אני חייב להגיד....

אני חייב להגיד....

תראו אני הומו מוצהר, מחוץ לארון... ולקהילה שלנו ייצא שם רע....הרבה אומרים שהם מרגישים שהם לא מתחהרים אלייה, הרבה מנסים לברוח ממנה ומהמיניות שלהם בגלל הקהילה והתדמית שלה, חשוב לי שאנשים יבינו שיציאה מהארון לא כוללת שינוי סגנון חיים! ממש לא! זה שסיפרת להורייך וחברייך ואתה מוצהר זה נותן לך חופש להיות אתה, עצמך, מבלי לפחד, להסתיר או לשקר..... וזה לא אומר שבהכרח מעכשיו אתה צריך להתנהג לפי הסטריוטיפים ההומואים-לסביות... במקרה של בנים- ללבוש צמוד, צבעוני, להיות מוחצן.... בנות- לגלח את הראש, להתלבש סגנון טום-בוי, גברי...... זה גם אינו מצריך סחיבת מוצרי גאווה בכל מקום(סיכות, חולצות, דגלים וכו...) וכן אומנם בכל מסיבת גייז או מקום גייז בכלל האנשים בדרך כלל הם לפי הסטריוטיפים שציינתי אבל זה לא אומר שאתם גם צריכים להיות ככה! למי שזה מה שעושה לו טוב- סבבה... אבל אני מכיר הרבה הומואים שלא רצו לצאת מהארון כי לא רצו להיכלל עם אותם אנשים.....ותראו אין מה לעשות אנשים טיפשים יש בלי סוף ותמיד יעשו הכללות..... ותמיד יגידו שכל מה שהומואים רוצים זה רק סקס- ואולי רובנו כן ככה...אבל יש מלא שזה לא המטרה היחידה שלהם בקשר.... קיצר- תהיו עצמם, ואל תפדו לצאת בגלל ההכללות של אנשים!!!

אם להיות פסיכוגרושים לרגע,

תמיד יש את היוצאים מהארון שאומרים שההורים מקבלים/ לא מקבלים ואומרים להם "אולי זה רק שלב מההתבגרות", ככה גם ההחצנות וגילוחי השיער- זה חלק מההתבגרות, להיות שונה, שיסתכלו עלי ויראו שאני גאה וזה. אין בזה שום דבר רע, יש כאלה שאוהבים את זה, אולי אפילו הם יישארו מוחצנים לאחר התבגרותם. בנוגע לסטיגמות, זה אותו דבר אם אני ארצה לעבור לפתח תקוה, לאיזו פינה שאני אוהב ואחזור בי, רק כי זאת פתח תקווה, ומי יודע מה יגידו עלי כשישמעו שאני משם. בדר"כ לא כדאי להתחבר עם אנשים ששומעים שאתה מפתח תקווה ואומרים "עוד עארס", או ששומעים שאתה גיי ומביאים לך לק ליומולדת בשיא הרצינות
. גייז זה רק סקס- את זה אתה אמרת

למעלה