אני חייב להגיד לכם...

spraizler

New member
נכון.. זה בגלל שפרידה היא מכונת מלחמה

וגרסיאלה לא.. וגם ב4-5 היו ילדים שהתאימו יותר ל4 מאשר ל5. אבל אם היית עולה אחרי חודשיים שלוש כמוני סה"כ לא היה יותר מדי חומר להשלים..

Oukami Kun

New member
75 זה לא קריטי

תדבר עם המחנך/ת שלך ועם הרכז מתמטיקה, תראה שהיית בהקבצה הכי מתקדמת, שהיו לך מבחנים טובים, ושבמחצית אחת התפקשש לך. או שפשוט תבקש, זה עובד לפעמים. ככה מצאתי את עצמי בפיזיקה. פשוט ביקשתי מהמחנך שלי, והוא העביר אותי לפיזיקה. לפעמים זה עוזר.

justsilly

New member
תדבר בתחילת שנה או ממש בקרוב (עד ה-15 ביולי)

עם מישהו מבית ספר.. נגיד עם אורלי מילוא.. תברר מה עושים בעניין.. אני לא חושבת שתהיה בעיה אם יש לך ציון שהוא בסה"כ נמוך ב-5 נקודות מהציון שצריך בשביל 5 יח"ל מתמטיקה.. ואישית אני לא חושבת שיש מה להלחם כ"כ על 5 יח"ל מתמטיקה, אבל נראה לי שזו רק אני ששונאת מתמטיקה
בהצלחה!

spraizler

New member
יש על מה להלחם!

מתמטיקה זה כיף! ואם משיגים ציון גבוה בזה זה עוזר להרבה דברים אחר כך

ראש גזר

New member
חחחחח

גדווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול!

ראש גזר

New member
א. כן, היה רשום.

ב. רשמו לי את המקצועות שאני אלמד בהרחבה שנה הבאה: "התלמיד ילמד מתמטיקה ברמה של 4 יח"ל". אינה סרביאנסקי הייתה המורה שלי השנה והיא אמרה שמי שמקבל שמונים עובר לחמש. ג. ידעתי שזה ככה ב-ח' וט' אבל לא הייתי בטוח אם בי', כשכבר מתחילות הבגרויות, יתנו לי לעבור הקבצה... ד. תודה רבה על הדף, אבל לא כתוב שם אם היה צריך להירשם למבחן מראש. תודה בכל אופן. ועכשיו בלי שום קשר: נכון שאינה נראית כמו הליצן מסליפנוט? חחח

אינה מלכה!!!!!!11

וגמלי היה רשום 4 יח"ל ואני בכלל בחמש יח"ל, בתחילת שנה הבאה תדע את הכל [אם אתה שואל אותי, תעבור מהבצפר הזה כל עוד נפשך בך!!!!!!111111111111]

ראש גזר

New member
שיט! הייתי צריך לדעת שאת יודעת מי זה סליפנוט!

חחחחחחח... יש לה תסרוקת של ליצן מה לעשות... אבל היא חמודה. אמרתי לה שאני עובר הקבצה והיא אמרה לי "אני לא מרשה לך לעבור ל-4 יחידות" ואם כבר ברנר... את לא עברת נכוןןןןןןןןןןןןןןן?

FlootzicK

New member
ממש לא מרוצה מהציון...

אנגלית-E 84 סופי. הגשה 85 ובגרות 82. אבל לא נורא שנה הבאה נשםר ב- F,G .. נקווה
האמת שאני מצטער שלא נרשמתי למועד ב'.

FlootzicK

New member
זהו. קבל קטע עכשיו..

אני חושב שנרשמתי לבגרות... כי נכנסתי למשתמש שלי וכתבתי איזה שאלון אני צריך לעשות ולחצתי על אישור הרשמה.. הוא כתב לי שזה נרשם בהצלחה ואז יצאתי.. עכשיו אני מבין שאני צריך להדפיס איזשהו טופס שמראה שנרשמתי דרך האתר ורק ככה אני אוכל לעשות את הבגרות ואין לי אותוווו... אז מחר אני אתקשר לבית ספר לבדוק מה עם זה באמת ואיך אני מסדר את זה...

למעלה