קורא לאחד העובדים שיחליט אם הוא צריך קופת חולים או לבדוק אותו באמבולנס והוא שיתעסק עם זה.... ואני נוהג לשמור על הדלת של הכניסה סגורה כשאין עובדים בתחנה אבל קורא שאתה שצריך לדבר איתם עכשיו אני לא יודע אם זה היה המצב אצלך, מה שכן אתה צריך להבין שאנחנו אפילו לא יכולים לתת פולידין כי אין לנו שום סמכות כגוף רפואי, ואם קורה משהו גם שלא קשור אלינו אחכ יאשימו אותנו....