אני חייבת שאלון

Shame in you

New member
אני חייבת שאלון ../images/Emo7.gif

אז רצתי לקומונת שאלונים לכל מקלדת והבאתי את זה
ם: כינוי נוכחי: כל הכינוים שהיו לך בחיים? מין: גיל: מקום: זהות מינית (בן/בת): צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם: רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים/רזים: מה התחביבים שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות:אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נראים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי? אם כן ,איזה? האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר/ה: יש לך חברים הומואים/לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למוות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים להיות: יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף , מסנ או אייסי? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארואת החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מהו האוואי שלכם באייסיקיו? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? להקה אהובה: זמר אהוב: שיר אהוב: מוזיקה אהובה: עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה , מה היית: חפץ, מה היית: מאכל, מה היית: ספר לימוד, מה היית: מפורסם, איזה היית: מכונית, איזה היית: האם אתה... יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל הכבר? ועל ההוה? זמנים... הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? לאן? וכמה פעמיים? איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה... שיער נוכחי: בגדים נוכחים: תמונות דסקפוט נוכחית: חבר/ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? האם את עייפה: האם את רעבה: את מי את הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד... חושבת הרבה על העתיד? מפחדת ממנו: רוצה לגור במקום אחר: העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה את הולכת לגור? כמה ילדים את רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהגי? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? עזבו את זה שמה שכתבתי עכשיו נמחק. פעם אחרת

../images/Emo203.gifוכשאני אגדל אני אהיה כמו כולם

שם: נועה. כינוי נוכחי: נוני, נוע'לה, נוש? כל הכינוים שהיו לך בחיים? בערך ככה... מין: נ'. גיל: 14. מקום: ירושלים. זהות מינית (בן/בת): זה לא כמו מין? :O צבע אהוב: שחור. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם נועה. מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ מזמן. היה נעים? מדהים. המילה האהובה עליכם: חורף. מילה אחת שמאפיינת אתכם: נועה. :p מה מרגש אתכם: שאני מרגישה שמתאמצים בשבילי... רגישים? מאד. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא. אין בעד מה או יש בעד מה? אין. אתם יודעים מה אתם רוצים? כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? חח כיתה ב'. אתם לא יכולים בלעדיי: מחשב... השם הכי מוזר ששמעתם: נה לא יודעת. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: די עם זה. טובים בלימודים: פעם, עכשיו זה כבר לא מעניין אותי. אוהבים לאכול: כןכן. שמנים/רזים: באמצע. מה התחביבים שלכם: קריאה, מחשב, כתיבה, מוזיקה... לא דעת. מילה אהובה בת 4 אותיות: חחחחח תמר- מחשב. סתם נו חורף\ אהבה. אוהבים שאלונים: לא, אני סתם פה. יש לכם חיה בבית: כן. האם הייתם מאוהבים פעם: מה זה להיות מאוהב? מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נראים טוב: לרוב כן. טוב אין לי כוח אולי אמשיך אחכ

I R i T 94

New member
Children Of The Night.... ohhhh ya~! ../images/Emo217.gif

שם: כינוי נוכחי:רית כל הכינוים שהיו לך בחיים?תמנעו את זה ממני. מין:נקבה גיל: 13 וחצי +
מקום: משגב זהות מינית (בן/בת):אמרתי, בת. צבע אהוב:צהוב
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:נגה. מתי הקאתם בפעם האחרונה? באפריל XD היה נעים? ממש לא. המילה האהובה עליכם:אין אחת... מילה אחת שמאפיינת אתכם: ביישנית. מה מרגש אתכם: מוזיקה. רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לרוב אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?הממ. לא הציעו..? אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקהXD השם הכי מוזר ששמעתם: אין אחד>< המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:לא זוכרת>< טובים בלימודים: כשאני רוצה אוהבים לאכול: כן ^^ שמנים/רזים: ממוצעת-נותה להשמנהXD מה התחביבים שלכם:הרבה. מילה אהובה בת 4 אותיות:אוהבים שאלונים:כןמאודמאודמאוד יש לכם חיה בבית: כן^^ האם הייתם מאוהבים פעם:לא יודעת אם זה "מאוהבת", אבל אפשר לומר. מאמינים באהבה ממבט ראשון: בערך אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא ממש האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה?טל פרידמן בחנות בגדים?XD האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לאדעת. תשאלו אתם. מאמינים באלוקים:לפעמים. מאמינים בקסם:לא. מאמינים במזל:בערך.. מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא. מאמינים בסנטה קלאוס:לא. יש לך חבר/ה:לא יש לך חברים הומואים/לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: לא יודעת כבר.. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:ג'ס/בל/מיכ. יש לכם סודות:כן. מי החבר הכי חתיך שלכם:- החבר הכי חכם:לא דעת. הכי יוזם:בל. האם אתם מעשנים:לא~ על סמים:לא@ בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא תכונה רעה שלכם:שותקת הרבה תכונה טובה:עקשנית^^' יש פירסינג:חור בכל אוזן קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:למה שיעשו?>< ים או בריכה:שניהם עונה מועדפת בשנה:חורף~! טיול בארץ או בחו"ל:שניהם D: טלפון או פלאפון:שניהם XP ולסיום שתי שאלות...? למה אתם עושים את השאלון הזה:כי משעמם לי בחיים. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אמשיך את המשך השאלוןXD בא לכם למוות?לפעמים אם כן, למה?כי בא לי להבין מה קורה אחרי זהXD וגם כי לפעמים סתם נמאס. אתם מפחדים מהמוות?כן, אבל זה באותה המידה גם מעניין אוצתי O: אתם משקרים?לפעמים בן כמה הייתם רוצים להיות: שנתיים יש לכם מוטו אישי? למצוא דבר חיובי בכל דבר.. אם כן, מהו?^ דברים שמעצבנים אתכם:אנשים שמדברים דווקא על דברים שאני שונאת, כשהם יודעים שזה מעצבן אותי. אנשים, מוזיקה מסויימת... אתם הכי טובים ב:לשמוע מוזיקה ולא לישון הרבה?>< מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן
מה דעתכם על הארץ שלכם? נחמדה. תתארואת החלומות שלכם: משפחה. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?לא יודעת. מספיקות לי הבעיות שלי. רוצים לחזור לילדות?כן החיים קשים?לפעמים אם כן, למה?עזבו.. מאמינים בחוצונים (חיזרים) בינתיים לא ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?בית קרקע^_^ מהו מספר המזל שלכם?2 מהו האוואי שלכם באייסיקיו?- מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:חםםםםםםם,_, על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא?מחוברת. כי אני נמצאת ורוצה לדברXD להקה אהובה:אין אחת זמר אהוב:אין שיר אהוב:אין אחד מוזיקה אהובה:כאילו סוג? רוק, רוק קלאסי, פאנק-פופ, רוק מתקדם, רוק כבד. עם מי דיברתם לאחרונה?מי שהיה אצל הדר על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?לא דולקת היכן הייתם לאחרונה?אצל הדר מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? D: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים ^_____^

I R i T 94

New member
2 ../images/Emo217.gif

האדם הכי... שנוא:הרבה. אהוב:הרבה. חסר תקט:לא יודעת, אולי הדר כ. מעצבן:הרבה. רגיש:אני. אוהב אותך: אמאבא? שונא אותך: כמעט כולם._. למדן: תמר שקרן: נעם פטפטן: אני ובל ביחדXD אם היית... חיה , מה היית:כלב חפץ, מה היית: MP3 מאכל, מה היית: שוקולד ספר לימוד, מה היית: מתמטיקהXD מפורסם, איזה היית: לא הייתי._? מכונית, איזה היית:מגנוםXD האם אתה... יפה?לא. חמוד?לא חביב?אולי O-O נדבק?מנסה כמה שפחות מפטפט?כן מעצבן?כן מתווכח?כן מאוהב?כן? חושב על העתיד?בערך ועל הכבר?כן ועל ההוה?כן זמנים... הזיכרון הראשון שלך: עגילים בגיל חמישה חודשים. עד כמה שזה נשמע מוזר, אני זוכרת. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?לא. אולי רק בקטע של הספורט. וזה עד היום ככה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו:תנ"ך האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים?כשהייתי בת שנה, מדירה לדירה אחרת בנשר. ובתחילת שנה מנשר למשגב. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?חמודה. השיר האחרון ששרת:wish you were here הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: מזמן D:: האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: HOLA הדבר האחרון שאכלת: פתיתים ושניצל הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: מכנס וחולצה השיר האחרון ששמעת:Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey הדיסק האחרון שקנית:- הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה... שיער נוכחי: חום כהה גלי עבה. בגדים נוכחים:מכנס 3/4 וגופייה. תמונות דסקפוט נוכחית: MCR. חבר/ה? אין, כמובן. אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה:סבתא. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?לא. האם את עייפה:לא. האם את רעבה:בערך. את מי את הכי רוצה לחבק?משפחה. ממה הכי נמאס לך:מהפחד שלי לדבר עם אנשים ששונאים אותי ואני אותם. את מי היית רוצה להרוג?שכבה? ^^'' הכי פחות מהנה?פעילויות עם אנשים דבק. עתיד... חושבת הרבה על העתיד?בערך. מפחדת ממנו:קצת רוצה לגור במקום אחר:כן העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג O-O איפה את הולכת לגור? כנ"ל. כמה ילדים את רוצה?כנ"ל. באיזה סוג של מכונית תנהגי?לא יודעת. העיקר שיהיה לי רישיוןXD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? בחו"ל P:

