אני חייב לציין

elcool

New member
אני חייב לציין

שאתם נשמעים הרבה יותר אינטיליגנטים בהאנשים בפורום הרישמי.

ככה זה תמיד בפורומים רשמיים. ../images/Emo233.gif

כל הטרולים נאספים אליהם, ככה שהרבה יותר קשה למצוא את האנשים האינטיליגנטים.

רק מה שלא לקחת בחשבון הוא שגם *אני* הצטרפתי

ועכשיו הממוצע ממש בקרקעית.
לא נורא, מי אמר שלא כיף יותר במצולות? -אבו

Thumpers

New member
אני מניחה

שזה בגלל שרוב האנשים פה מזדהים עם החנונים, ולא עם היפות. אגב, בנימה אופטימית זו, אני חייבת לציין שזורנזון אומנם חנון, אבל הוא די דביל.

elcool

New member
זורנזון הוא אחלה גבר

והוא נותן לי טרמפים מתי שאני צריך! באמת. אני מאחל לך לתפוש איתו שיחה טובה. בן אדם מדהים.

Thumpers

New member
לא הבעתי את

דעתי על כמה שהוא כן/לא אחלה גבר, אבל הוא לא ברמה של שאר הבנים שם. אגב, גם שגיא היה פחות חכם משאר הגברברים. עדיין חיבבתי אותו. (בינינו, מי לא מחבב גבר שאוהב אנימה?)

elcool

New member
אולי זה שונה כשמדובר בחברים שלי?

אני מכיר אותם בתור בני אדם, ואת, אני מניח (תקני אותי אם אני טועה), מכירה אותם בתור דמויות. לכן אמנע מלהגיב.

Thumpers

New member
מכיר אותם בתור בני אדם?

הממ. תראה, את רובם אני אפילו לא רוצה להכיר בתור בני אדם. אני חושבת שהראשונים ש"הועפו" מהמשחק, היו הכי נחמדים. לא זוכרת את שמם, אבל הם היו ממש חביבים ונעימים ואז באו והעיפו אותם. אלו שהצליחו? לא בזכות עצמם. אני חייבת לציין שאלכס אומנם חמוד, אבל ללא ליטל (שאגב, אני באמת מחבבת - בתור דמות, כמובן) הוא לא היה עובר אפילו שלב ראשון. סביר להניח שאתה "מכיר" אותם יותר ממני, כי הפסקתי לראות איפשהו בשלב שזה נעשה ברור מדי שההפקה מתערבת בבחירות - אבל להגיד שאתה מכיר אותם בתור בני אדם? זה קצת...מוזר? :p

elcool

New member
אני לא "מכיר" במובן המטאפורי

אני "מכיר" אותם כמו שאת מכירה חברה טובה שלך, או קולגות מהעבודה. לפני יומיים ישבנו רם, אלון, אלון, גיא, אור, ירון ואנוכי בבית של רם וצפינו בפרק. אחר כך נסענו לפאב, שתינו ורקדנו. וטיפה מבאס שאת לא זוכרת את שמי
.

Thumpers

New member
התנצלותי הכנה.

לא ידעתי שאתה אחד מהגברים בתוכנית, לכן הנחתי שאתה לא מכיר אותם :p אני לא זוכרת של את שמם של רוב האנשים בתוכנית, כי אני לא לגמרי מתעמקת בה. (עובדה, אין לי מושג מהו שמו של זורנזון, או אפילו מיהם הפיינליסטים - אם יש כבר) שוב - אם יש לך היכרות אישית איתם, אני סומכת על שיקול הדעת שלך - אבל ממה שניתן לראות, לצופים בבית, זורנזון פשוט פחות חכם. רגע, עכשיו באמת מעניין אותי, מי מהם זה אתה? (ואתה דביל שאתה מתבאס, כי אמרתי שהייתי לחלוטין בעד הגברים שעפו ראשונים - ככה שיש אנשים שתומכים בך, גם מבלי לדעת איך קוראים לך. חוץ מזה, מישהו חכם פעם אמר 'What's in a name?' וההמשך כבר ידוע מראש.)

elcool

New member
בכיף

רק בקריאה מחודשת של הודעתך הבנתי שנתת לי מחמאה. אז באמת תודה רבה
לא באמת נעלבתי, כמובן... ומי מהם זה אני? נראה לי שקריאה קצרה בעמוד הנוכחי של הפורום, והתשובה תתגלה לנגד עינייך. שמו של הזורנזון הוא גיא, וכרגע הזוגות הם אלכס וליטל, אור ונלה, וירון וענבל. כדאי לך להתעמק בתוכנית, היא אפילו דיי חביבה!

