אני חייב לפרסם את זה...

Dark Muse

New member
אני חייב לפרסם את זה...

אני כמובן לא יכול לקנות אותו כי אין כסף, אבל למי שיש

DeathlessOne

New member
יחסית למגן

התקלינג שלו "מצויין"...חחח...טוב נו, מקסימום משנים לו עמדה...

Dark Muse

New member
הוא בן 16

ואל תסתכלי רק על טאקלינג למגינים ופיניש לחלוצים... מנטליות ופיזיות מאוד חשובים גם כן.

מנטאליות בעיקר...הכי חשובה לשחקן

בואו נגיד ששחקן עם 5 הבקעה ומנטאליות גבוהה עדיף מחלוץ עם 20 הבקעה ומנטאליות נמוכה

tomash11

New member
לא מסכים...

רכשתי קשר הגנתי עם מנטליות לא מהעולם הזה, הכל בין 17 ל-20, משקיע, מתאמץ, הכל טוב ויפה, אבל בתכונות המשחק, הוא היה בינוני מינוס. הוא לא התאקלם בקבוצה ונתתי לו לא מעט משחקים. אני חושב שזה אינדוידואלי. לפעמים הולך עם שחקן לפעמים לא. גם שחקנים מוכשרים פחות לפעמים נותנים לך יותר על המגרש משחקנים קצת יותר מוכשרים מהם. יכול להיות שיש עניין גם של חיבור לקבוצה.

יש את החיבור ואת ההתאקלמות

בוודאי, וכמובן שהתפקוד של השחקן נכלל בכך אבל תאורתית....מה שרכשת יותר טוב משחקן הגנתי עם יותר טכניקה מאשר מנטליות בהרבההה

ZiMZiM

New member
לפני כל ההתלהבות

אומנמ השחקן בעל נתונים טובים. אבל הוא על הפרצוף משאר הבחינות, תוך כמה חודשים בכל קבוצה שהיא (וניסיתי אישית וגם שמעתי על כל ליגה גדולה - איטליה, ספרד, אנגליה וכו') הוא אחרי 3 חודשים בקבוצה לא מתאקלם. אחרי עוד כמה חודשים הוא לא מרוצה ואחרי עוד כמה חודשים הוא רוצה לעזוב את הקבוצה בטענה שהוא לא מסתגל לאזור. די בדוק. מי שהולך לו איתו שיהיה בהצלחה. הוא לא שווה את הטרחה.

זה לא שטויות:|

לפי מה שאני הבנתי כל הקטע הזה של שחקן בעייתי זה עניין רנדומלי,לא? שיחקתי עם מכבי פעמיים.. פעם ראשונה ג'ובאניני רצה להתחתן איתי
עפ שנייה,שזה עכשיו הוא כל הזמן מבריז מאימונים ופותח עליי את הפה המלכולך שלו

ZiMZiM

New member
תנסו ותיווכחו

נתוני הבסיס של כל שחקן בתחילת משחק תמיד יהיו זהים כי זוהי נקודת הפתיחה, ומכאן יש שחקנים שמיועדים לפורענות (ע"ע אנלקה למשל במנג'רים הקודמים). כמובן שזה יכול לסטות ימינה שמאלה לפי המשחק עצמו. בקשר לבלגי. תנסו. שיהיה בהצלחה אני אומר.

למעלה