../images/Emo42.gifאל תחפש רחוק תשאר קרוב כי ככה זה

כינוי נוכחי: איי דונט גיב א דאמ כל הכינוים שהיו לך בחיים? בתפוז רק זה מין:
גיל:15 מקום: מול המחשב זהות מינית (בן/בת): בת Oס צבע אהוב: אדום, שחור, כחולל השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: שמי הנוכחי מתי הקאתם בפעם האחרונה? חחח לא זוכרת D: היה נעים? מאוד! המילה האהובה עליכם: מטרף! מילה אחת שמאפיינת אתכם: שי מה מרגש אתכם: מוסיקה רגישים? לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? תלוי, אם אני רוצה שאני פשוט ישיג אותו
אין בעד מה או יש בעד מה? Oס אתם יודעים מה אתם רוצים? לא ממש מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ד
אתם לא יכולים בלעדיי: הבס שליי
וסבא שלי, ואבא שלי ואמא שלי השם הכי מוזר ששמעתם: יש כל מיני יציעות המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודעתת טובים בלימודים: בסדר אוהבים לאכול: מאוד
שמנים/רזים: בטטה! חח סתם D: מה התחביבים שלכם: לנגן, לשיר, לצייר עקום אבל אני אוהבת D: מילה אהובה בת 4 אותיות: מטרף D: אוהבים שאלונים: אהאה יש לכם חיה בבית: לא
האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: אני בסדר האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן, בערוץ הילדים D: פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? עבריי
ועוד כמה אבל אני לא זוכרת האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי? מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: ממ לא יודעת מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא
יש לך חבר/ה: כן יש לך חברים הומואים/לסביות: חח חשבתי שיש אבל גיליתי שלא
מי החבר הכי קרוב שלכם: טל מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: טל יש לכם סודות: ממ.. לכל אחד יש מי החבר הכי חתיך שלכם: חחח נראה לי עוז החבר הכי חכם: דן הכי יוזם: חן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא D: בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: זונהה!# לא סתם.. נממ אני רעה לאנשים דיי הרבה תכונה טובה: עם מישהו נחמד אלי אני נחמדה אלי D: יש פירסינג: 3 לובים קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי מתי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ש=ל=מ=ו=ת בע"מ חח סתם
יו אני יוצאת מזה שחצנית בשאלון הזה ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: ארץ טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי משעמם לי ואני אוהבת שאלונים ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יבדוק אם יש עוד שאלון D: בא לכם למוות? לא אם כן, למה? - אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? לא בן כמה הייתם רוצים להיות: בגיל שלי יש לכם מוטו אישי? כן אם כן, מהו? תחיה בשביל לאכול
דברים שמעצבנים אתכם: ממ.. שקרנים! וחקיינים! אתם הכי טובים ב: ביולוגיה מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם?
תתארואת החלומות שלכם: מפחידים! עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? כל אחד יכול לקחת את החיים שלו בצורה קשה, אבל החוכמה לראות הכל באור חיובי! שיאלה איזה פילוסופי
אם כן, למה? ~_~ מאמינים בחוצונים (חיזרים) כן ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין מהו מספר המזל שלכם? לא יודעת מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אני לא מחוברת מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:" שני!@# בעייניך סערה! זרמים ברגליים! לכי נא לבדיקות דם וצילומיםם.. לפני שתקבלי את זה לפנים!" עזבו אתם לא תבינו
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? "לא נמצאת" כי אין לי כח שיציקו ליי להקה אהובה: דה יוזד, פלייליף זמר אהוב: - שיר אהוב: יש הרבה מוזיקה אהובה: כל מיני עם מי דיברתם לאחרונה? שני על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היא מכובת היכן הייתם לאחרונה? במטבח מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים האדם הכי... שנוא: היטלר? מיכאל, שרון אהוב: יש הרבה חסר תקט: מיכאל מעצבן: לוטם רגיש: אלינה אוהב אותך: חבר שלי שונא אותך: שרון למדן: דן, חן שקרן: שרון פטפטן: חן, נופר אם היית... חיה , מה היית: חיפושית חפץ, מה היית: גיטרה בס מאכל, מה היית: שוקולד ספר לימוד, מה היית: ביולוגיה מפורסם, איזה היית: ניקול קידמן מכונית, איזה היית: חיפושית האם אתה... יפה? נחמדה חמוד? לא חביב? לא נדבק? לא מפטפט? כן מעצבן? לא מתווכח? כן מאוהב? כן חושב על העתיד? לא ועל הכבר? לא ועל ההוה? כן זמנים... הזיכרון הראשון שלך: מסיבה בגן ~_~ האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים? נהריה, אשדוד, מעוז חיים, מנחמיה, אשדוד איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? טובה השיר האחרון ששרת: פולי הלייב של פלייליף הדבר האחרון שצחקת בגללו: הויעידה אתמול, היום D: הפעם האחרונה שבכית: אתמולל האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: שרשרת השיר האחרון ששמעת: החיים שממול של ברי סרחוף הדיסק האחרון שקנית: נראה לי של אבריל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה... שיער נוכחי: אסוף בגדים נוכחים: בוקסר כזה ענק של אח שלי בצבע אפור.. טוב זה יותר מכנסיים עלי. גופייה בצבע ירוק צבא כזה תמונות דסקפוט נוכחית: כדור הארץ זכה לא יודעת של אח שלי חבר/ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: אבא האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן XD אני צריכה לשטוף כליםם! האם את עייפה: לא האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? דוביייי!
ממה הכי נמאס לך: קרציות את מי היית רוצה להרוג? אח שלי הכי פחות מהנה? חם לי עתיד... חושבת הרבה על העתיד? לא מפחדת ממנו: לא רוצה לגור במקום אחר: כן העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? מה שיהיה יהיה איפה את הולכת לגור? באיזה כפר D: כמה ילדים את רוצה? המוןןן!#@ באיזה סוג של מכונית תנהגי? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? מתה לא סתם.. מאיפה ליי?

xXRotemXx

New member
אדוווווונייי!!!!!!!!1111 מהזה הדבר הארוך הזה?

;_; ם: הא?.. ם.. מגניב.. כינוי נוכחי: רותם XP כל הכינוים שהיו לך בחיים? המממ.. הרבהה. כל כך הרבבבה..... מין:נקבה גיל:15 מקום:הא? זהות מינית (בן/בת): עוד פעם אני יגיד בת<?! צבע אהוב: שחור, סגול
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: הממ.. רותם? XD מתי הקאתם בפעם האחרונה? איו.. הממ.. ממש לא זוכרת.. לפני מלאמלא זמן XD לא הייתי חולה כבר מלא שנים ~בליעיןהרע~ היה נעים? כנראה שלא 0__________________0 המילה האהובה עליכם: גבינה :X הז נשמע נעיים כזה.. תנסו להגיד!! :}} מילה אחת שמאפיינת אתכם: רותם. D: מה מרגש אתכם: כלום. רגישים? לא. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? הממממממ.. כסףכסף.. הממ.. לא. D: אין בעד מה או יש בעד מה?יש בעד מה. |: אתם יודעים מה אתם רוצים? להעיף לך כאפה. D: מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ד'.. הא.. לא אשכך את היום הזה XDD אתם לא יכולים בלעדיי: המ. הנ.. הנננננ.. לאדעתת >< השם הכי מוזר ששמעתם: ווחבה! D: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: כל הפרות ים האלה אני יודעתת..? טובים בלימודים: לא. אוהבים לאכול: כןןן
שמנים/רזים: רזייים D: מה התחביבים שלכם: המ. להבות במסך מחשב. D: מילה אהובה בת 4 אותיות: ג בי נ ה. D: כל כך צפוי שכולם יגידו אהבה. |: אוהבים שאלונים: לא. יש לכם חיה בבית: כן. האם הייתם מאוהבים פעם: דה!! מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן? אתם חושבים שאתם נראים טוב: כןן? אם פעם התחילו איתכם: דה!! |: האם הייתם בטלויזיה: כןן כןכן!!!! פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? פפיי.. מלא P: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כנראה מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא. |: מאמינים במזל: כן XD מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: כןןןן!!!!!!!!!!1 DDDDDD:::: סתם לא. |: יש לך חבר/ה: כן יש לך חברים הומואים/לסביות: הומואים. XDDDDD מי החבר הכי קרוב שלכם: הממ.. מישהי?? ס_ס מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: מאיפה לי XP יש לכם סודות: כן. |: מי החבר הכי חתיך שלכם: חעח.. XDD החבר הכי חכם: המ..? הכי יוזם: PPPPPPPPPPPPP::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: <לא ציינתי בשמות XDDDDDDDDD> האם אתם מעשנים: לא סמים: לא בתולים:
התנשקתם צרפתית: |: איזה שאלות מפגרות. P: תכונה רעה שלכם: להרוס לכולם? XD תכונה טובה: אין |: יש פירסינג: כןXP קעקוע: כן חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: הממממממ..... רותם? D: ים או בריכה:ים עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: חול טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי משעמם לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אדפוק את הראש בקיר. סיוווווום?!?!?!? סיווווםםםםםםםםםםםםם???????????????? בא לכם למוות? לא
אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? כן =[ אתם משקרים? כשצריך...
בן כמה הייתם רוצים להיות: 1010101010 יש לכם מוטו אישי? כן. אם כן, מהו? סתמו פיווווותתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 דברים שמעצבנים אתכם: הנ אתם הכי טובים ב: שתוק מה עדיף , מסנ או אייסי? איסי אוקי.. השאלון הזה ממש אבל ממש משעמם. אני מוחקת את כל השאלות הלא מעניינות. מוזיקה אהובה: מטאל. על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? MTV האם נהגת לאכול דברים מוזרים? חול. XDDD \הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי מהגג. D: בגדים נוכחים: גופייה ובוקסר. B| אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: נדב קדמון 3> האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?לא |: האם את עייפה: לא האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? נדב קדמון D: את מי היית רוצה להרוג? מישהי. D:< שאלון משעמם. ביי.

