אני חייב לסגור כאן כמה מילים

דוד דב

New member
אני חייב לסגור כאן כמה מילים

יש פה אנשים שאני מסתכל עליהם ואני רואה את עצמי בכיתה ה´ שאז התחילה בערך ההיסטריה של ההאבקות ... שכולם שנאו את הרעים וכולם אהבו את הטובים וזה מגעיל אותי ... אנשים ששואלים כל הזמן שאלות כמו מתי גולדברג יצטרף לWWF ומתי לריק פלייר יגמר החוזה עם טיים וורנר ... גולדברג הוא אפס אחד גדול שהצליח רק בגלל איזה סיפור טוב שעשו לו שהוא בלתי מנוצח ושטויות כאלה (אגב הוא כן הפסיד בקרב ה55 שלו לאיזה לוצ´דור מקסיקני) וריק פלייר הוא חתיכת פוץ בן 80 שאין לו מה לעשות בWWF אין לו כריזמה בשיט הוא לא יודע להתאבק ... ומה שהוא כן יודע מתאים אולי לקרבות של שנות ה80 האיטיות ..בקיצר מה שאני אומר שתפסיקו להסתכל על שטויות כמו HEEL וכאלה כי זה ממש מעפן ... מי יתן והפורום הזה ישתפר .. בברכה :)

בן כמה אתה?

לפי מה שאני רואה, התחלת לצפות בגיל די מאוחר, 10 או 11 כאחד שהתחיל לצפות בגיל 5-6 אני רוצה לדעת מאיזה שנה בדיוק אתה רואה תגיד לי את אחד הקרבות הראשונים שראית שזכורים לך אני אגיד לך איזה שנה הקרב הראשון שראיתי שזכור לי זה המגה מנייאקים(
) נגד מאני אינקומפרייטד, משמע התחלתי לצפות בסביבות רסלמניה 9( לפני 8 שנים)

דוד דב

New member
הנה עוד אחד ...

אני נורא שמח שראית האבקות מאז שהיית תינוק והיה רשום לך על החיתול I´m A Real American .... אבל לא דיברתי על זה .. מה שאמרתי מקודם זה שמעצבן אותי שאנשים פה מתנהגים כמו שחברים שלי התנהגו בכיתה ד-ה ... זה הכל

מי שהתחיל להתנשאות

פה זה אתה...... יש כאן כמה שלא יודעים בדיוק, ואוהבים את מה שראו ב wcw וזה הכל.. תאהב את זה או לא... אבל אם אתה רוצה לעלות את הרמה, אתה צריך לכתוב משהו שנוכל להגיב אליו ובינתיים לא כתבת הודעה אחת עם תוכן

דוד דב

New member
לא רוצה שיגיבו אני לא אוהב לכתוב

אני אוהב להתסכל .. ואם באמת צריך לרשום משהו אז רושמים .. לא טוב לך אל תגיב

די כבר להתבכיין

אני רק אומר שאתה לא הצגת שום דעה מעניינת משלך שגורמת לנו להבין שאתה מבין בהאבקות... יש לך אייסיקיו, אי מייל, משהו?

דוד דב

New member
יש גם יש ...

רוצה את הדעה שלי ? אין לי מתאבקים שאני אוהב ... יש לי כמה שאני מעריך על הטכניקה שלהם .. כמו מיק פולי , כריס בנואה , HHH , וכמובן בראש הרשימה שון מייקלס .. אבל אני לא נקנה ע"י הסיפורים של הטוב והרע אני למשל רוצה את RVD כאלוף עולם .. אני גם יקבל אותו ביום ראשון בNo Mercy אני רוצה שהWWF תשים יותר דגש על תרגילי אקסטרים במקום לקנות את הקהל בכוסיות כמו סטייסי קימבלר ... אני רוצה יותר האבקות מיחסי ציבור ... אבל היאבקות בסגנון של ה90 המאוחרות ובשום אופן לא !! האבקות של האלק הוגן או ביל גולדברג ימח שמם

dbzb

New member
לא הגזמת קצת ../images/Emo35.gif ../images/Emo55.gif

אם RVD לוקח את האליפות אני אתחיל כל הודעה שלי בשבוע הבא ´ דוד דב המלך´. אין סיכוי שזה יקרה
לפחות בזה WWF לא מפשלים

אני לא רוצה לאכזב אותך

אבל מתאבקות כיום הם ברמה יותר גבוהה מפעם אתה רואה מתאבקות חזקות כמו צ´יינה אבל אתה רואה גם מתאבקות שהם גם דוגמניות וכוסיות מהממות וגם ניחנות ביכולת האבקות כמו ליטה, טריש סטרטוס וגם סטייסי קיבלר וטורי ווילסון לא כל כך מאחור...אבל ליטה לדעתי כיום היא המתאבקת הטובה בwwf

