אני חייב עזרה דחופה....

אני חייב עזרה דחופה....

אני יודע שזה נשמע נואש, וזה באמת נואש ומעורר רחמים אבל יש מישהו שכבר ראיתי כמה פעמים בעבר ונדלקתי עליו... עכשיו ראיתי אותו במסיבה האחרונה בתיאטרון והיה נדמה לי שהוא מנסה להתקרב אליי, ובגלל שבעבר הייתה לי נטייה לדמיין שכל מי שאני רוצה מנסה להתקרב אליי אני כבר לא אומר/עושה כלום בנידון.... מתחקיר קצרצר שערכתי אמרו לי את השם ואת עיר המגורים... תמונת הנעדר הנהדר תצורף למטה... כל המזהים מתבקשים למסור פרטים מזהים בתודה רבה, ההנהלה

campari

New member
אני ממליץ על מקלחות קרות...

והרבה ספורט להרגעת ההורמונים. וברצינות - לא ככה עושים את זה. הוא מוצא חן בעיניך? תיגש אליו או תרמוז לו או (הכי עלוב) תשלח חברה שתעביר לו את המסר. אבל לפרסם תמונה שלו באינטרנט בלי רשות? לא יפה. ואם הוא יידע מזה הוא ירצה להכיר אותך? מסופקני.

.m

New member
אוווץ´, קמפארי, זה כאב...

גמני לא תומכת בפרסום תמונות ללא אישור, ומצד שני התמונות לקוחות מתוך אתר אינטרנט, כך שהן לא בדיוק "חשיפה ראשונה"... ולנושא - מוצא חן בעיניך? גש, הצג את עצמך. במקר הטוב - הוא מעוניין ויופי. במקרה הפחות טוב - הוא יאמר שהוא לא מעוניין. אז מה? לא קרה כלום. תחייך באצילות (ויש לך חיוך מקסים
) ותעבור הלאה. לא כזה ביג דיל.
mai (שלא תומכת בשליחת שליחים, אלא בגישה הישירה)

לא הבנת אותי!

אני ממש לא בא בגישה כזאת... במילא הוא מפורסם בכל מקום... ואני בכלל לא מכיר אותו אישית.. אני פשוט דלוק עליו ממבטים חטופים במועדונים וכאלה, זה לא שאנחנו נמצאים באיזה שהוא מקום עבודה משותף או משהו... מה שבאתי להגיד כאן זה האם למישהו יש פרט מידע למסור לי כדי שאני אוכל לבוא וליצור איתו קשר ישירות, זה הכל
אגב, זה לא עיניין של הורמונים, ממש לא... מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב פוטטו

Falcor25

New member
../images/Emo62.gifמזכיר לי מישהו...

יש בחור מצק מי אאוט שכבר הרבה זמן ברשימת החברים שלי(ולא דיברתי איתו אפילו פעם אחת
) שדי מזכיר את התמונה ששמת, הכינוי הוא DUNE, גם אם זה לא הוא מדובר בבחור ה ו ר ס

למעלה