mafakit

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo6.gifמי יוצא דופן?|אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור כינוי נוכחי: MAFAKIT כל הכינוים שהיו לך בחיים? MAFAKIT, קרפפו[KARFEFO] צרחת.. מין:
גיל:14 מקום:מול המחשב זהות מינית (בן/בת):אה? אני בת.. צבע אהוב:כחול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:מתאים לי להישאר בדרור..
מתי הקאתם בפעם האחרונה?לא זוכרת..מתישהו מזמן.. היה נעים?חחח לא
המילה האהובה עליכם:פפף!! מילה אחת שמאפיינת אתכם:אה.. מה מרגש אתכם:הרבה דברים.. רגישים?כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן..אבל תמיד שואפת ליותר..
אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?בגן..XDD אתם לא יכולים בלעדיי:הא? השם הכי מוזר ששמעתם:נאהלי [יענו נאה-לי.. בן-בת-דודה שלי..XD] המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:אה..כל מיני.. בערך כל דבר שאני לא אוכלת נשמע לי מוזר..XD טובים בלימודים:כן..בערך..סבבה..
אוהבים לאכול:לא ממש..כשאני רעבה אני אוכלת..
אבל לא סתם ככה.. שמנים/רזים:לא שמנה דבה ולא רזה אנרוקסית. רגילה..
מה התחביבים שלכם:גיטרה,חברים,מחשב,טלויזיה מילה אהובה בת 4 אותיות:מה המהות של השאלה הזו!? אוהבים שאלונים:כן
יש לכם חיה בבית:כן האם הייתם מאוהבים פעם:אולי..לא נראה לי..
מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא ממש..ז"א.. אהבה ממבט ראשון זה להתאהב במראה החיצוני.. לא בפנימיות. אתם חושבים שאתם נראים טוב:תמיד יש מה לשפר..
האם פעם התחילו איתכם:לא נראה לי.. האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי? כן.. אם כן ,איזה?אה..פגשתי את ההוא ממסע עולמי.. אחד פלד..משו כזה.. אני מכירה את רמי יוסיפוב [הגיטריסט של טיפקס.. הוא מלמד אותי גיטרה..] ראיתי ברחוב את סיוון ששון [הייתה מנחה בערוץ הילדים..ג'ינג'ית מתולתלת כזו..] ראיתי את שי אביבי [הוא היה גר צלנו במושב אז ראיתי אותו במכולת..XD אבל נראה לי הוא עבר..] ולפני כמה שנים הייתה כאן במושב אחת קטיה.. והכרתי אותה והכל.. ואמרו לי שהיא שיחקה בבורר..כנראה תפקיד אורח או משו..
בעיקרון היא שחקנית..נראה לי היא יותר בכיוון של תיאטרון האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודעת..תשאלו אותם..
מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:בערך מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא יודעת.. מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר/ה:לא יש לך חברים הומואים/לסביות:לא שידוע לי מי החבר הכי קרוב שלכם:ליאן מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:ליאן יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:לאדעת..XD החבר הכי חכם:אורי וליאן הכי יוזם:נועם ועמית האם אתם מעשנים:ניסיתי..לא עשה לי שומדבר..לא עניין אותי..סתם היה מגעיל. אז לא. על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא תכונה רעה שלכם:לאדעת..
תכונה טובה:כנ"ל.. יש פירסינג:הלוואי..
אמא לא מרשה..וגם אבא לא.. קעקוע:כנ"ל.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינת..
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:החיים של דרור..(..?) ים או בריכה:גם וגם עונה מועדפת בשנה:סתיו,חורף,אביב טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה:כי משעמם לי.וזה לא סיום אני עוד לא בחצי! ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אוכל פופאייס נראה לי..

mafakit

New member
ה..המ..המשך השאלון!../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

בא לכם למוות?
לא.. אם כן, למה?-- אתם מפחדים מהמוות?לא ממש אתם משקרים?לפעמים בן כמה הייתם רוצים להיות:16 יש לכם מוטו אישי?לא נארה לי.. אם כן, מהו?-- דברים שמעצבנים אתכם:אנשים צבועים, אנשים שאוכלים ברעש.. דלתות שנטרקות אבל לא נסגרות! ואז הן נטרקות שוב ושוב ושוב!!! זה מטריף אותי!!!!! אתם הכי טובים ב:לא יודעת..
מה עדיף , מסנ או אייסי?אה..גם וגם
מה דעתכם על הארץ שלכם?ארץ מדהימה תתארואת החלומות שלכם:חלומות שאני חולמת בלילה או פנטזיות כאלה של נגיד "מה הייתי עושה ב50 מליון דולר.."..? אם זה חלומות בלילה אז הם תמיד הזויים ומוזרים.. ואם פנטזיות אז יש מלאאאא עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?ביל גייטס. רוצים לחזור לילדות?לפעמים.. החיים קשים?כן אם כן, למה?לימודים קשים, חברים שלפעמים מעיקים, הורים שלא תמיד מבינים.. אחים.. דברים שלא באים בזמן טוב.. מאמינים בחוצונים (חיזרים) לא ממש.. ראיתם פעם שדים או רוחות?לא
חחח עשיתי סיאנס אבל עבדו עלינו בגדול..XD מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?בית קרקע פרטי מהו מספר המזל שלכם?אין.. מהו האוואי שלכם באייסיקיו?אה.. נגיד משו מצחיק שקרה היום וכאלה.. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:כנ"ל.. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא?על מופיע כלא מחובר.. כי לא תמיד יש לי כח לדבר עם כולם..אז אני פונה למי שאני רוצה..וכל השאר חושבים שאני לא מחוברת..
להקה אהובה:בימפל פלאן, גאנס אנד רוזס, אונסנס, מכ"ר, סאם41, פנטרה.. יש עוד המון!!! זמר אהוב:אבריל לאבין
שיר אהוב:כל השירים שלאבריל כנ"ל לגבי סימפל מוזיקה אהובה:פאנק, רוק, מטאל, עם מי דיברתם לאחרונה?ליאן..נועם.. על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?אמטיוי היכן הייתם לאחרונה?טיילתי במושב..
ואתמול הייתי בגבעת עדה, אורות, קיסריה, זכרון.. ואז חזרתי..XD מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?D: XD XP
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים האדם הכי... שנוא:אין אהוב:משפחה..חברים.. חסר תקט:נועם..XDD וגם ליאן.. מעצבן:לפעמים נועם..לפעמים ליאן..לפעמים אורי.. רגיש:נועם אוהב אותך:ליאן..XD ואמא ואבא ואלה.. שונא אותך:לא יודעת..
למדן:אורי שקרן:לאדעת.. פטפטן:נועם.. אם היית... חיה , מה היית:לאדעת..אה..אריה..
חפץ, מה היית:גיטרה..
מאכל, מה היית:שניצל..? ספר לימוד, מה היית:ספר ערבית..XDD מפורסם, איזה היית:לאדעת.. מכונית, איזה היית:מרצדס-מייבח. האם אתה... יפה?לא יכולה להגיד על עצמי.. חמוד?לפעמים..
חביב?כנ"ל.. נדבק?כנ"ל..XD מפטפט?כן..קצת..הרבה..
מעצבן?לא נראה לי..
מתווכח?כן מאוהב?ממ.. חושב על העתיד?כן ועל הכבר?כן ועל ההוה?כו זמנים... הזיכרון הראשון שלך:אה..שבת דודה שלי הייתה יושבת אצלנו וקוראת איזה עיתון נוער והייתי יושבת עליה..והיא הייתה מלמד אותי להגיד שנולדתי ב17 לינורא.. חחXD והייתי בת שנתיים ומשו!!!חחח האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?כן..XD הייתי ממש בן בגן..
אבל אף פעם לא הסכמתי להסתפר..
הייתי מסתובבת עם הבנים ולא הסכמתי שמלות וחצאיות וורוד.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?כן..XD נייר, דשא.. המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה, הסטוריה, ספורט והיה עוד אחד.. האם עברת דירה? מזמן מזמן לאן? וכמה פעמיים?פעם אחת מכ"ס לכאן. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?ילדותית..? השיר האחרון ששרת:דה גוטס אוף יו של מכ"ר הדבר האחרון שצחקת בגללו:ליאן..אמרה איזה משו מצחיק הפעם האחרונה שבכית:לא זכור לי.. האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת:כן. הדבר האחרון שאכלת:תפוחי אדמה הדבר האחרון ששתית:מיץ אשכולוית הדבר האחרון שקנית:הרבה דברים..בת"א.. השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת..היה משו באמטיוי.. הדיסק האחרון שקנית:של פנטרה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום, שטפתי כלים, סידרתי כלים במקום, הוצאתי את הזבל.. ועוד מעט אני אתלה כביסה.. הדבר הכי מטורף שעשית:לאדעת..לא נראה לי שעשיתי משו ממש מטורף.. הווה... שיער נוכחי:צמה סינית. בגדים נוכחים:חולצה של סימפל, מכנסיים שחורים עד הברך.. תמונות דסקפוט נוכחית:האופנוע של אחותי..
חבר/ה?אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה:אבא.. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?קצת..XD האם את עייפה:לא ממש האם את רעבה:לא את מי את הכי רוצה לחבק?אבא.. ממה הכי נמאס לך:עבודות בבית.. את מי היית רוצה להרוג?את החתולה המרגיזה שמתגנבת הביתה..XP הכי פחות מהנה?הא? עתיד... חושבת הרבה על העתיד?בערך.. מפחדת ממנו:קצת.. רוצה לגור במקום אחר:בערך..לעבור לארה"ב לעבוד או משו.. לחזור לארץ להקים משפחה.. העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת..אני רוצה ללכת לקורס טייס בצבא.. איפה את הולכת לגור?מתכננת על קליפורניה.. ל"א כנראה..XD כמה ילדים את רוצה?מינימום3.. בעיקרון4 אבל לא יודעת אם בעלי ירצה..XDD באיזה סוג של מכונית תנהגי?איזו מזדה משפחתית.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?לאדעת..

mafakit

New member
../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

טעית..
זכית בפרס ניחומים.. הארגז של הפלמזה הענקית שהמנצח קיבל..
טוב.. בשביל ארגז כזה זה כמו פרס ראשון..

