אני חייב את עזרתכם!

danezeq

Member
אני חייב את עזרתכם!

כבר המון זמן אני רוצה לתרגם את ת"א במבט חדש לאנגלית אני מקווה שזה ברור לכם כמה טוב זה יעשה שאנשים מחול יראו את ת"א באינטרנט ויקראו עליה ויראו את גורדי שחקיה כבר הציעו לי עזרה בלתרגם את האתר, ככה שזאת כבר לא צריכה להיות הבעיה (פעם זאת הייתה הבעיה) מה נשאר? שם! איך אני אקרא לאתר באנגלית?? חסר לכם אם תתרגמו את השם בתרגום ישיר כמו Tel aviv from new view או Tel aviv in another sight כי זה א.נשמע מטומטם ב.השם "תל אביב במבט חדש" בא לשבור את הדעה הקדומה שת"א היא עיר מכוערת במובן מסויים, למה אנשים מחו"ל צריכים לדעת שיש עליה כזה מיתוס? חשבתי על המון שמות כמה מהם: Tel Aviv- the City of Israel (סבירות גבוהה שזה יהיה השם) או: Tel Aviv- THE City of Israel (שימו לב להדגשה) Tel Aviv- the New side of israel Tel aviv the top of the middle east CapiTal-Aviv או Capitel aviv וכו.... תעזרו לי! תציעו עוד שמות
תודה רבה

kyle

New member
אולי....

tel aviv - the unofficial capital of israel או... beautifull sides of tel aviv או... tel aviv - unlimited city או... non-stop tel aviv

DrunkGoat

New member
...

בוא נתחיל מכך, שלפני שתתרגם את האתר, אני חושב שעליך לעבוד על עיצוב יותר נחמד בשבילו. (אני אשמח לעזור, לא שאני מעצב דגול או משו, אבל מספיק טוב בשביל האתר שלך. (חוצמזה, יש לנו כאן גרפיקאי צמרת בפורום...)) בקשר לשם, אני חושב ש- Tel Aviv (in) Panorma זה שם נחמד.

DrunkGoat

New member
אממ...

Tel Aviv´s Panorama, Tel Aviv in Panorama, Panrama of Tel Aviv. אבל לא Tel Aviv Panorama.

oren*

New member
לא נראה לי שיש מילה כזו באנגלית

בכלל מה רע ב- focus on Tel Aviv או אולי - Tel Aviv in focus

למעלה