אני חייב לספר לכם !

Galle

New member
אני חייב לספר לכם ! ../images/Emo6.gif

עד לפני חצי שעה בערך.. הייתי בצ'ט נחמד כזה..בשביל להעביר זמן.. ונכנס מישהו שממש שיעשע אותי! שטען שהוא מכשף לבן.. והוא צד בלילות מכשפים שחורים... החפרן הזה חפר לנו שעות בחדר על שקיבל את הכוחות שלו מחייזרים.. אח"כ הוא כתב על מקום במצריים.. שיש שם 3 גבישים ועושים משהו. אני לא זוכר.. ואז יש איזו קרן לבנה.. והחייזרים מביאים לך כוחות.. בשלב הזה הייתי על הרצפה.. לא חשבתי שיש עוד.. ואז הוא כתב לי בפרטי שהוא אומר את האמת. ושאני לא מאמין לו בגלל שהקבוצה שלא קטנה ולא מפורסמת.. יש רק 100 כמוהם.. יווו.. כמה חפרן יכול להיות הבנאדם?!?!? והוא היה כל כך רציני שזה משהו!!! בהחלט שיעשע אותי.. זהו.. רק רציתי לשתף .. חחחחח..
אוו.. תראו מה השעה.. (!) אני זז לישון.. בוקר טוב!

noname20000000

New member
../images/Emo13.gif

דווקא נשמע מעניין..... אולי הקטע של המכשפף הלבן שצד מכשפים שחורים די מוזר אבל כל השאר נחמד אה ויש לי וידוי.....!!! אני מאמינה בחייזרים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאמינה בחייזרים, ובכל מה שחי בעולם החיצון!

faith2

New member
דווקא בזה אני לא הכי יודעת...

כי כל העניין נשמע לי הזוי במיוחד... דרואיד זה איש שנשמתו כל כך זקנה- היא עברה הרבה הרבה גלגולים, הבנאדם זוכר את הגלגולים, ולא יודעת אולי אני טועה (כמו שאמרתי לא ממש בכלל לא התמעקתי בזה, רק הקשבתי לפני כמה שנים תמימות למישהו שהוא טועןהוא דרואיד) הוא מתקשר עם ישויות גבוהות- ייתכן חייזרים... (כל מה שכתבתי כאן, מי שיודע מה זה לתקן אותי מייד, אני בטוחה שטעיתי!....סיפרו לי כבר לפני כמה שנים מה זה דרואיד, ויש מצב שהזכרון שלי מתעתע בי)

BlaT©

New member
ממש ממש ממש לא.

דרואידים היו כוהני דת קלטים פאגניים, שנחשבו בני המעמד העליון בחברה הקלטית. מלבד תפקידם הדתי שימשו גם כשומרי המסורת והשירה, יועצי המלכים, אסטרונומים, מרפאים, מגידי עתידות ועוד.

Flame

New member
היי ../images/Emo13.gif

בקשר לחלק הראשון.. אני מניחה שהוא סתם השתעשע מעט...חח
.. נתן לדמיון להשתגע... ולמה לא? בקשר לחלק השני.. אני מניחה שיש שמץ של אמת במה שאמר, יכול להיות שהוא קרא על זה איפשהו ולא התעמק.. בקשר לחוצנים ומצרים, אני ממליצה לקרוא את הספר "המרכבה תורתו של דרונבלו מלכיצדק" שבו כתובים דברים מעניינים..שאת חלקם אני בהחלט מסוגלת לקחת ברצינות בעזרת סינון
. אל תפסול כל כך מהר..
.. בקשר לחוצנים ש"מעניקים" כוחות.. אני חושבת שזה יותר כמו לתת אשליה שהם אכן מעניקים כוחות... כי רק אתה מסוגל ליטול את העוצמה לידיים שלך.. לילה טוף.. וקסום
..

BiRd Of PrEy

New member
לא נראה לי שזה אמיתי

למה לבנאדם סתם לבוא לבנאדם בצ'אט ולהתחיל לספר לו את זה? לא הגיוני זה בטוח בולשיט

yoo

New member
היי זה צ'אט...גם אני פעם טענתי ש..

אני סייבר בדואי או דרוזי, שבא מן העתיד עם הסייבר גלבייה מן העיר עוספייה סיטי 2500 להזהיר את כולם שערפאת והרב עובדיה עומדים להתאחד וליצור מפלצת שתהרוס את העולם, ורק הם יכולים למנוע את זה, אחרת לא נזכה לראות את הסייבר מסגדים המוארים בתאורת נאון מרשימה. נשמע מוכר ברמת הנונסנס?

למעלה