Nataly B

New member
עונה:

שם: נטלי כינוי נוכחי: יש המון! כל הכינוים שהיו לך בחיים? יותר מדי חח מין: נקבה גיל: 16 מקום: בחדר? זהות מינית (בן/בת): בת חח צבע אהוב: סגול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: טוב לי עם השם שלי :) מתי הקאתם בפעם האחרונה? כיתה א' היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: אין משהו מיוחד אני נזכרת בו עכשיו מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם: רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? זה הכל נגמר בכיתה ו' חח אתם לא יכולים בלעדיי: מחשב חח השם הכי מוזר ששמעתם: לאיודעת המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: יש הרבה חח טובים בלימודים: אני אשקיע באמת אז כן אוהבים לאכול: מי לא?
שמנים/רזים: רזה מה התחביבים שלכם: לרקוד! מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יאפ! יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נראים טוב: אני שונאת את עצמי, אבל גם חולה על המראה שלי האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? הרבה חח האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי? מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: חברה הכי טובה שלי מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: היא וידיד שלי יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אתם לא מכירים מן הסתם חח החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: מסוגלת להתעצבן בקלות (לפעמים) תכונה טובה: עומדת על שלי יש פירסינג: הלוואי קעקוע: הלוואי חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לאיודעת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חחח ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: כנראה אשאר על המחשב בא לכם למוות? לא אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? רק כשצריך בן כמה הייתם רוצים להיות: 18 יש לכם מוטו אישי? יאפ דברים שמעצבנים אתכם: דו פרצופיים וחסרי אישיות אתם הכי טובים ב: לעצבן חחח סתם מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? סבבה לגמרי :) תתארואת החלומות שלכם: מוזרים O: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? כן אם כן, למה? ככה עשו אותם מאמינים בחוצונים (חיזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית פרטי? מהו מספר המזל שלכם? 8 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: השיר שאני שומעת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? מחוברת שידעו שאני נמצאת להקה אהובה: יש הרבה זמר אהוב: כנ"ל שיר אהוב: אין מוזיקה אהובה: צ'יל אאוט עם מי דיברתם לאחרונה? ידיד על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היא לא דולקת היכן הייתם לאחרונה?בבית? מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים זמנים... הזיכרון הראשון שלך: הבית שלי בברה"מ האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסיטוריה האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים? לארץ ופה פעם אחת איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? מעולה! השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: סיפור מצחיק ששמעתי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא שלי חח הדבר האחרון שאמרת: ביי חח הדבר האחרון שאכלת: ביצה קשה הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: גלידה חח השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: Mosaic Project - דיסק מעולה שהיה שווה את הקנייה! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום
הדבר הכי מטורף שעשית: לא חסר הווה... שיער נוכחי: קוקו עגבנייה בגדים נוכחים: גופייה ומכנס עד הברך תמונות דסקפוט נוכחית: משהו של ויסטה חבר/ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן חח האם את עייפה: לא האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך: חפרנים את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד... חושבת הרבה על העתיד? כן מפחדת ממנו: לא רוצה לגור במקום אחר: לא העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? פסכולוגית איפה את הולכת לגור? טוב לי פה :) כמה ילדים את רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהגי? BMW איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif

שם: שרית. כינוי נוכחי: מיס מנטה. כל הכינוים שהיו לך בחיים? מיי סלפ אנד איי ועוד איזה משהו לא זוכרת.. מין: נקבה. גיל: 13.8. מקום: נתניה. זהות מינית (בן/בת): בת. צבע אהוב: כתום. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה. מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן. היה נעים? לא ממש. המילה האהובה עליכם: בוטנים. מילה אחת שמאפיינת אתכם: פרדי
מה מרגש אתכם: פרדי?
רגישים? כן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן.. אבל תמיד אפשר עוד :) אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בגן D: אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה וחברים. השם הכי מוזר ששמעתם: כל מיני. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודעת. טובים בלימודים: יחסית. כן. אוהבים לאכול: כן. שמנים/רזים: שמנננה P: מה התחביבים שלכם: לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים. מילה אהובה בת 4 אותיות: סבבה. אוהבים שאלונים: כן. יש לכם חיה בבית: לא. האם הייתם מאוהבים פעם: כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נראים טוב: בסדר.. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי? כן. אם כן ,איזה? מלא. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם. מאמינים באלוקים: כן. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. יש לך חבר/ה: לא.
יש לך חברים הומואים/לסביות: כן. זאת אומרת, אני יודעת שהוא הומו.. הוא עוד לא
מי החבר הכי קרוב שלכם: מממ נועה שיר ברק עינב עדן ליהי די הרבה למען האמת. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: וואי כולם.. יש לכם סודות: לא. מי החבר הכי חתיך שלכם: האקס שלי!
עדן
נדב. אורן. דין~
החבר הכי חכם: נועה. נדב. עינב. ג'ס. הכי יוזם: עדן. האם אתם מעשנים: לא. על סמים: לא. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: כן. תכונה רעה שלכם: ממ, מתעצבנת די מהר.. תכונה טובה: רגישה לאנשים. יש פירסינג: כן. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: האמת שאף פעם לא משעמם איתי D: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: וחייה היו פרדי מרקיורי.....
די רציני אמאלה., טוב עזבו אני לא אחפור עכשיו. ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: חורף. טיול בארץ או בחו"ל: בחול. טלפון או פלאפון: טלפון. ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי משעמם לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אחפש לי מה לעשות ^^ בא לכם למוות? לא! אם כן, למה? כי החיים יפים. אתם מפחדים מהמוות? כן. אתם משקרים? לא. בן כמה הייתם רוצים להיות: 16. יש לכם מוטו אישי? כן D: אם כן, מהו? חייה ותן לחיות! קיטשי, אבל נכון.. דברים שמעצבנים אתכם: שקרים. אתם הכי טובים ב: להתבטל.. P: מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ. מה דעתכם על הארץ שלכם? אחלה ארץץץץץץ. אין כמו בארץ! תתארואת החלומות שלכם: מעדיפה לשמור אותם לעצמי. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? בריאן מיי. רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? לא ממש. אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) לא יודעת.. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין. מהו מספר המזל שלכם? 8. מהו האוואי שלכם באייסיקיו? "קטנה את כל כך קטנה שחושבת שהיא גדולה אבל מה לעשות שזה לא יקרה לעולם? :] מוחעח." אל תנסו להבין XD מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: Spider Pig XD על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? באייסי אני תמיד על אוואי, במסנ אני מחוברת. להקה אהובה: קווין. זמר אהוב: פרדי מרקיורי. שיר אהוב: בוהמיין ראפסודי. מוזיקה אהובה: רוק עכשווי ורוק ישן. עם מי דיברתם לאחרונה? נועה. על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היא לא. היכן הייתם לאחרונה? שיעור מתמטיקה. מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: כל מיני. אהוב: חברים. חסר תקט: צ'ן
מעצבן: כל מיני.. רגיש: רגע אבל אם אני אגיד שמות אז תדעו מי זה? אוהב אותך: חברים. שונא אותך: לא יודעת בטוח יש כמה.. ;] למדן: הדר. שקרן: לא יודעת. פטפטן: אני!!@$#$
אם היית... חיה , מה היית: גמל שלמה. חפץ, מה היית: אייפוד. מאכל, מה היית: בורשט. כי זה מגעיל, ואף אחד לא היה אוכל אותי :) ספר לימוד, מה היית: אלגברה. מועחעחעחעח. מפורסם, איזה היית: חברה של ג'וני דפ.
מכונית, איזה היית: לא יודעת. האם אתה... יפה? בסדר. חמוד? כן נראה לי. חביב? כן. נדבק? לא. מפטפט? כן. מעצבן? לפעמים. מתווכח? כן לפעמים. מאוהב? כן. חושב על העתיד? כן. ועל הכבר? לא. ועל ההוה? כן. זמנים... הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: חח מי זוכר בצפר. האם עברת דירה? כן. לאן? וכמה פעמיים? איזה 4 פעמים. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? אחלה. השיר האחרון ששרת: קילר קווין. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי. הפעם האחרונה שבכית: אתמול. וואי יום שלם לא בכיתי, שיאלה! האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: Wanna try. כי זה המילים האחרונות בקילר קווין.. הדבר האחרון שאכלת: פנקייק. הדבר האחרון ששתית: קולה דיאט. הדבר האחרון שקנית: סיכות לתיק וכבשה שושנה. השיר האחרון ששמעת: פאט באטמד גירלז. הדיסק האחרון שקנית: של קווין. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונה פארק. הווה... שיער נוכחי: קוקו עם סיכה להסיט את הפוני. בגדים נוכחים: מכנס שחור עד הברך וחולצה אפורה עם כתובית סגולה. תמונות דסקפוט נוכחית: קווין, אלא מה?
חבר/ה? אין לצערי. אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: עדן?#!?@#@3 האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? בערך. האם את עייפה: קצת. האם את רעבה: קצת. את מי את הכי רוצה לחבק? עדן. ממה הכי נמאס לך: כל מיני. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? ללמוד. עתיד... חושבת הרבה על העתיד? כן. מפחדת ממנו: קצת. רוצה לגור במקום אחר: לא. העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? נראה.. שואפת להיות שחקנית או משהו אבל זה ברור שזאת פנטזיה. איפה את הולכת לגור? נראה. כמה ילדים את רוצה? 2-3. באיזה סוג של מכונית תנהגי? נראה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? עם משפחה וילדים ועבודה.

