אני חייב לציין..

אני חייב לציין..

שגדל דור שני מכובד למעריצי עברי לידר. היה ממש נחמד לראות אותכם בהופעה. חבל לי שאחרי ההופעה הבאה תאלצו להתאפק די הרבה זמן.. עומר שוורץ.

סנטה

New member
עומר עומר ברך שובך לפורום...

כן כן פורום עברי לידר בתפוז וחבריו אףפעם לא מאכזבים - אנחנו צוות של תותחים . אתה מוזמן להצטרף אלינו

מסכימה איתך, שוורצי.

טוב, האמת שאתם לא מכירים אותי (אולי רק תומר), הייתי כמה שנים טובות בפורום הישן של קרן שגב, ועזבתי לפני איזה... שנה... וכשראיתי אתכם בהופעה בקמלוט (למדתי לזהות פורומים
) ראיתי אותנו, כמו שהיינו פעם. ואני, בחורה נוסטלגית מטבעי קצת הייתי עצובה, כי אני מכירה את הכיף שסוף סוף מגלים מי האדם שמאחורי הניק ניים, ובכלל, פורום זה דבר כיף. אז זה באמת נחמד לראות שיש דור המשך ככה, איכותי :) למרות שהיינו יורדים עליכם לפעמים, אבל רק ברוח טובה :) וד"א, כולם ראו את רייכל המותק? ציינתי באוזניו שזה לא אותו הדבר בלעדיו, ואני חושבת שהוא מסכים איתי... לי אישית היו חסרות ראסטות על הבמה. יאללה, לאלבום חדש! שלכם, נועה.

Ez sLeeP

New member
תמהני מהיכן האליטסטיות המתועבת

של פורום דיבורים. אבל אני יכול להבין את הסלידה מן הפרדס. יש כ"כ הרבה נגעים. את הסלידה מאיתנו, יצורים מקסימים, אינטלגנטים, מלאי חיות וכוח נעורים - אין אני מבין. קץ לסנוביזם הדיבורי. *מקווה שבשום אופן הודעה זו לא תגיע לידיה של אפרת, ואם כן - מת עלייך מותק*

וזו גם עובדה

שאין לי מושג מה קורה בפורום דיבורים עכשיו, אבל שהפורום הזה עכשיו, הוא איכותי. ובניגוד לימיו האיכותיים של פורום דיבורים הפורום הזה לא דוחה בעלבונות כל משתתף חדש שבא לבקר. בעצם לא יודעת אם זה היה במה שאת מגדירה ימים איכותיים, אבל אם כך או אם כך זה לא מעיד על יותר מידי "איכותיות"

Ez sLeeP

New member
אני מתנצל,

זה אולי לא היה מכוון אלייך ספציפית. אבל לא הורשמתי לטובה מן הנימה המזלזלת. בכל אופן, קבלי את התנצלותי הכנה.

Rain Star

New member
נועה........!!!

זה מרון, גם מדיבורים..את בטח לא זוכרת אותי, אבל שיהיה מה קורה איתך??

Rain Star

New member
בלונדי? הלוואי..דנו בזה שזה

עבר לי.... איפה נעלמת? החלפת אייסי או משו?

איזה דיון איכותי

תודה רבה ואיכותית לכם שתרמתם קצת מזמן האיכות שלכם, לטובת שיעור איכותי לפורום שלנו, אודות הדרך האיכותית לשיחות שנראות כביכול פרטיות ומה שנהוג בשפה לא איכותית לכנות "הצפות", אבל כשמסתכלים טוב מגלים שלמרות שהן לא צריכות להיעשות על גבי הפורום, אין לשכוח שהמסרים לא מספיק איכותיים בשבילכם. מאת אדם אכפתי ואיכותי, שרק רוצה לשפר את איכותכם.

מצד שני

בפורום לא איכותי כמו שלנו, אתם מוזמנים להציף כאוות נפשכם ולו רק כדי שנטעם מעט מן האיכותיות של משתתפי פורום דיבורים. אני חושב שזה יספיק לאיכות שלי להיום.

למעלה