אני חייב דחוף שתענו לי לגבי אבנים

gogomama

New member
אבני גו

מישהו יודע איפה אפשר לקנות אבנים באזור המרכז וכמה הן עולות??? או שלמישהו יש אתה טוב ולא נורא יקר שאפשר להזמין ממנו אבנים??? כי יש לי לוח אבל אין לי אבנים אז בבקשה תעזרו לי וכמה שיותר מהר

gogomama

New member
אני חייב דחוף שתענו לי לגבי אבנים

אני חייב לקנות אבנים עד התאריך ה-22 אז בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות אבנים אמיתיות שהן לא עולות הרבה

vik212

New member
....

יש נושא בעמוד הזה שקוראים לו אבנים אבנים אבנים..... יש שם פרטים ממי לקנות בארץ וכמה אתרים מחול.

Mor L

New member
ובכן

אם לא אכפת לך הגודל איתן אהרוני מוכר ב-55 ש"ח אבנים אמיתיות מזכוכית האבנים פשוט קטנות יותר, הן דקות ובקוטר של 1.6 ס"מ, כשמשבצת רגילה היא 2 ס"מ. הנה הטלפון שלו, אם זה מתאים לך: 052-8404292

gogomama

New member
את זה ידעתי

אני מחפש איפה לקנות אבנים בגודל של בערך 1.6-1.8 האבנים שיש לאיתן זה לא אבני גו זה סתם אבנים שהוא קונה בחנות והן פשוט דומות לאבני גו אני מחפש אבנים אמיתיות אפילו מפלסטיק או מה שיש אבל לא מאוד יקר

Mor L

New member
מה אני אגיד לך

אתה יכול לקנות סט שלם של לוח ואבנים ב-300 שקל, אבל הגודל הוא גם קטן אתה יכול לקנות משביט אבני פלסטיק אמיתיות ב-260 שקל בקוטר של 2.1 ס"מ בעובי של 8 מ"מ, זה מה שאני עשיתי ואתה יכול לחפש באינטרנט.

היום ה-22 אבל...

יש לי אתר שבו תוכל להזמין... וכל מי שצריך...זה האתר: אני גם אזמין מישם,יש שם סטים קטנים,גדולים,סטשל לוח גו מתקפל על התמונה של היקארו ואקירה... האתר למטה...

למעלה