נעה 124

New member
זה ארוךךךךך../images/Emo178.gif

ם: נעה כינוי נוכחי: מעדיפה לא לכתוב
כל הכינוים שהיו לך בחיים? כנ"ל מין:
גיל: בקרוב 13 מקום: החדר שלי זהות מינית (בן/בת): זה אותו דבר כמו מין, לא? צבע אהוב: תכלת, טורקיז השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: עדי/ רעות/ צליל/ קסם/ סתיו מתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכרת.. מזמן.. היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: לא יודעת.. מילה אחת שמאפיינת אתכם: לא יודעת מה מרגש אתכם: ספרים, סרטים, שירים... רגישים? מאוד..יותר מדי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בד"כ אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא תמיד.. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בתחילת השנה אתם לא יכולים בלעדיי: מחשב (שיש בו גם מוזיקה וגם מסנג'ר, כן?) השם הכי מוזר ששמעתם: תגל, נצח תכלת (כן, יש כזה שם) המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודעת.. טובים בלימודים: בסדר.. לא ממש טובה ולא ממש גרועה אוהבים לאכול: לצערי כן שמנים/רזים: אני אומרת שאני שמנה, השאר שקרנים ואומרים שאני ממש לא מה התחביבים שלכם: לקרוא, מחשב, טלוויזיה, לשמוע מוזיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: לא יודעת אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כן.. כלב, שלושה חתולים ואוגר האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: בתור קהל באולפן ערוץ הילדים
פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? קרן פלס[
] וכל מיני מנחים בערץ הילדים [XXXXXXD] האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: תלוי איזה.. מאמינים במזל: לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: הדר מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: הדר וענת יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: שקד החבר הכי חכם: הדר הכי יוזם: ענת האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: קנאית תכונה טובה: לא יודעת.. יש פירסינג: רק באוזן קעקוע: לא.. אבל יהיה כשאני אהיה בת 16 חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חייה של חסרת חיים ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי אני צריכה להעביר איכשהו את הזמן עד 00:00 ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לשמוע את ציפורי אלף לילה ולילה בא לכם למוות? לפעמים.. כרגע לא אם כן, למה? אישי מדי
אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לפעמים בן כמה הייתם רוצים להיות: 17 יש לכם מוטו אישי? כן אם כן, מהו? חייה ותן לחיות.. דברים שמעצבנים אתכם: שאנשים דוחפים את האף/מפיצים שמועות בלי לדעת אם הן נכונות אתם הכי טובים ב: לא יודעת.. מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? ממ...סבבה תתארואת החלומות שלכם: שוב אישי מדי.. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא יודעת.. אני צריכה לחשוב על זה.. רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? כן אם כן, למה? כי לא תמיד מקבלים מה שמגיע לנו מאמינים בחוצונים (חיזרים) כן ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע מהו מספר המזל שלכם? 4 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? "שמר וענבל היה ממש כיף היום!!!!" וואי זה ישן..
זה מלפני חודש בערך מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: אין לי הודעה אישית עכשיו.. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? או מחובר או לא מחובר.. כי אם אני רוצה שאנשים ידברו איתי אני מחוברת, ואם לא אז למה לשים על לא זמין? בכל מקרה ישלחו לי ככה מלא הודעות כי אף אחד לא מתייחס ללא זמין.. להקה אהובה: אין זמר אהוב: קרן [פלס..]
שיר אהוב: יש מלאא... מוזיקה אהובה: אני שומעת בערך הכל.. בעיקר פופ/ רוק עם מי דיברתם לאחרונה? אמא שלי על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? 22 היכן הייתם לאחרונה? בבית מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? ממ.. כולם
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: בשמת אהוב: אמא, אמא, אסף, הדס, סבא, סבתא, סבא, סבתא, מיכל, איתי, יעל, עדי, עומר, נטע, אלון .ב., אלון .א., הלה, תמר, רוני, רן, אנה, עופר, חגית, ירדן, אריאל, הדר, ענת, ענבל, שמר, יערית (כל המשפחה והחברות שלי כתובים פה..) חסר תקט: ממ.. נראה לי שענבל מעצבן: ענת יכולה להיות נורא מעצבנת.. אבל היא חמודה רגיש: שמר והדר אוהב אותך: כול מי שכתבתי עד עכשיו.. הם בערך היחידים שאוהבים אותי.. שונא אותך: בטח בשמת.. למדן: אריאל שקרן: בשמת פטפטן: ענת אם היית... חיה , מה היית: לא יודעת חפץ, מה היית: וילון. כולם יודעים מה זה, אבל אף אחד לא יודע למה באמת צריך את זה מאכל, מה היית: מלח. תמיד מוסיפים אותו אבל אפשר גם בלעדיו ספר לימוד, מה היית: תנ"ך (לא התנ"ך עצמו.. חוברת לימוד כזאת..) מפורסם, איזה היית: לא יודעת.. מכונית, איזה היית: אתם באמת חושבים שאני מכירה יותר משני סוגי מכוניות? האם אתה... יפה? לא חמוד? ממ... אולי חביב? נראה לי נדבק? קצת מפטפט? מאוד מעצבן? קצת מתווכח? לא מאוהב? לא חושב על העתיד? כן ועל הכבר? קצת ועל ההוה? כן זמנים... הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 4 בגן האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.. אבל לא בתעודה, בבוחן האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים? מרחובות לחיפה ומחיפה לאיפה שאני גרה עכשיו איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? לא חברותית.. ואני יודעת שזה 2 מילים השיר האחרון ששרת: רבות הדרכים הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: מזמן.. האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת.. הדבר האחרון שאכלת: קרטיב מנגו הדבר האחרון ששתית: פאנטה הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת.. השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו ג'וני של אריק ברמן הדיסק האחרון שקנית: הסינגל של אם זאת האהבה שלך.. קיבלתי לא קניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בצהריים לקחתי את אחותי מהגן הדבר הכי מטורף שעשית: לא עושה דברים מטורפים.. הווה... שיער נוכחי: חום, כרגע עם צמה חצי מפורקת בגדים נוכחים: חולצה גדולה כזאת של שינה בצבע תכלת ומכנס קצר כחול תמונות דסקפוט נוכחית: סתם תמונה של חוף חבר/ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: יערית.. אני כל כך מתגעגעת אליה! האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן האם את עייפה: לא האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? יערית ממה הכי נמאס לך: משיעורים לחופש את מי היית רוצה להרוג? בשמת הכי פחות מהנה? אל יודעת.. עתיד... חושבת הרבה על העתיד? כן מפחדת ממנו: קצת רוצה לגור במקום אחר: לא העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? וטרינרית איפה את הולכת לגור? לא יודעת כמה ילדים את רוצה? 4 באיזה סוג של מכונית תנהגי? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? לומדת וטרינריה או איך שלא קוראים לזה..

