אני חייבת עידוד.......

הדס100

New member
אני חייבת עידוד.......

כמו שבטח הבנתם העבודה שלי היא לא תמיד קבועה. לפעמים יכול להיות שבוע שלא יהיו בכלל טיולים ושבוע ממש עמוס, ככה שתמיד כדאי לקחת כל מה שמציעים. בכל מקרה, אני אהיה בטיול של הסוכנות היהודית- רביעי חמישי שישי שבת ראשון שני.... ומצד ראשון זה מלא כסף (1500 ש"ח ב5 ימים...) אבל מצד שני...אני רואה את חבר שלי רק בשבתות(אנחנו גרים רחוק מאוד אחד מהשני...) ותיכננו כל כך הרבה דברים לפסח כשהוא בחופש מהלימודים... אני יודעת שזאת עבודה ואין מה לעשות אבל אני ממש שבוזה מהעניין. מישהו?

שריונר 7

New member
../images/Emo140.gif להדס.

הדס מה נשמע? חבל שהעבודה תבוא על חשבון חבר שלך. את צריכה לדעת לקפץ בין עבודה לחבר ולפעמים צריך לוותר.

angel202

New member
לא הייתי מחזיקה מעמד... ../images/Emo99.gif

אבל אם את יכולה לעמוד בזה לכי על זה ... תלוי עד כמה הקשר חשוב לך... ועד כמה עקרוני שתפגשו בתדירות גדולה... מחזיקה לך אצבעות.... טל

הדס100

New member
בתדירות.... רק בסופי שבוע, וכן הקשר

חשוב לי, אנחנו ביחד כמעט שנתיים, בדרך כלל הוא היה זה שעבד/סגר שבתות/למד ועכשיו זאת אני. אני פשוט משתדלת לעבוד בשבתות רק כשאין ברירה... פעם ב3 שבועות בערך. תראו......אין מה לעשות, כסף לא גדל על העצים. (לא מאמינה שכתבתי את זה!!!!!!!!!!!)

MICHL99

New member
בואו נאמר שלא לכולנו../images/Emo9.gif

"גדל כסף על העצים" מה ל'שות קשה? בקשר לחבר ת'אמת הולכת על העבודה הוא אמור להבין וגם את אמורה להבין ש את צריכה את הכסף אז החבר יחכה את תמיד תיהיה שם וגם הוא נכון
שיהיה לך חג שמח ותחליטי מה שתחליטי יהיה בסדר באמת בהצלחה...

הדס100

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo13.gif

הטיול שהיה אמור להיות עד שני בערב יהיה רק עד יום ראשון בבוקר ואז מפזרים אותנו בחיפה.......(ליאור גר בחיפה) אז אני ישר אסע משם אליו ונעשה אצלו את החג... אני ממש שמחה מזה. בעיקר שמשלמים על יום שלם של יום ראשון אפילו שאני יוצאת על הבוקר

superyal

New member
היי

יש לי פתרון מעולה בשבילך תעשי מה שאני עשיתי אני עובדת יחד עם חבר שלי באותו מקום הבוס מסדר לנו שרב המשמרות ביחד אני חושבת שלראות אותו יותר מזה אי אפשר סתם... אני אגיד לך את האמת אני גם עבדתי תקופת מה בליויי טיולים אבל עם חברה לא כל כך טובה בכל מקרה פעם הם הפתיעו אותי עם טיול בסוף שבוע שחבר שלי חזר מהצבא ואמרתי להם פשוט לא כי לא ראיתי אותו הרבה זמן אבל... מצד שני היה טיול אחר שנאלצתי לוותר על לפגוש את חבר שלי כי בכל זאת צריך כסף ... בכל מקרה בסוף מסתדרים... פשוט תעברי לגור בחיפה זו אחלה עיר (מנסיון) חי חי חי אם את רוצה יש עבודה בתחנת דלק שלי.. בהצלחה

למעלה