אני חייב לציין

amir100

New member
אני חייב לציין

שרמת הפורטל עלתה פלאים בחודשיים האחרונים.

google1

New member
קשקוש....

תפוז היה תמיד אתר מאוד מוצלח בפירוק אי או אל הגיעו המשתמשים לתפוז בגלל הקנאה התמידית שהיתה להם כאשר הם היו ביואל

טל קר

New member
לדעתי אי אפשר להכחיש שלוואלה

ולהתנהגותה הקלוקלת עד מטופשת יש תרומה משמעותית לעליה של תפוז. כי לפני שוואלה בלעה את IOL אתר הקהילות המוביל באינטרנט הישראלי היה IOL. כיום אתר הקהילות המוביל באינטרנט הישראלי הוא תפוז (שימו לב, אמרתי אתר קהילות, לא פורטל ולא אתר). מספר ההודעות ביום הכפילו את עצמן פי 5 לערך, מספר הפורומים שילש את עצמו, עשרות מנהלים עברו מIOL לתפוז על כל משתתפיהם. ולמען הכנות, עד שIOL נסגר לא הייתי בפורומים של תפוז אפילו פעם אחת, ואני לא אתפלא אם הדבר נכון עבור עוד אנשים. כיום כמובן אני מאוד מרוצה כאן.

google1

New member
תיקון

ערב הבאלגן באי או אל היו בתפוז חצי מכמות ההודעות. לתפוז תמיד היתה מערכת טכנולוגית עדיפה.

טל קר

New member
ממה שידוע לי (בלי קשר למערכת

טכנולוגית, IOL אכן היתה אתר הקהילות המוביל באינטרנט הישראלי) תפוז עמד על כאלפים הודעות ביום לפני המשבר (כלומר לפני שהתחילו פיטורי המנהלים וכו´) וכיום הוא עומד על כעשרת אלפים הודעות ביום.

אלוני.

New member
../images/Emo43.gif

כמות ההודעות היומית בתפוז עמד על 5,000-6,000 . כפי שגוגל ציין הפורומים בתפוז היו עדיפים טכנולוגית ואם נתייחס להון שהושקע ביואל-וואלה לעומת
הרי שהנוק אאוט ברור.

אלוני.

New member
ועוד משהו קטן ../images/Emo43.gif

הצ´אט ב
מוביל מזה כשנה לערך על יואל והצ´אט הוא מקום הרבה יותר "חזק" ומשמעותי מפורומים

טל קר

New member
הנתונים שבידי שונים מאלו שבידך.

כשאני עברתי לתפוז וזה היה כבר אחרי הפיטורים היו פחות מ5000-6000. ומי אמר שהצ´אט הכי חשוב? הפורומים הכי חשובים. ופרמטר של עלות /תועלת רק לכשעצמו בלי תחום זה קצת טיפשי. גם הויכוח הזה קצת טיפשי, כי IOL מת. אפילו שהוא היה הכי טוב בזמנו, הוא מת.

amir100

New member
מערכת הקהילות היתה טובה

מכיוון ש-א. היו שם אנשי מקצוע ומומחים שהשקיעו וגם איגדו סביבם אנשים בעלי ידע רב שנגע לתחום אותו ניהלו. ב. הקהילה לא היתה רק פורום אלא קישורים ואוסף של מאמרים שנגעו לאותו תחום.

למעלה