אני חייב שתעזרו לי!

west side

New member
אני חייב שתעזרו לי!

יש לי WR400 חדש חדש אבל הבעיה שאני ממש לא יודע איך מתעסקים עם אופנועים יענו עם כל הקטע הזה של לתקן ולהחליף ולסדר..זה כמו סינית בשבילי אני אשמח עם תעזרו לי עם יהיו לי שאלות..מה שסביר להניח שיקרה.

MexMex

New member
בסדר, אבל לא...

נשמח לענות על שאלות, ללא קשר לסוג האופנוע או לשנתון... אבל כאחד שמגדיר את עצמו כ " שאני ממש לא יודע איך מתעסקים עם אופנועים יענו עם כל הקטע הזה של לתקן ולהחליף ולסדר", הייתי מאוד ממליץ לך לא לגעת בשום דבר לבד. האופנוע שלך יקר (אגב, זה לא 426 במקרה?), וחבל על כספך... מצא לך מוסר שעליו אתה סומך... אדיוס

adam_a

New member
מוסר זה באמת דבר חשוב בזמננו

אדם

west side

New member
תודה..

אני לא שילמתי על האופנוע..אבא שלי קנה לי אותו.. סיפור ממש ארוך..אבל לא חשוב כרגע..הוא באמת יקר ועוד לאחד כמוני שאין לו מושג באופנועים. תגיד אני יכול להחליף לו צבע? יענו לשנות את הפלסטיקים? ועם כן..אז איפה ואיך?

BENG

New member
הלוואי עלי שאבא יקנה לי אופנוע../images/Emo3.gif

את הDR הוא כמעט שרף. ולמרות שהסיפור ארוך אני ממש ממש סקרן

west side

New member
אני יספר לך בקיצור..

היה לנו ריב..ממש קשה..כי גם אמא שלי עזבה ת´בית בגללו וגם היתה לי יומולדת והוא שאל אותי מה אני רוצה ומה ישמח אותי אז אמרתי לו אופנוע..והלכנו יחד לחבר של אבא שלי שיש לו סוכנות ענקית של הכל מהכל והוא המליץ על ה WR400 והוא אמר לי שזה כלי רצח. שתבין..הוא כל כך הפחיד אותי שבקושי הנעתי אותו בבית..סתם סתם כבר נסעתי עליו אבל אני דיי פוחד.

MexMex

New member
ידידי...

תזהר, ב"ר" רבתי!!! זה לא צעצוע, ובטח שבטח לא בדיוק כלי למתחילים... כנס לפולגז, קרא כדבר ראשון את עניין הציוד והמיגונים. זאת ההשקעה הראשונה שלך, לא פלסטיקים ולא קשקושים... אחרי שהתמגנת, הייתי מאוד ממליץ לך ללמוד ממישהו מנוסה איך רוכבים... נראה לך שהבנת? הרשם לקורס... בהצלחה! אדיוס

STIVENZ 426

New member
רק לי יש "אבא" דרעק...../images/Emo3.gif

אפילו בירה לא מציע לבנו..
אבל אני משום מה לא מכיר את העניין.. הזקן שלי (לא הוירטואלי, האמיתי.) הוא חולה אופנועים.. אבל רק כשאני קונה אותם.. הוא חולם כבר שנים איך הוא קונה לאמא שלי טרקטורון, ולו אופנוע משהו טוב (רצוי פיאג´ו, ורצוי כמה שיותר ישן..
) ויחד הם רוכבים עם הילדים לעבר השקיעה.. אמה מה? אין. וחבל.. וכל אופנוע שאני קונה, מקבל מנת "אבא" הגונה.. אבל יהמך לזכותו שעוד לא היתה תקלה שהוא לא תיקן, לא משנה עד כמה האופנוע חדש\ישן.. יאללה לאכול.. סטיב.

west side

New member
אבל אחי..

יש לי כבר קסדה וחולצה אבל תגיד רגע... איפה אני יכול לתת איתו קצת גז בלי שידבקו לי משטרות בכל פינה..? אני גר במרכז..

MexMex

New member
אחים ? נגיד...

קסדה זאת רק ההתחלה, וחולצה זה יופי אבל לא מיגון... אל תסע ואל תתן גז, לפני שקנית: 1. מגפיים 2. מגיני ברכיים 3. חגורת גב 4. מיגון חזה וגב (צבי צב) או לחילופין מעיל אנדורו עם מיגונים בפנים 5. כפפות גם כדאי שתקרא היטב מה שכתוב בפולגז... אדיוס

west side

New member
מי צריך את כל זה..אפשר לחשוב..

אבל אני מת כבר לנסועעעעעעעע

MexMex

New member
בהנחה שאתה קורא אנגלית...

פעם, קראתי עיצה של מומחים, לשאלה בדיוק כמו שלך... הנה לפניך: Q. I just bought a new CRF 450 it is my first bike how do you shift, how do you go, how do you start it, how do you stop. What happens if I wreck. I am afraid. HELP ME [email protected] - 12/12/01 1:08:44 PM A. Quick and easy solution to your dilemma here. Take out the spark plug, go buy an XR 200, screw the plug in- ride it. Then send your 450 to me. In a year or two call me and I´ll send it back once you´ve learned the basics- you know, shifting/braking/chewing your food. יותר מזה לא אוסיף... אדיוס

כRובי

New member
ראבאק..אתם לא קולטים את ה../images/Emo58.gif?

זה כמו בפורום האופנועים "שלנו".. "היה לי טייפון 50 במשך חצי שנה ועכשיו קניתי R1- איזו מפלצת.. אל תדאגו , אני רוכב רגוע רגוע , לא עושה שטויות , ממש אחראי..רק תגידו , איך מסובבים את האופנוע כדי לגעת עם הברך בכביש ?"

לא צריך לגעת זאת הגדולה !!

אגב בסופרמוטרד הרכיבה היא על טהרת הבלם האחורי והחילקות זנב תוך כדי בלימות פימפום עליו הטכניקה שונה ידידי

למעלה