לאו14

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

שם:ליאור כינוי נוכחי:לאו,ליל,ליר כל הכינוים שהיו לך בחיים?לאו,ליל,לילי,ליר,לירי,לולו,קלאופטרה,כבש,אממ..אויי היו עוד מלא!!אנ'לא זוכרת מין:נקבה גיל:15.5 מקום:איזור השרון זהות מינית (בן/בת):בת,יש לי דה ז'ה וו קל..חח צבע אהוב:כחול ותכלת השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אממ..ליאל אולי.. מתי הקאתם בפעם האחרונה?מזמןן!!לפני כמה שנים טובותת היה נעים?ממש לא!! המילה האהובה עליכם:אניוואי,פסדששש[כמו פסדר..אבל מזלזל יותר..חח] מילה אחת שמאפיינת אתכם:אממ..מאמי?Jחחח מה מרגש אתכם:סרטים,כשאנשים מאוהבים[אוו איזה קיטשיי חחח],חברים שלי רגישים?אממ..תלוי למה.. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כן אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה בדר"כ אתם יודעים מה אתם רוצים?תלוי..חח מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?בכיתה..אממ..ד'-ה' אתם לא יכולים בלעדיי:פלאפון השם הכי מוזר ששמעתם:נואי המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:קניידלך וגפילטעפיש חחחחח טובים בלימודים:אממ..משתדלת אוהבים לאכול:מאודדד שמנים/רזים:ממוצעים מה התחביבים שלכם:לישון בעיקר,מסיבות,מחשב,טלווזיה,חברים מילה אהובה בת 4 אותיות:במבה!! אוהבים שאלונים:מאוד יש לכם חיה בבית:כן,כלבב מאמיי האם הייתם מאוהבים פעם:אממ..יש מצב מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא ממש..חחח האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה?רן דנקר,אושרי כהן,אפרת בויימבלד,צביקה פיק,לא זוכרת מי עוד האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:אין לי שמץץ מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:אממ...לא..אבל אני נדהמת מקסמים..חחח מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:אפשר להגיד שכן מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר/ה:לא יש לך חברים הומואים/לסביות:לא..אבל אני מכירה כמה מי החבר הכי קרוב שלכם:יש הרבה מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:יש הרבה יש לכם סודות:לא ממש מי החבר הכי חתיך שלכם:חחחח עזבווו החבר הכי חכם:אממ...עזבו הכי יוזם:אנ'לא אוהבת להגיד שמות האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:אמממ..חחחח תכונה רעה שלכם:מתעצבנת די מהר תכונה טובה:שכשאנ'לא עצבנית..חח אני מחייכת בלי סוףף יש פירסינג:לא קעקוע:לא..אבל יהיה חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי מתי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:דה שואו..חחחח ים או בריכה:יםם דפנטליי עונה מועדפת בשנה:קיץץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה:משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אין לי מושג בא לכם למוות?ממש לאאא אם כן, למה?---------- אתם מפחדים מהמוות?כן אתם משקרים?בדר"כ לא בן כמה הייתם רוצים להיות:16!!!דחוףף יש לכם מוטו אישי?אממ.. אם כן, מהו?.... דברים שמעצבנים אתכם:אנשים מעצבנים,שלא מקשיבים לי ואחרי זה שואלים מה אמרתי..חחח אתם הכי טובים ב:לישון..אויי אני מעולה בזהההה מה עדיף , מסנ או אייסי?אייסי מה דעתכם על הארץ שלכם?סבבה לגמרי תתארואת החלומות שלכם:שו!? עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?בר רפאלי..חח נראה לי מעניין רוצים לחזור לילדות?אני די בילדות..חחח החיים קשים?ממש לא אם כן, למה?---- מאמינים בחוצונים (חיזרים)לא יודעת ראיתם פעם שדים או רוחות?לא !!לא צריךך מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע מהו מספר המזל שלכם?3 מהו האוואי שלכם באייסיקיו?עכשיו??חחחהוא ארוך!!,כתוב שאני אולי שם..שיר יפה ובפלאפון שלי מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:אממ..אנ'לא מחוברת על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא?באייסי..אוואי..כי..חח הוא הכי נורמלי להקה אהובה:אין ממש זמר אהוב:הראל סקעת,עברי לידר שיר אהוב:יש מלאאא מוזיקה אהובה:אפשר להגיד הכל..אבל הכי מזרחית והכי פחות רוק למיניו עם מי דיברתם לאחרונה?עם חברים שלי על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?אממ..היא לא..חחח היכן הייתם לאחרונה?בקניון.. מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלוניםם האדם הכי... שנוא:אין אהוב:הרבה חסר תקט:חחח עזבו..נוותר על הקטע הזה בשאלון מעצבן:-- רגיש:-- אוהב אותך:-- שונא אותך:-- למדן:-- שקרן:-- פטפטן:-- אם היית... חיה , מה היית:כבשההה חחחח חפץ, מה היית:אממ..תנור אולי מאכל, מה היית:ג'חנוןןן ספר לימוד, מה היית:בלוק ציור..חחח מפורסם, איזה היית:אממ מכונית, איזה היית:יונדאי האם אתה... יפה?לא בשיא חמוד?כן..חח חביב?אפשר להגיד נדבק?לא..משתדלת שלא מפטפט?כן!!חחח מעצבן?לפעמים:]] מתווכח?כןן מאוהב?לא חושב על העתיד?אממ..לפעמים ועל הכבר?העבר כאילו??אממ..כן ועל ההוה?כן זמנים... הזיכרון הראשון שלך:יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?חח לא..אנ'לא מאלה המקצוע האחרון שנכשלת בו:לא היה האם עברת דירה? אממ..כן..אבל כאילו..זה היה סתם מעבר קטן לאן? וכמה פעמיים?פעם אחת..פשוט עברתי ליד סבא וסבתא לי..חחח איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?מעולההההההההה השיר האחרון ששרת:"כמה חסר" הדבר האחרון שצחקת בגללו:חחח סרט כלשהו הפעם האחרונה שבכית:אויי מזמןן האדם האחרון שראית:אבא שלי הדבר האחרון שאמרת:"טוב" הדבר האחרון שאכלת:קרפ הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:קרפ השיר האחרון ששמעת:"כמה חסר" הדיסק האחרון שקנית:אייל גולן..חחחח הייתי חייבת..סוג של שריטה מילדות הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית:אמממ הווה... שיער נוכחי:זוועתי חחח בגדים נוכחים:חולצת פסים חמודה ומכנס ברך אדום תמונות דסקפוט נוכחית:אממ.. חבר/ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה:אממ האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?כן..חח האם את עייפה:קצת האם את רעבה:כןן את מי את הכי רוצה לחבק?אממ.. ממה הכי נמאס לך:מהשאלון..חחח את מי היית רוצה להרוג?אף אחדד הכי פחות מהנה?להתעורר מוקדם בבוקר עתיד... חושבת הרבה על העתיד?תלוי מפחדת ממנו:לא רוצה לגור במקום אחר:אממ..לא בינתיים העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות?אין לי מושגגג איפה את הולכת לגור?אין לי מושגג כמה ילדים את רוצה?3 נראה לי..חח באיזה סוג של מכונית תנהגי?יונדאיי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?אין לי מושג..אבל מאושרת

SILVER LADY

New member
../images/Emo14.gif

אז רצתי לקומונת שאלונים לכל מקלדת והבאתי את זה ם:מאיה כינוי נוכחי:מאי כל הכינוים שהיו לך בחיים?מאי מאיוש מאיושקע מאיוצ'קע ..בערך הכל עם השורש הזה חח מין:סטרייטית גיל:15 ושלושה חודשיים עוד כמה ימים מקום:חור חחח זהות מינית (בן/בת):בת... צבע אהוב:כחול ירוק כתום..חום לבן חח יש מלאא השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:גל מאי עמית מתי הקאתם בפעם האחרונה?גיל חמש חח היה נעים?חח לא שזכור לי המילה האהובה עליכם:בייבי מילה אחת שמאפיינת אתכם:בכיינית מה מרגש אתכם:הרבהה.. רגישים?יותר מידי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?כה אין בעד מה או יש בעד מה?אין אתם יודעים מה אתם רוצים?כה מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?חח כיתה ה'?! אתם לא יכולים בלעדיי:אה? השם הכי מוזר ששמעתם:אוחזת ענף עץ השקד D: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:אנערף טובים בלימודים:לא אוהבים לאכול:אהא שמנים/רזים:רזה מה התחביבים שלכם:סוסים, קניון, מוזיקה, חברות מילה אהובה בת 4 אותיות:תותי אוהבים שאלונים:כה יש לכם חיה בבית:יותר מידי האם הייתם מאוהבים פעם:כה מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא אתם חושבים שאתם נראים טוב:לפעמים האם פעם התחילו איתכם:כה האם הייתם בטלויזיה:כה פגשתם סלבריטאי? כה אם כן ,איזה?ממ האחרון היה בועז מעודה מכוכב נולד
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:דונט נואו מאמינים באלוקים:לא מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כה מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:חחח הוא חמוד יש לך חבר/ה:לא יש לך חברים הומואים/לסביות:לא שידוע לי מי החבר הכי קרוב שלכם:אין ממש.. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:גלי ומורקה יש לכם סודות:כה מי החבר הכי חתיך שלכם:ידיד מהשכבה שלי... החבר הכי חכם:אנערף הכי יוזם: האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כה התנשקתם צרפתית:כה תכונה רעה שלכם:טו מאצ' בכיינית תכונה טובה:עקשנית יש פירסינג:באף קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:ממ מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אנערףף ים או בריכה:בריכה עונה מועדפת בשנה:אביב טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה:כי אין משו אחר לעשות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:יישן כי מחר עובדים בא לכם למוות?סוג של אם כן, למה?כי רע לי=[ אתם מפחדים מהמוות?ממש אתם משקרים?לפעמים בן כמה הייתם רוצים להיות:18 יש לכם מוטו אישי?תעריכו מה שיש לכם.וממש אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם:שיעור רע חחח, חוסר יחס אתם הכי טובים ב:לרכב?! מה עדיף , מסנ או אייסי?מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם?גועל נפש תתארואת החלומות שלכם:לא חולמת עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?מורקה רוצים לחזור לילדות?לא החיים קשים?כה =[ אם כן, למה?רוצה את האנשים שלי! מאמינים בחוצונים (חיזרים) לא ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע דה מהו מספר המזל שלכם?אין לי מהו האוואי שלכם באייסיקיו?ממורמרת מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:שאני מרגישה זוועה[?!] על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא?במסנ מחוברת תמיד, ובאייסי על אווי להקה אהובה:אין משו מיוחד זמר אהוב:אין שיר אהוב:דה ריזנ.. מוזיקה אהובה:הכל חוץ מרוץ ופאנק ומטאליקה ואיכס עם מי דיברתם לאחרונה?שירוש על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה?בית ילדים מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים?שאלונים האדם הכי... שנוא:אין אהוב:מורקה חסר תקט:נויקה חחח מעצבן:נויקה רגיש:אני אוהב אותך:לא יודעת שונא אותך:אנערף למדן: שקרן:נועוש חחח פטפטן:אני אם היית... חיה , מה היית: חפץ, מה היית: מאכל, מה היית: ספר לימוד, מה היית: מפורסם, איזה היית: מכונית, איזה היית: האם אתה... יפה?לפעמים חמוד?לפעמים חביב?כנ"ל נדבק?לא מפטפט?כה מעצבן?כה מתווכח?כה מאוהב?מסתבר חושב על העתיד?כה ועל הכבר?אהא ועל ההוה?כה זמנים... הזיכרון הראשון שלך:טיול ג'יפים במדברר האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?חחחח כה המקצוע האחרון שנכשלת בו:רטוריקה האם עברת דירה? לא לאן? וכמה פעמיים? איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?נייס השיר האחרון ששרת:למה של מאיה אברהם הדבר האחרון שצחקת בגללו:ג'וקיםם הפעם האחרונה שבכית:עכשיו האדם האחרון שראית:נועוש הדבר האחרון שאמרת:למה אין אף אחד ?! הדבר האחרון שאכלת:טופיי הדבר האחרון ששתית:אפרסק צלול הדבר האחרון שקנית:אוכללל השיר האחרון ששמעת:למה הדיסק האחרון שקנית:לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:פפפף הדבר הכי מטורף שעשית:בנג'י?! הווה... שיער נוכחי:בלונדחום בגדים נוכחים:שלותרבע וגופיה תמונות דסקפוט נוכחית:שלי ושל תותי חבר/ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה:מורקה.כ"כ האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?לא האם את עייפה:סתם מותשת האם את רעבה:לא את מי את הכי רוצה לחבק?מורקה ממה הכי נמאס לך:שלא הולך לי כלום את מי היית רוצה להרוג?אףאחד הכי פחות מהנה?להתמרמר עתיד... חושבת הרבה על העתיד?כה מפחדת ממנו:כה רוצה לגור במקום אחר:כה העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות?משו עם סוסים איפה את הולכת לגור?הולנד כמה ילדים את רוצה?1 בקושי באיזה סוג של מכונית תנהגי?מאזדה 6 צהובה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?אירופה עזבו את זה שמה שכתבתי עכשיו נמחק. פעם אחרת

