אני חיייייייייבת

אני חיייייייייבת

כסף. אני במינוס של קרוב ל 4000 שקל. שוברת ת׳ראש מה לעשות בנדון.. למישו יש כסף עבור?!?!?! או עיצה מייעצת ומועילה עבורי?? ממ...דיייי פשוט באלי לבכות! לא יודעת מה לעשות.

בועz

New member
אמ...

פלוס זה תמיד טוב..:) 65 אלף זה טוב לא? :) לעבוד זה טוב

קליט

New member
אם יש לך כרטיס אשראי אז

את יכולה להשיג הלוואה בהרבה גמ"חים, גם הבנק יתן לך הלוואה תמורת ריבית . לגבי עבודה אז יש עבודות שתראי כסף תוך זמן קצר כמו ; אירגון קייטנה ובמיוחד קייטנה בתשעה באב . . בייביסיטר, עבודה עם קשישים שזה במגוון שעות ואפילו יש ביקוש שתעבדי רק בשבתות או רק בבוקר/ערב/צהריים וכו` . ויש עבודות לטווח ארוך יותר כמו ; אומנות וציור, ריקמה, סריגה, הקלדה, או למכור דברים בבית, או לעשות מוצצים לתינוקות או לעטר כובעים לנשים וכדומה, וגם תפירה ותיקונים, לנגן על כלי ולהתאמן בזה . ולחפש הצעות עבודה בכל העלונים למיניהם . ותיזכרי במה את מוכשרת ותתמקדי בזה . ותספרי לכל העולם שאת מחפשת עבודה . . . בהצלחה !

ממש נדיב מצידך

אבל אני ממש לא מתפשרת על כל עבודה!! אני מחפשת רק עבודה שתעניין אותי ושוב, לא אכפת לי שתהיה קשה. וגם שהשכר יהיה ראוי לתוצר שלי! וזה מעט קשה למצא..

קליט

New member
שיחת, מחילה

אני מקוה שאת מחפשת משהו מציאותי . . . גם עבודה מאוד מסוימת, וגם שכר יפה . . אולי אם תכתבי כאן מה שאת מחפשת מישהו יציע לך משהו שהולם אותך . .

מציאותי לגמריי.

עבודה משרדית עם אתגר והמון עשייה! נשמע רחוק מלהיות מציאותי??

קליט

New member
מציאותי, אם כי

הרבה בוסים לא משלמים יותר מדי /לחדשה בעבודה . .

שםאנילא

New member
לבינתיים לצערך המשכורת היחידה היא מהבנק...אז

אולי כדאי רק לזמן הקרוב להתפשר ולהכניס משהו במקום שהבנק ימשיך לפרנס אותך...והסוף ידוע

מה מאתגר במשרד?

הררי המסמכים?לקוחות?ספקים? זלא סנפלינג פה......סה"כ עבודה במקום ממוזג...... אתגר תמצאי בתור מדריכה בקיטנה...או מצילה בבריכה.....

2ת Wל ר2

New member
איך הגעת למצב כזה?

תתפללי שהקב"ה ישלח לך עבודה ו.. תחפשי בלוחות דרושים..

איך הגעתי??

הוצאות . להלן פירוט לא מפורט--- טיפוליי שיניים בסך 18000 שח. לימודי נהיגה. לייזר. טיפול מסויים (1500₪) קניות שוטפות שכירות דירה כלכלה וכו וכו.. וכן, אני עובדת!!!!

למעלה