אני חייב את עזרתכם!!!

אני חייב את עזרתכם!!!

בבקשה, תענו על הסקר הזה, היום אם אפשר, תודה. א. האם את/ה קונים ירקות אורגניים באופן קבוע? אם כן, למה? אם לא, למה? ב. האם אתם מאמינים שריסוסים מלאכותיים מזיקים לבריאות בצורה קטלנית? ג. מה לדעתכם הסיבות שירקות אורגניים לא מתקבלים טוב מאוד בארץ? ד. האם אתם בכלל חושבים שיש מקום לגידולים אורגניים בארץ? ה. האם לדעתכם כדאי לחקלאים להסתכן בגידול יקר למען בריאות הקונים? ו. מה אתם חושבים שיותר טוב בסיכומו של דבר, ירקות אורגניים או מרוססים?

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

א. האם את/ה קונים ירקות אורגניים באופן קבוע? אם כן, למה? אם לא, למה? לא, בלי סיבה מסוימת. ב. האם אתם מאמינים שריסוסים מלאכותיים מזיקים לבריאות בצורה קטלנית? בצורה קטלנית לא.. אבל בהחלט מזיקים ג. מה לדעתכם הסיבות שירקות אורגניים לא מתקבלים טוב מאוד בארץ? כי לאף אחד לא אכפת מה הוא אוכל ד. האם אתם בכלל חושבים שיש מקום לגידולים אורגניים בארץ? כן ה. האם לדעתכם כדאי לחקלאים להסתכן בגידול יקר למען בריאות הקונים? כן ו. מה אתם חושבים שיותר טוב בסיכומו של דבר, ירקות אורגניים או מרוססים? ברור שאורגנים, אבל לי לא אכפת

Swid666

New member
מע

א. האם את/ה קונים ירקות אורגניים באופן קבוע? אם כן, למה? אם לא, למה? לא, הם יקרים מדי =/ ב. האם אתם מאמינים שריסוסים מלאכותיים מזיקים לבריאות בצורה קטלנית? כן, זאת עובדה מוכחת. ג. מה לדעתכם הסיבות שירקות אורגניים לא מתקבלים טוב מאוד בארץ? המחירים הגבוהים שלא מתאימים להרבה אנשים ד. האם אתם בכלל חושבים שיש מקום לגידולים אורגניים בארץ? כן, אם יוזילו את המחירים ה. האם לדעתכם כדאי לחקלאים להסתכן בגידול יקר למען בריאות הקונים? כן ו. מה אתם חושבים שיותר טוב בסיכומו של דבר, ירקות אורגניים או מרוססים? ירקות אורגניים.

Emily P

New member
...

א. האם את/ה קונים ירקות אורגניים באופן קבוע? אם כן, למה? אם לא, למה? לא קונים. העלות. ב. האם אתם מאמינים שריסוסים מלאכותיים מזיקים לבריאות בצורה קטלנית? לא קטלנית. אבל זה לא הכי בריא. ג. מה לדעתכם הסיבות שירקות אורגניים לא מתקבלים טוב מאוד בארץ? המחיר. אף אחד לא ירצה לשלם כל כך הרבה. ד. האם אתם בכלל חושבים שיש מקום לגידולים אורגניים בארץ? אולי, לאוכלוסיה מצומצמת. ה. האם לדעתכם כדאי לחקלאים להסתכן בגידול יקר למען בריאות הקונים? אם אני הייתי חקלאית, לא הייתי מסתכנת. ו. מה אתם חושבים שיותר טוב בסיכומו של דבר, ירקות אורגניים או מרוססים? אורגניים כמובן, מבחינה בריאותית.

למעלה