אני חיי לא נעלמתי....

שרוך

New member
אני חיי לא נעלמתי....

בס"ד שלום לכולם כן זה ממש מרגיש לקרוא עדכונים ובטח מי יקרא את זה בטח מי זוכר אותי אבל אני בכל זאת יכתוב... כמה מוזר זה לעבור 3 שבועות בלי להיות בבית כמה מוזר זה להכנס לפורום ולראות ששחכו לחגוג לך יום הולדת למרות שלא היית פה אבל בעצם אתם לא אשמים גם אני לא ... אני כבר 3 שבועות מחוץ לבית 3 שבועות שהייתי אמור להיות בחוץ לארץ אבל זה נהפך להיות מחוץ לבית ב3 שבועות אלה פגשתי חבר'ה מהפורום יעל נועה וגם אנשים שרק ראיתי מרחוק ( אמהםםםםםםםםםם רסטו אפשר להגיד שלום) ב3 שבועות אלה הספקתי לחשוב על התאבדות ועל החיים מה משמעות החיים הספקתי להרגיש מה זה להתאהב וגם מההזה להתאכזב ואיך זה להתמודד עם מצב חדש שמי בכלל היה חושב עליו ואיך זה פתאום להתחיל לקרוא ספרים ולהתמכר לדבר או איך זה לחגוג יום הולדת שמי בכלל חשב שאני יהיה בארץ ואיך כל הזמן הדיבור על המכינה אם היא תפתח או לא... אז מה שנשאר לי להגיד לכם שאני חי ולא ברחתי רק מה לעשות שאיפה שאני מתארח אין להם אינטרנט ולא איסי אבל אתם מוזמנים להעביר לי את הזמן בפל' אני שם תמיד 24 שעות ביממה הרי אסור לכבות צריכים להתעדכן כל הזמן האם כל בסדר אי שם בצפון... שרוך

שרוךךך

הייתה לך יומולדת?! ווי, פדיחות.. מזלטוב!
אל תדאג, גם בנהריה המצב לא משהו, אז עזבתי.. בע"ה יהיה טוב, זה ייגמר מהר! (ככה לפחות אני מאמינה ורוצה להאמין..)

אוי..

היה לך יומולדת? איזה פאדיחות שלא עשינו שלום... אממ אגב מצאתי משו נחמד כשחיפשתי צ'ופרים למחנה ובטעות ראיתי את זה...

תחזיק מעמד אחי...

בס"ד זה עוד מעט ייגמר... וחוץ מזה המון המון מזל טוב על יום הולדתך.... כבר גבר גדול אתה זה לא צחוק...

יוניייייי!!

אני אמנם מדברת איתך די הרבה אבל תמיד נחמד לראות הודעה שלך בפורום (אני בספק אם תראה את זאת אבל לומשנה...חחח)
בקיצור כמו שאמרתי לך אתמול יהיה בסדר..בעצם כבר בסדר!!! ויאללה תמשיך להיות אופטימי ולחייך וסתכל על הצד החיובי- יצא לך להסתובב מלא בארץ, לפגוש אנשים וכו'... נכון שמתגעגעים לבית והכל אבל באמת, תסתכל על הטוב, ובכל דבר יש טוב
קיצר תהיה חזק :]]

למעלה