אני חייב להגיד משהו...

Lomsahne

New member
אני חייב להגיד משהו...

הפורום הזה תת-רמה,בחיים לא חשבתי שפורום בתפוז יראה כל כך רע כמו שהפורום הזה נראה. אני כבר שנתיים חבר בפורום טניס והיו שם כמה תאקלים אבל לעומת הפורום הזה זה היה גן ילדים. את התוכנית שקוראים לה האח הגדול ומטרתה לגרום הנאה לאנשים הרבה אנשים בפורום הפכו לסיוט,קללות גידופים המצאות הזיות ירידות והמנהלים ? חיים בלהלהלנד ולא עושים כלום. אני פשוט מרגיש בושה שאני שייך לפורום שמתנהג ומתנהל ככה זה עבר גבול כבר לפני הרבה זמן וכל יום שעובר זה נהיה גרוע יותר. יש לי בחילה לחשוב שאני חי במדינה שיש בה אנשים כמו פה שמדברים איך שהם מדברים.אתם יודעים מה את המתמודדים בוילה עוד אפשר להבין הם נמצאים בטירוף אבל אנחנו ? אנחנו צופים מבחוץ,אוכלים כמה שבא לנו מתקלחים מתי שבא לנו,קונים מה שבא לנו יוצאים מהבית מתי שבא לנו איזה סיבה יש לכם להתנהג כמו שאתם מתנהגים ? אז בסדר מתמודד מסוים הוא המלך שלכם אבל למה זה אומר שצריך להכפיש כל מישהו שלא מתחבר אליו ?{בוילה אני מדבר} ותצאו כבר מהסרט של הריכולים,כ-ו-ל-ם מרכלים בלי יוצא מן הכלל כולם צבועים חלקם יותר חלקם פחות מה אתם מצפים מאנשים שחיים בוילה ? שכל היום ידברו על מזג האוויר ? הבעיה היא שיש הבדל בין ריכולים. יש ריכולים עם מטרה מסוימת ויש ריכולים כדי לרכל ולא מעבר. אני חושב שזה תת רמה לאיפה שהגענו וכבר לא מעניין אותי אם יש פה ילדים קטנים או מבוגרים או נערים אנחנו פאקינג בני אדם,מה נסגר איתכם ? תביעו דעה,תתנו עובדות {אמיתיות ולא ממוצאות} תבקרו מתמודדים אבל יש דרך. בחיים שלי לא חשבתי שנגיע לכזאת רמה-אללה יאוסטור,תתחילו להנות מהמשחק גם אם מרכלים על מתמודד שאתם אוהבים גם אם מצביעים נגדו קחו הכל בפרופרציות. תתאפסו על עצמכם איבדתם כל שפיות,ואני בטוח שהרבה תגובות יבואו ויגידו לי איזה יפה נפש וכל הדברים בסגנון אבל אם תעצרו רגע,תחשבו,תשלטו ברגשות שלכם ובמילים שלכם ותחזירו את הפורום הזה לאחלה לפורום,לפורום כיפי,לפורום עיניני לפורום של צחוקים לפורום של אהבה למתמודדים שלכם.

דורוN

New member
הרבה זמן לא הייתה פה הודעה בסגנון

בערך כבר שבוע. אתה בדיוק כמו שפרה וצבר, רוצה שאנשים ישתנו לאיך שאתה. העולם לא כזה חמוד.העולם מורכב מאנשים שונים, תלמד לקבל את זה.

אור2221

New member
נכון - תרבות דיבור זה דבר פרידמני

עדיף לקלל ולהשמיץ, זה אמיתי. באמת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקווה שיפנימו את זה פה הפורום הזה באמת תת רמה בזמן האחרון, זה כולה משחק .....!!

Pale Blue Eyes

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

אני אישית התייאשתי מלהגיב כאן, אני נכנסת אך ורק על מנת להתעדכן (למרות שגם זה קשה עם כל הסילופים וחצאי האמיתות שמפרסמים פה).

lia41

New member
צודק במאה אחוז

אנשים פה שוכחים שאלה בני אדם, ולא רק דמויות. אנחנו מצפים מהם לא לעשות טעויות בכלל ולהיות במיטבם כל יום כל דקה. זה לא אנושי! כל אחד עושה שם דברים מגעילים, אבל אפשר להבין אותם, תראו איפה הם נמצאים...האנשים בפורום לעומת זאת, שאני מניחה ומקווה שיש להם חיים מחוץ למסגרת התכנית, מתנהגים יותר גרוע מכל המתמודדים ביחד. מה זה כל ההכפשות האלה? איך אתם יכולים לרדת על אנשים ככה??? ובכזו קלות? לפני שאתם ששופטים את המתמודדים, ומנסים כל רגע להצדיק את השיפוט שלכם, תנסו להיזכר שהם אנשים בסיטואציה ממושכת שהיא מאוד מלחיצה. וחשוב מזה- תסתכלו על עצמכם.

gogy

New member
אני מבין שזו הפעם האחרונה שאתה מופיע בפורום,,

למעלה