אני חייב עזרה שלכם

mistory2

New member
אני חייב עזרה שלכם

התערבתי עם חבר שלי , מה הדיסק הנמכר ביותר אי פעם .... אני אמרתי שט'רילר של מייקל ג'קסון הוא הכי נמכר ואם אני לא טועה אז הוא מכר 51 מיליון עותקים והוא טוען שהדיסק האוסף החדש של אלאניס מוריסט הוא הכי נמכר עם מספר דמיוני של 92 מיליון עותקים בבקשה אני חייב עזרה בזה מדובר על ארוחה בדיקסי , אם מישהו יודע ויכול להציג לי גם אתר או הוכחה מסויימת לדיסק הכי נמכר אי פעם בעולם.... תודה מראש לכל העוזרים צ'יפס ושתייה עלי :)

melancholy man

New member
האלבום הנמכר ביותר בהיסטוריה

הוא אוסף להיטים של האיגלס, האלבום של מייקל ג'קסון היה עד לפני כמה שנים הנמכר בהיסטוריה, אבל האיגלס עבברו אותו, נדמה לי שלאניס מוריסט יש את האלבום הכי נמכר של מבצעת אישה, אבל אני לא סגור על זה. הוכחות אולי מחר.

Caraya

New member
נדמה לי

שקראתי באיזה ספר שיאים של גינס שזה דווקא Back In Black של AC/DC...

digression

New member
זה הולך ככה

Thriller מכר 47 מיליון וJagged Little Pill Acoustic מכר 30 מיליון מקווה שהתמונה תצא נורמאלית ובקישור אם תרד למטה תוכל לקרוא שזה סכום העותקים. בתאבון שיהיה לך!

melancholy man

New member
למיטב ידיעתי זה לא מדויק

מאיזה העניין של גינס?, אגב, אי אפשר באמת לדעת כמה עותקים נמכרו בכל העולם מאלבום כלשהו עקב ענינים של חברות הפצה מקומיות, זכויות הפצה וכו'. המדד האמיתי היחיד לאורך השנים הם מצעדי המכירות בשווקי האלבומים הגדולים בעולם (בעיקר בארה"ב שהיא בערך 70% משוק האלבומים העולמי) ושם האלבום הנמכר ביותר הוא אוסף של האיגלס.

mistory2

New member
אוקיי...תודה לכולם

מה שחשוב זה שאלאניס לא מכרה סכום דימיוני של 92 מיליון עותקים לא נראה לי שזה אפשרי בכלל בכל מקרה תודה לכל מי שעזר

epitaph

New member
יתרון הביתיות מוכיח את עצמו...

למרות שזה באמת אחלה אוסף.

למעלה