.........

שם: תמר. כינוי נוכחי: בלומנטל
!!! חחחח סתם, תמר, תמרי. כל הכינוים שהיו לך בחיים? מלא מין: בת. (שונאת את המילה נקבה) גיל: 14 בקרוב מקום: י-ם זהות מינית (בן/בת): כבר שאלתם. צבע אהוב: שחור כחול ותכלת. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת. מתי הקאתם בפעם האחרונה? ממ לפני שבוע וחצי נראה לי. היה נעים? כיף חיים. המילה האהובה עליכם: כל מיני... מילה אחת שמאפיינת אתכם: אמ. מה מרגש אתכם: המון. רגישים? כן? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא. אין בעד מה או יש בעד מה? תלוי. אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? חחח. אתם לא יכולים בלעדיי: מחשב. השם הכי מוזר ששמעתם: אין לי מושג. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: -- טובים בלימודים: לא. אוהבים לאכול: כןS:. שמנים/רזים: שמנה. מה התחביבים שלכם: מחשב.. ת"א מילה אהובה בת 4 אותיות: בשביל נועה!!!- מחשב! אוהבים שאלונים: מדי פעם. יש לכם חיה בבית: 4. האם הייתם מאוהבים פעם: לא . מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: לא. האם הייתם בטלויזיה: לא. פגשתם סלבריטאי? כן. אם כן ,איזה? ממ טוקו והארנב! ורפי גינת! האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא. מאמינים באלוקים: לא. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: בעיקרון לא, אבל אצלי אי אפשר שלא. עם המזל הרע שלי. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. יש לך חבר/ה: לא. יש לך חברים הומואים/לסביות: לא שידוע לי. מי החבר הכי קרוב שלכם: אמ מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: אני! יש לכם סודות: וודאי. מי החבר הכי חתיך שלכם: להלה. יש כמה. החבר הכי חכם: אין לי כוח! הכי יוזם: האם אתם מעשנים: לא. על סמים: ברור. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: הרבה! תכונה טובה: אמ יש פירסינג: 3 באוזניים. קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת? אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: שמנה. P: ים או בריכה: גם וגם. עונה מועדפת בשנה: חורף! אוף אפסיק כאן. זה מייגע.

==]

כינוי נוכחי:רוזה כל הכינוים שהיו לך בחיים?סייפ,סנופי,סייפי,סייפיר מין: נ חחח גיל:17+ מקום:ליד נהריה זהות מינית (בן/בת):לא שאלתם קודם? צבע אהוב:כחול השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: זוהר..או משהו מקורי..כמו אופל..לא האוטו..האבן מתי הקאתם בפעם האחרונה?אני לא אחת שמקיאה היה נעים?לא זכור לי זה היה מזמן המילה האהובה עליכם: קטטה חחחח מילה אחת שמאפיינת אתכם: ע-ק-ש-נ-ו-ת מה מרגש אתכם:זכרונות יפים רגישים? מאודדד האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בטח..אומרים תודה על מה שיש לא על מה שאין אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה =/ אתם יודעים מה אתם רוצים? בקשר למה? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?שבוע.... אתם לא יכולים בלעדיי: המשפחה השם הכי מוזר ששמעתם: אמממממ אכזבה =/ חרם על הילדה המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:איך קוראים לזה..של הכורדים העלים עם האורז איכס טובים בלימודים:ממוצעים אוהבים לאכול:מאוד חח שמנים/רזים:ממוצע מה התחביבים שלכם: לישוןןןןןן מילה אהובה בת 4 אותיות ספיר חח :אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית:3 כלבים ו4 סוסים האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כןן אתם חושבים שאתם נראים טוב: אמממ לא מתלוננת האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:אממממממ כן פגשתם סלבריטאי? כן אבל לא מתרגשת מזה הם סה"כ בדיוק כמוני אם כן ,איזה? או או...נינט שי גבסו שירי מימון,שלישית מה קשור,יאיר לפיד,אורן חן וסלטוס,שרית חדד,אייל גולן,מאיה בוסקילה,עופר לוי, ועוד הרבה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:נראה לי שכן מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:לא..זה עבודת עינים מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לאלא מאמינים בסנטה קלאוס:חחחחחחחחחח לא יש לך חבר/ה:עשיתי רע בחים? יש לך חברים הומואים/לסביות:ידיד הומו מי החבר הכי קרוב שלכם: חברה..נופר מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:אותה אחת מלמעלה יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:אממממממ חתיך? אלון החבר הכי חכם: נוי הכי יוזם:אלומה האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים:
התנשקתם צרפתית:
תכונה רעה שלכם: נקמנית... תכונה טובה: אממ אני מאוד מתחשבת יש פירסינג:
קעקוע: הלוואי.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לפעמים ככה לפעמים ככה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים על פי ספיר? חח ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: 2 בלילה ומשעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לישוןןןןן בא לכם למוות?
אם כן, למה?כי החיים בזבללללללללל אתם מפחדים מהמוות?
אתם משקרים?
בן כמה הייתם רוצים להיות: 10 יש לכם מוטו אישי?
אם כן, מהו?זה לא משנה מה יש לך בחיים, אלא את מי יש לך בחיים דברים שמעצבנים אתכם: אני בן אדם שמתעצבן מהכל אתם הכי טובים ב: לא מצאתי במה אני טובה מה עדיף , מסנ או אייסי?מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם? נחמדה תתארואת החלומות שלכם: חלום שלי להיות מאושרת עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אמממממממ צריכה לחשוב על זה רוצים לחזור לילדות?מאודדדדדד החיים קשים?כןןןןןן
אם כן, למה? לוקחים הכל קשה מידי מאמינים בחוצונים (חיזרים)
ראיתם פעם שדים או רוחות?
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע מהו מספר המזל שלכם?6 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? לא מחוברת מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: אין על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? לא נמצא..כי אין כוח לכולם להקה אהובה: משפחת טאקט זמר אהוב:עופר לויייייייייי שיר אהוב:רוח ים מוזיקה אהובה:מזרחי עם מי דיברתם לאחרונה? נויהה על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?ביפ ערוץ הצחוק =] היכן הייתם לאחרונה? אצל נוי מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים מעניינים יותר האדם הכי... שנוא: אממממממממ לא יודעת אהוב:אמאאאא חסר תקט: נופר מעצבן:הגר רגיש:אני אוהב אותך: אמאאאאא שונא אותך:לירון למדן:נוי שקרן: - פטפטן:שי אם היית... חיה , מה היית: דג חפץ, מה היית:לא רוצה להיות חפץ מאכל, מה היית: גם לא רוצה ספר לימוד, מה היית: תשחצים מפורסם, איזה היית: אנערף מכונית, איזה היית: טיוטה לאנד קרוזררר האם אתה... יפה?סבבה חמוד?לא הכי חביב?גם לא וואו נדבק?לא מפטפט?קצת מעצבן?לא מתווכח?תמידדד מאוהב?לא חושב על העתיד?כן ועל הכבר?כןן ועל ההוה?לא זמנים... הזיכרון הראשון שלך: שנשרף לי השיער מנרות שבת בגן האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?כןןן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט חח האם עברת דירה?
לאן? וכמה פעמיים? = איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה השיר האחרון ששרת: רוח ים הדבר האחרון שצחקת בגללו: נוי עם היציאה שלה הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית:קורל הדבר האחרון שאמרת:לכי לישון הדבר האחרון שאכלת:שוקו עם שוגי הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:קשתות לשיער השיר האחרון ששמעת:רוח ים שאלתם כבר הדיסק האחרון שקנית: צורבת חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית: אנערף הווה... שיער נוכחי:אסוף בגדים נוכחים:פיג'מה תמונות דסקפוט נוכחית: של הוינדאוס חבר/ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: אמיר האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?
האם את עייפה:
האם את רעבה:
את מי את הכי רוצה לחבק? אמיר ממה הכי נמאס לך: מהחייייייים את מי היית רוצה להרוג? לירון הכי פחות מהנה?להיות עם מישהו שלא בא לשמוע אותו עתיד... חושבת הרבה על העתיד?יותר מידי מפחדת ממנו:כן קצת רוצה לגור במקום אחר:לאאאאא העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות?אמממממ לא יודעת נקווה שמשהו טוב איפה את הולכת לגור?באותו מקום כמה ילדים את רוצה?3 אבל גם 2 זה אפשרי באיזה סוג של מכונית תנהגי? אנערף..לא אכפת לי האמת קודם אני יעבור טסט =] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? זה יהיה גיל 32 אני רוצה להיות נשואה +2 ילדים ובהריון =] עם אחלה עבודה ואחלה בעל..וכמובן מסודרת בחים