Thumpers

New member
אלעד!

כן, הבנת הנקרא שלי השתפרה פלאים בזכות הפסיכומטרי. אני חייבת לציין שבאמת היית (והינך עדיין) אחד המועדפים עליי בתוכנית. אז נכון, הייתי לי חיבה מיוחדים ל... שגיא, אני כמעט בטוחה שזה שגיא, שהזכיר שהוא אוהב קומיקסים - כי זה באמת נדיר היום. (אלא אם כן אתה אחת הדמויות בסדרת המופת 'המפץ הגדול'... :p ) בכל מקרה, אני יודעת שהתוכנית חביבה - אבל בינינו? היא הייתה יכולה להיות הרבה יותר חביבה ללא התעסקות ההפקה. האנשים בתוכנית כל כך חביבים וכל כך יכולים להוות בסיס *טוב* לסדרה, אם רק לא הייתה את ההתערבות הבלתי פוסקת. אבל זו רק דעתי. :)

is00

New member
ננסה לדייק.

אלעד הוא חובב הקומיקס. שגיא הוא חובב המנגה והאנימה היפנית, מה שמעלה את השאלה - עד כמה אינטניסביים יכולים להיות הוויכוחים בין חובב מנגה לחובב קומיקס , בנוגע לעליונות של איזה מדיום?

Thumpers

New member
Crap!

אז הצלחתי לבלבל בין כולם? קול. בכל מקרה. אהמ*קומיקס*אהמ. מנגה זה חמוד, אנימה בכלליות זה חמוד - אבל... קומיקס זה נצחי. זה תרבות, זה... קומיקס :)

elcool

New member
מנגה זה סוג של קומיקס

מנגה זה לא מדיום. קומיקס זה המדיום, ומנגה זה סגנון, אחד מיני רבים, שבו ניתן לצייר קומיקס. אתם מוזמנים לבקר בפורום קומיקס ולהביא את דעתכם. יש שם אחלה אנשים
. ובקשר לתוכנית - כן. אני אספן הקומיקס (באופן כללי. אני אוסף כל סוג של קומיקס, וגם טיפה מנגה). שגיא הוא חובב התרבות היפנית (מנגה, אנימה, השפה, כל מה שקשור לזה).

is00

New member
אממ...

אבל מנגה ואנימה זה משהו שמאפיין את התרבות היפנית ומשתמשים בזה להרבה יותר מרק לקומיקס שם, אז אי אפשר להגיד שמנגה הוא סוג של מדיום יפני, בעצם?! אגב... אני מבקר קבוע בפורום קומיקס פה בתפוז, אני פשוט לא כותב שם כמעט, כי... אוסף הקומיקס שלי הוא מאוד מאוד קטן. אני יותר טיפוס של ספרים וסדרות טלוויזיה.

elcool

New member
לא קיים דבר כזה "מדיום יפני"...

למדיום אין גבולות גיאגראפיים. קומיקס הוא מדיום מהבחינה שטלוויזיה, קולנוע, ציור, פיסול ושירה הם מדיומים. מנגה הוא סוג של קומיקס שמקורו מיפן. אנימה היא סוג של אנימציה שבאה מיפן. ה*סגנון* אולי דומה (עיניים, שיער, נרטיב, שפה ויזואלית) בין אנימה ומנגה, אבל מדובר שני מדיומים שונים לחלוטין עם חוקים משלהם.

is00

New member
קבל תיקון.

מדיום יפני = מדיום ביפן, אבל עזוב, זה לא משנה. דיונים בנושא זה שייכים לפורום קומיקס ולא לפורום הנוכחי.

למעלה