אני חייב לספר לכם....

yakir101

New member
אני חייב לספר לכם....

היום אני בן 15, אבל אני זוכר שעד גיל 12 היו לי מלאאאא חלומות צלולים, לפחות פעם בשבוע, וזה ממש לא נראה לי דבר מיוחד, למרות שזה היה כיף
מאז גיל 12 בערך הפסקתי כבר לחלום חלומות כאלה, ובכלל אני בקושי שזוכר חלומות. ניסיתי את כל השיטות של בדיקת מציאות ויומן חלומות וכל אלה, ואני בכל זאת לא זוכר. למההה?????????

Variety

New member
תגובה

היי yakir101, הסיבה לכך יכולה להיות בגלל שכשאנו ידלים קטנים, החלומות יותר משפיעים עלינו, ואנחנו מייחסים להם יותר משמעות. עם הזמן, כשאנו גדלים, זה לאט לאט פחות ופחות חשוב לנו. אם תזכור חלומות, ע"י יומן חלומות, לדעתי זה יחזור אליך. אולי אתה תהיה צריך להשקיע קצת במודעות שלך בחלום. חלומות פז, Variety-

טרהלהלה

New member
כש..

גיליתי את נושא החלומות הצלולים סיפרתי לילדות שלי. אחת מהן קיבלה את זה ממש טבעי. גם היא טוענת שיש לה חלומות כאלה שבהן היא יכולה להשתתף להשפיע ולעוף... האמת היא שטרם יצא לי לתחקר אותה ממש בנושא... (עסוקות הבחורות בימנו..) ידוע שילדים חולמים יותר.. אולי בגלל הצורה שהם תופסים את החלום הם זוכרים טוב יותר ורואים בו חלק ממציאות... מסקנה??? לא להתבגר/להזדקן...? סתאםםםםםם יום מקסים לכוווולם

Variety

New member
תגובה

אולי אם נמשיך לשים הרבה צומת לב ומשמעות לחלומות שלנו, הם ימשיכן להיות חלומות חזקים. יש שאמאנים שעושים כך וחלומותיהם פוריים, צלולים וחזקים עד גילאים מאוד מתקדמים. חלומות פז, Variety-

לילדים בכלל יותר קל כי כמה שיותר

קטנים כך המוח פחות מלא בשטויות - אותו דבר עם מדיטציה - ילדים יכולים להגיע אליה יותר בקלות מאשר מבוגרים שעסוקים בטרדות היום המיותרות

Variety

New member
ילדים

לדעתי אם מכשאנו ילדים נלמד לעשות מדיטציה, ולהרגע ולקחת את הדברים בקלות, לא לדאוג, סילבה, חלומות צלולים, לעבוד עם החלומות, נהיה בני אדם שונים לגמרי. אנשים רגועים, לא לחוצים ויכולים לפתור בעיות הרבה יותר בקלות. לדעתי אם היו ככה מחנכים את כל הילדים בעולם, העולם ממש יהיה שונה. אבל איזה סיכוי שזה יקרה עם תרבות המערב הסתומה שקיימת?! חלומות פז, Variety-

אתה צודק:

אבל יש פה קטץ´ - אנחנו שכבר יודעים מה זה לחץ ןעצבים וחוסר יכולת למצוא את העניין האמיתי בחיים יכולים להעריך את זה כשאנחנו פתאום מגלים שלווה וענין מיוחד ושבעצם כל העניין הוא שונה לגמרי. ילדים עלולים לא להעריך את זה בכלל. כשהייתי בת 10 שלחו אותי לחוג טאי צ´י - לא נהניתי, הפרעתי לכולם, הברזתי משיעורים ולא הפנמתי כלום. הלוואי שהייתי מפנימה לפחות משהו זה היה יכול לחסוך לי הרבה עצבים.

מוזר לי שבתור בוגרת סילבה...

את לא יודעת שילדים חושבים בתדרים יותר נמוכים, שסילבה מנסה להגיע אליהם ולהשתמש בהם. ילדים משתמשים בתדר אלפא הרבה יותר ממבוגרים. התדרים האלה יותר קרובים לחלום... וילדים גם חולמים הרבה יותר זמן ממבוגרים. גם לי היו חלומות צלולים רבים כשהייתי קטן... אבל עכשיו שאני יודע מה זה וכשיש לי (ויש פחות) ואני שולט בהם... אין מה להשוות!

למה אני מרגישה צורך להתגונן?

אני הרי רשמתי שלא הפנמתי הרבה מהקורס אני גם לא בטוחה שלימדו אותי שם את מה שכתבת. היה נחמד לקבל את ההערה בלי הציניות

למעלה