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה D:

קודם כל סורי שאני הולכת וחוזרת מהפורום אבלל אני עמוסה
, עמכם הסליחה
אז חזרתי לבינתיים תהנו
שם:נועם
כינוי נוכחי:נוקי [?!]
כל הכינוים שהיו לך בחיים?נוקי, נוקי, נועמי, נועמצ', קודי, קוד, דובי, פילפילה, דונקי, מונקי, קיפוד ים דרוס [אל תשאלו], נוקיה, ניוקי, נועי, אחות של,קוקי, פאט, פאטי, שומיין ועוד מלא שבטח שכחתי...
מקום: ביתי [?!]
צבע אהוב: אדום
ולבן
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: ממ... טוב לי.
מתי הקאתם בפעם האחרונה?לפני איזה חצי שנה [?!]
היה נעים?ברור!!.... נו מה נראלכם?!
המילה האהובה עליכם: שוש
מילה אחת שמאפיינת אתכם: קודי D:
מה מרגש אתכם: הכל P: סתאםם נו הפתעות, פרידות וכאלה...
רגישים? חופשי.
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים.
אין בעד מה או יש בעד מה? אין
אתם יודעים מה אתם רוצים? בדר"כ.
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כתה ג'-ד' נראלי... אבל לא נקרא P:
אתם לא יכולים בלעדיי: אוכל, שינה וריכולים
השם הכי מוזר ששמעתם:צפרירה, פסנתר ועוד כמה.
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: רגל קרושה
טובים בלימודים: לפעמים.
אוהבים לאכול: מי לא?!
שמנים/רזים: ממוצע?!
מה התחביבים שלכם:מחול
, צופים
, חברים
מילה אהובה בת 4 אותיות: לישון... אופס זה 5 ><
אוהבים שאלונים: לפעמים D:
יש לכם חיה בבית:
האם הייתם מאוהבים פעם: מי לא?!
מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא, מאמינה ב"הדלקות" ממבט ראשון.
אתם חושבים שאתם נראים טוב:לא.
האם פעם התחילו איתכם:סוגשל אחשל P:
האם הייתם בטלויזיה:כן
פגשתם סלבריטאי? לפני 3 ימים
אם כן ,איזה?מריאנו אידלמן [ככה קוראים לו?!]
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לכו תשאלו.
מאמינים באלוקים:לפעמים
מאמינים בקסם: לא ממש.
מאמינים במזל: לפעמים.
מאמינים בגן עדן וגיהנום: בגן עדן כן.
מאמינים בסנטה קלאוס: ממ... ובפיית השיניים..... לא.
יש לך חבר/ה:לא
יש לך חברים הומואים/לסביות:לא שידוע לי.
מי החבר הכי קרוב שלכם:2 אחים ו2 חברות
מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:נראלי ש2 האחים ואחת מהחברות.
יש לכם סודות: למי לא?!
מי החבר הכי חתיך שלכם: וו הווו D:
החבר הכי חכם: יש כמה חרשנים
הכי יוזם: ממממ..... יוזם במובן...?
האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים:
התנשקתם צרפתית:
תכונה רעה שלכם:לא החלטית משהו.
תכונה טובה:נראלי שאני מצחיקה ?!
יש פירסינג:כן
קעקוע: בעתיד!!!!! כ"כ
חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי מתי ואיך.
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:נועם?! סתאםם נו לא יודעת P:
ים או בריכה:ים
עונה מועדפת בשנה:סתיו,חורף.
טיול בארץ או בחו"ל:בארץ
טלפון או פלאפון:פלא. עושה פלאים!
ולסיום שתי שאלות... שוט.
למה אתם עושים את השאלון הזה:כי משעמם לי
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך להשתין
בא לכם למוות? בדר"כ לא.
אם כן, למה? -
אתם מפחדים מהמוות? לא.. פשוט תוהה מה יש אחרי.
אתם משקרים? שקרים לבנים
בן כמה הייתם רוצים להיות: לוקחת ת'זמן.
יש לכם מוטו אישי? כל פעם משהו קיטשי אחר
אם כן, מהו?חייה ותן לחיות.
דברים שמעצבנים אתכם:צביעות, תחרותיות יתר ומחשבות שקנאה זה מה שימשוך אותי. הכי לא!
אתם הכי טובים ב:לשתות [?!] חחח... סתם נו.. לא יודעת
מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנג'ר

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gifחלק ב'.

האדם הכי...
שנוא: אסור לשנוא
אהוב:משפוח נראלי וחברה.
חסר תקט:נ.ל
מעצבן:א.ס ו א.מ
רגיש:ר.ש
אוהב אותך:א ו א
שונא אותך: אוחחח יש מלא בטח
למדן: ג
שקרן: ד.ז אבל כבר פחות.
פטפטן: נ.א אם היית...
חיה , מה היית:ארנבת נראלי.
חפץ, מה היית:עט [?!]
מאכל, מה היית:שוקולד D:
ספר לימוד, מה היית: רוצחת את בני גורן
מפורסם, איזה היית: ממ... א.ל.ש
מכונית, איזה היית: חיפושית חדשה! new bittle האם אתה...
יפה?ממוצעת נראלי נוטה יותר ללא
.
חמוד? אולי.
חביב?יש מצב.
נדבק? תלוי מתי.
מפטפט?לפעמים.
מעצבן? אולי.
מתווכח?כן קצת.
מאוהב? "דלוקה"
חושב על העתיד?כ"כ הרבה.
ועל הכבר?כ"כ הרבה!
ועל ההוה? פחות. זמנים...
הזיכרון הראשון שלך:שלג בארץ מגוריי הקודמים נראלי.
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לפעמים.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? בטח ! דבק ומחקים נווו בכתה
ב'
המקצוע האחרון שנכשלת בו:מממ... אזרחות נראלי
האם עברת דירה? כן
לאן? וכמה פעמיים? 4 פעמים. מרעננה, למגורי עכשיו, ממגורי עכשיו לארץ אחרת, מארץ אחרת למגוריי עכשיו.
איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?מדהימה.
השיר האחרון ששרת:אולי, אביב גפן.
הדבר האחרון שצחקת בגללו:מתיחה במחנ"ק
הפעם האחרונה שבכית:ממ.... שלשום נראלי
האדם האחרון שראית: אבא
הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב
הדבר האחרון שאכלת: חטיף סומסום
הדבר האחרון ששתית:דיאט קולה
הדבר האחרון שקנית:גלידה
השיר האחרון ששמעת:שומעת עכשיו את צועקים על אהבה, סינרגיה.
הדיסק האחרון שקנית:פי יה.... מי זוכר אני כבר זקנה...
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:ממ...... שלשום
הדבר הכי מטורף שעשית:שחקתי ברגשות של אנשים.. אני בן אדם כ"כ רע ומגעיל
הווה...
שיער נוכחי: קוקו של מנקה.. חמלי ><
בגדים נוכחים:מכנס קצר וגופיה
תמונות דסקפוט נוכחית:אחותי בחו"ל בטרק השני ביופיו בעולם!!
חבר?הלוואי.
אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה:אחותי.
האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות?שעורים
האם את עייפה:קצת.
האם את רעבה:לא אבל אם תביאו אוכל אני אוכל
את מי את הכי רוצה לחבק? קודיייי D:
ממה הכי נמאס לך: צביעות ואנשים מגעילים
את מי היית רוצה להרוג? מממממממממממממ..........
הכי פחות מהנה?להיות חולה... סתאם נו לא יודעת.... עתיד...
חושבת הרבה על העתיד? כן. עתיד ועבר שניהם!!
מפחדת ממנו: שיקרה משהו לאהובי.. טפו טפו טפו טפו טפו!!!!!!
רוצה לגור במקום אחר: לשפץ ת'חדר זה יספיק!!! העתיד הממש רחוק...
מה הקריירה שלך הולכת להיות?
איפה את הולכת לגור? ממ.. בצפון נראלי.
כמה ילדים את רוצה?2 - 3
באיזה סוג של מכונית תנהגי?מממ... עד אז כבר יהיו יפות וחדשות D:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?מאושרת עם ילדי ואהוב ליבי.. יואו איזה קיטשששששש

למעלה