לא משנה

New member
לדוד דב

חוסר חיים או לא, מה שכל אחד פה עושה בזמנו הפרטי ואיך הוא בוחר לחלק אותו זה עינינו שלו. אני לא מתכוון להכנס לויכוח של ילדים בגן למי יש חיים, מי מגניב ומי לא, העובדות הן שניים, 1. אני מבין בנושא הזה שנקרא "רסלינג" יותר ממך 2. זה פוורום שעוסק בנושא "רסלינג". טוב, אז לפני שאתה בכמה מילים לא ממש מכובדות מסכם מפעל חיים של בן אדם (שנחשב לאגדה ב"רסלינג") כמו ריק פלייר, בוא אני אספר לך כמה דברים, ברשותך ? אז ריק פלייר, התאבק במשך 3 עשורים, והיה לאייקון הבלתי מעורער של ה NWA לימים WCW והיה שם בערך מה שהוגאן היה ב WWF בשנות ה 80 וה 90 המוקדמות שתבין, כשפלייר היה לזמן קצר ב WWF בשנת 1992 ב WCW אנשים היו באים להופעות וקוראים WE WANT FLAIR ולא כמו הוגאן, הרי שלפלייר יכולות היאבקות גבוהות בהרבה, והרבה קרבות שלו הם קלאסיקה (קרבות מול ריקי סטימבוט, סטינג וכו...) פלייר, שהיה מס´ 1 ב NWA עוד לפני שהוגאן בכלל קיבל את הגימיק האול אמירקן שלו, הוא מגדולי המתאבקים בזירה ומחוץ לה בכל הזמנים, אם כי, חבל שלא פרש בזמן, וכמו רבים אחרים (למשל הוגאן בשנות ה 90, אנדרטייקר כיום) הרי שבגיל 40 עד 45 + אף אחד הוא לא מה שהיה פעם, וכך גם פלייר בשנים האחרונות היה ללא הרבה יותר ממתאבק בצל האגדה של עצמו, וחבל, אם כי יאמר לזכותו, שלא כמו הוגאן, פלייר תמיד היה מוכן לעזור לאחרים להיראות טוב בזירה, ולא רק לחשוב על עצמו כל הזמן מה שנקרא To put Over Other Talent, And Sellin Other Wrestlers´ moves... ויתרה מכך, אם הוגאן הצליח כמעט רק בגלל הגימיק שלו, שהיה בדיוק הגימיק הנכון בזמן הנכון, הרי שלפלייר תמיד היו קרבות מעולים, בעוד להוגאן זוכרים את הקרבות הכל כך מסחריים, והפשוטים שלו, דוגמת הקרב עם אנדרה דה´ ג´ייאנט. ולגביי גולדברג, תראה, מה אני אגיד לך ? אני שונא אותו ! יש לו יכלת היאבקות לא מרשימה משהו, הוא לא מוכר מהלכים של אחרים, הוא לא מקצועי (גרם הרבה פציעות, בין היתר זאת ששמה את החותמת הסופית על הקריירה של ברט הארט), ואם לדייק הרי שמעולם הוא לא היה בלתי מנוצח (הפסיד את הקרב הראשון שלו ב WCW לרודי פייפר, מה שמאוחר יותר, פשוט התעלמו ממנו), אבל לא אני ולא אתה נשנה את העובדה שאף אחד בהסטוריה של ה "רסלינג" לא ניהיה כל כך פופולרי בזמן כל כך קצר, ועל כן הפוש (המוגזם אולי) שנתנו לו. דרך אגב, מבחינת יכלת היאבקות הוא בטח לא נופל מהוגאן ונאש למשל, אז מה לעשות, לפעמים זה רק בגימיק שמשנה... נ.ב. אם אתה לא מעוניין שיגיבו לדברייך, אל תכתוב ביקורת על אחרים, זו לא חוכמה לדעת לבקר, ולא להיות מוכן לספוג ביקורת TRIPLEfnH

על ה@ש

New member
לא משנה טריפל אייץ!

מקווה שלא אכפת לך שהכנסתי את ההודעה שלך....! לשרשור! כי אין טעם לפתוח נושא חדש בנושא שבו כבר עסקינן!

דוד דב

New member
נו נגיד ...

אני יודע טוב מאד על ההיסטוריה של ריק פלייר תודה רבה שרשמת לי אותה בכל זאת ... ובקר לריק פלייר אולי פעם הוא היה באמת NO. 1 אבל זה היה לפני הרבה זמן ... יש זמן שפשוט צריך להגיד להתראות ... את ריק פלייר לא יזכרו בשיאו .. אלא יזכרו את הריב המפגר שהיה לו עם בישופ שמהלכו ראינו שהדבר היחידי שריק פלייר יודע לעשות זה לירוק תוך כדי דיבור ולראות כמה השרירים שלו נפולים בזמן שהוא זז .... ועוד לא הבנתי למה לעזאזל הוא הכניס את הבן שלו לזירה בלי ללמד אותו לפני זה כלום (כיום דיוויד מתעמל באיזה מכון בסגנון הפאוור דום שברח לי השם שלו ומתאבק בליגת חובבנים והוא יגיע עוד מעט לWWF אגב אבל לזה יש עוד זמן) אגב .. אני גם מאד מתעצבן מזה שמתאבקים מקבלים פוש רק בגלל שיש להם קצת כריזמה ראה דוגמא האלק הוגאן ... ומעצבן אותי העובדה שאם קצת שכל WCW היו יכולים להיות הרבה יותר טובים במקום לעשות מהלכים טיפשים כמו לתת לאיזה שמוק כמו גולדברג פוש שאין לו כלום .. לא יכולת דיבור ולא יכולת האבקות .. ולסיום אני יסיים במחשבה האחרונה שעלתה לי לראש ... אני חושב שזה שהאלק הוגאן עזב לWCW זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לWWF

זה הלך חלק

כי בדיוק אז התחיל לבוא לwwf הדור החדש והמוצלח של ההאבקות( מייקלס, רייזר, דיזל, יוקוזונה ועוד) אז העזיבה של הוגן היתה הולכת חלק אם הוא למשל היה עובר בערך בשנת 96 העזיבה היתה קוטלת את הwwf

למעלה