אני חיייייייייבת

שםאנילא

New member
זה נשמע כאילו היא לא עובדת...אני מקוה שהיא לא

קנתה עקבים או בקבוק מים במחיר כזה... לא פלא שהבחור לא שילם...

מ ה הבעיה?

אז תהיי במינוס עוד כמה חודשים...אם הבנק לא מציק...אז תמשיכי הלאה...אין טעם להלחץ סתם,תכסי לאט לאט את המינוס גם אני במינוס אומנם לא כמוך..."רק"1000ש"ח ואנלא בלחץ..ישלי דברים אחרים שבא לי לעשות..ולא באלי לכסות עכשיו את המינוס...ע"ח כספי..

אגב אל תחשוב שזה בגלל בזבוזים

המינוס נהייה כי הלוואתי את הכסף ע"ח המינוס...ואח"כ החזירו לי אתזה בטיפות...ככה שהמינוס נשאר מחכה לגואל
שזה אולי יהיה בעלי לעתיד
נראה מה יבוא קודם...(הרצון לכסות את המינוס/החתן)

זהו, שהבנק מאד מציק!!

כל שלוש דק׳ סמס ועדכון כמה ואיך עולה המינוס... ואסור לי לתת יד חופשית למינוס כי זה יסתיים בסכומים גבוהים מאד.

קודם כל

לשתות כוס מים. ראשית, להוציא עט ודף, לשרטט טבלה- כסף נכנס/ הוצאות שוטפות/ הוצאות חריגות. להכניס לתיק {צמוד צמוד לפלאפון או ליומן} ואחת שתיים שלוש...התחלנו: כל הוצאה, אבל כל הוצאה נרשמת {כן, גם את בקבוק השתיה שקנית באמצע הסיבוב בעיר}. זה ייתן לך מדד לגבי זכות וחובה במהלך החודש. שנית, חוסכים. איך? פשוט. בקבוק שתיה לעבודה/ לסיבוב בעיר וכו'- את לוקחת מהבית. אוכל לעבודה- כנ"ל. בדר"כ, כשגרים לבד {או זוגות צעירים} עושים חשבון של 'למה לקנות לחם שיזרק?! אז נקנה לחמניות'- לא. קונים לחם פרוס ומקפיאים- לילה קודם את מוציאה את מס' הפרוסות הנדרש. בקיצור רעיונות יצירתיים לא חסרים. שלישית, לפני כל קניה הדבר הראשון שעולה לך בראש 'אני צריכה את זה עכשיו? או שזה יכול להידחות מעט?' ואת יוצאת לקניות כשאת שבעה. ב"הצלחה.

שרוליקק

New member
קודם כל משתתף בצערך. זה בהחלט מצב לא נעים.

אני לא ממש מכיר אותך בשביל להלוות לך סכום כזה. אז ככה שאופציית ההלוואה לא ממש רלוונטית. מה שכן, כפי שהזכירו כאן אני ממליץ להתחיל לחסוך בדברים הקטנים. לגבי ההוצאות שהזכרת, אז נגיד ששיניים זה בריאות,ולייזר זה אסתטיקה. אבל שיעורי נהיגה? אם את רואה שהמצב הפיננסי שלך אינו שפיר, למה את לומדת? זה בערך 4 , 5 אלף ש"ח. לגבי שכירות, אם הכל בסדר בבית ויש לך אפשרות לגור שם, זה גם נראה לי בזבוז מיותר. אני ממליץ שתשבי עם עצמך, תעברי על האשראי ועל ההוצאות שלך, ותראי על מה את יכולה לוותר. אני בטוח שתמצאי הרבה דברים. המון בהצלחה.

הכל נכון

אבל את ההוצאות הכבדות כבר הוצאתי.והתשלומים כבר בוצעו. תכלס כעת ההצטברות השפיעה ואני במצב הזה.. תודה בכ״א:)

למעלה