אני חייבת עצה...

Night Star

New member
אני חייבת עצה...

הרגע עשיתי מדיטציה..... התחלתי לעצום את העיינים..אחרי כמה דקות היו מין הבזקי אור כאלה...והכל היה חשוך בחדר שלי... ההבזקים נגמרו לכמה שניות ...ואני רואה (שהעיינים עצומות) מין יצור נשי כזה (זה לא היה ברור במיוחד)...הופך לחתול נמר פנתר כזה..ממש נבהלתי אבל המשכתי לעצום את העיינים..ופתאום אני רואה מין חלון קטן כזה והכול מסביב שחור ואישה בוכה בחלון... פתאום החתול הופך לאישה ובחזרה לחצי חתול חצי אדם והיא קורצת לי.. ואז יש מין יצור כזה (בת ים) שוחה .....וביינתים יש מין הבזקי אור כאלה.. פתאום יש מין שביל לבן כזה והוא זז אחורה ..אני נשארת במקום והשביל זז אחורה ושהשביל זז אני כל מיני דברים ... פתאום אני צוק והצוק נשאר למרות שהאור הלבן מעפיל עליו ואני רואה שם את הדבר הנשי ההוא (אין לי מושג מה זה היה)....והיא עומדת לקפוץ , לפני שראיתי שהיא עומדת שם....לא יודעת נבהלתי והלב שלי פעם ממש מהר..ורק אז ראיתי אותה.. אני חושבת שהיא עמדה לקפוץ..אבל אז זכרתי את בת הים... ועדיין היה את האור הלבן ...החלטתי לפתוח עיינים מהר כי אני ממש נבהלתי... אני עדיין מבוהלת..למרות שאני חושבת שזה סתם דמיון....מה אתם חושבים??

CAT4

New member
ואני רואה שיש לך מה שיש לך

מה ראית את ראית ואת החידיה שיודעת מה זה מסמל בעבורך את צרככה לחפש פנינה בעימקי הנשמה שלך ואז תקבלי את התשובה שהכי קרובה לאמת היאשית שלך. מקווה שעזרתי. Y.G.A the CAT בכל מיקרה היה נחמד להיות שוטף לחווויה שלך. תודה

Night Star

New member
בבקשה תעזרו לי או לפחות תקראו

שאני חושבת על זה ,אני ראיתי את מה שהדמות הרגישה.. אני חוויתי את מה שהיא הרגישה.... זה היה כל כך אמיתי...בגלל זה פחדתי... אולי מישהו יכול לעזור לי

הילרית

New member
זה כנראה מסר מהאני הגבוה שלך

תנסי לשאול את עצמך, מה אומר לך חיבור של נשיות ארצית, חייתית, מיסטית ורוחנית. בפני מה את עומדת כיום שמעורר את הצורך שלך לראות את הנשיות שלך באופן אישי ואת מושג הנשיות באופן כללי. מה את יודעת שהיינו כולנו שמחים לדעת אם תצליחי לשוחח עם האני הגבוה שלך ולקבל את התשובה. אם לא תצליחי לקבל תשובה תנסי לעשות עוד מדיטציה אבל הפעם בתחילתה תקיפי את עצמך באור ותבקשי מהאני הגבוה שלך שיפרש לך את השיח שלך עם הנשיות ואת משמעות הסמלים שהציג בפניך בדרך כלל יעלה לך משהו שיפרש את החיזיון

Night Star

New member
אממ....

קשה לי להגיד את זה...אבל את מוכנה לדבר עיברית?... אני הבנתי את מה שאמרת , אבל את חושבת שתוכלי לכתוב את זה שוב? חוץ מזה...אני ראיתי בדיוק את מה שראתה היצור ההוא...ומה הקשר לבת ים? ולמה צוק?... מחר אני אעשה שוב מדטיציה...

הילרית

New member
מצטערת

יש לי נטיה להתשמש במילים מסובכות סתם. בכל מקרה רק עכשיו נכנסתי לפורום אז אשמח אם תעדכני אותי בתוצאות של המדיטציה הנוספת. לגבי בת ים זה דווקא נראה לי סמל מאד ברור, המיתוס הוא שבת-הים מפתחה את הגברים אל מותם מכיוון שאינם עומדים בפני הקול שלה ומרגישים צורך להיכנס אחריה לים למרות שאין להם סיכוי לשרוד שם. הצוק אולי מחליף אצלך את הסמל לסכנה ולמוות במקום הים. את כנראה חשה עצמך אשמה בפיתוי או במשיכה של מישהו מסויים שהעובדה שאת רואה דרך העיניים של הדמות אומרת שאת חושבת שזו למעשה את. הרי חתולה זה גם סמל מאד ברור למיניות נשית ולפיתוי. מקוה שמתקשר לך למשהו בחיים. זה כנראה מישהו שאת חושבת שלא ישרוד איתך או שהוא עדין מידי או שאת חושבת שאת חזקה מידי

Night Star

New member
תודה רבה...

יש לי שאלה יש לך במקרה איסיקיו שיהיה לי יותר קל לדבר איתך..

למעלה