אני חייב לשתף את זה

eranglr

New member
אני חייב לשתף את זה

להזכירכם - זאת הייתה פעם חנות (במחירים מופרזים) מכשירי כף יד מדגמים שונים (פאלם + פאקט). הבנתי שצרכנים רכשו שם מכשירים ולאחר תקופה מסוימת הבינו כי "עבדו עליהם בעיניים" - פשוט מכרו להם סחורה ישנה במחירים אסטרונומיים.. אני מציג בפניכם את האתר כיום..

r0man

New member
צריך להיות ישראלי כדי להסתדר עם

ישראלים....וזאת עובדה... כמה וכמה חברות שמקורותויהן במזרח נסגרו עקב זאת שלא היו רגילים לישראלים ולא הצליחו לעמוד בזה....

raananta

New member
אני לא יודע מה עצוב יותר

וזה גם לא כל משנה. אבל חברה שמשאירה תגובה כזו באתר שלה לא עושה צעד חכם בכלל לדעתי. אני יכול להבין שיש להם כעסים כלפי הקהל הישראלי ואולי גם נגרם להם נזק כבד כתוצאה מכך אך למרות זאת לא נראה לי שהודעה כזו היא לעניין. אין לי שום בעיה עם תגובה חריפה של NNN אך הייתי מצפה לתגובה קצת יותר בוגרת מחברה שאולי עוד יום אחד תחזור לשוק הישראלי.

ידידי היקר.

לפני כשנה (עוד שהיה לאתר שירות לקוחות עברי), רכשתי מהם 1940, שהגיע חדש (תאמין לי, אני מספיק ותיק בתחום הקניות בשביל לזהות RB), לאחר שלושה ימים כמו שעון שויצרי מדויק. אז לפחות אני, ניצלתי.

r0man

New member
אני הייתי אמור לקבל מאינטליום

מיו 339 תוך שלושה ימים...היום נגמר היום הרביעי והם לא עובדים שישבת...אז אני אקבל רק ביום ראשון.ץ...גם השירות שלהם חרא...אני שואל שאלה והם עונים לי אחרי יומיים... ומה שהכי מוזר זה שבכל פעם עונה לי אותה אחת...אותה אחת פעם אחרי פעם אחרי פעם....והתקשרתי הרבה

למעלה