אני חייבת עזרה!

אני חייבת עזרה!

עצות לשכנע את ההורים לקנות כלב. יש רעיונות? יש גינה, ואני ואחים שלי מאוד רוצים! יש לנו 12 אוגרים סיביריים, ותוכי. רק כלב אין. אוףף!

lilithmm

New member
../images/Emo20.gifגידול כלב כרוך בהמון אחריות../images/Emo70.gif

צריך לטפל בו כל יום. גם אם רוצים יום אחד לא לטפל בו, אי אפשר
צריך למצוא מישהו שיעשה את זה במקומכם. צריך לנקות את הגינה מהצרכים שלו, להוציא אותו לטיולים.... בעקרון, גידול הכלב בד"כ נופל על ההורים, גם אם הילדים מבטיחים שיטפלו בו. לכן זו צריכה להיות החלטה של ההורים.

בעעע נשמע כמו זקן

בן כמה אתה? חיחיחי אני לא רואה לא את אבא ולא את אמא שלי יוצאים לטייל עם הכלב. אני לא אומרת שיום אחד כשהם יחזרו הביתה יהיה כלב. אני צריכה משפטים כאלה משכנעים, לא יודעת. תודה כל אופן

lilithmm

New member
לא לשכנע את ההורים

ברגע שהילדים קצת מזניחים את הכלב ההורים דואגים להפתר ממנו. אנא חכו למועד בו תוכלו לטפל בכלב כראוי בעצמכם.

קצת רקע

האח הבכור בן 20, בצבא. השני בן 19, בישיבה. השלישי בן 17, ויש לו זמן בערבים לטייל עם הכלב, בוא נאמר מ 7 בערב. אני בת 15 ויש לי זמן מ 4. הקטן בן 12 ויש לו זמן. פעם שמרנו במשך שבועיים על 2 הכלבים של החברים. הלך יופי טופי. אממ תגיד אם יש לך רעיונות

nobodys girl

New member
זה לא כל כך פשוט,

את תקומי בשעה שש בבוקר להוציא את הכלב כל יום? ומי ילך לישון בשעה 12 כדי להוציא את הכלב? כשלוקחים כלב הוא נשאר לעשר שנים אחר כך, לא לשבועיים. זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה. בשבועיים הראשונים כולם קופצים ושמחים ואפילו ההורים מתלהבים. אבל לטווח הארוך יש נשירה של שערות, ופינות של משקופים מכורסמות, ולפעמים גם בורח לכלבלב החדש בבית, לפעמים הוא נובח באמצע הלילה ומעיר את כולם וכלב בכלל עושה עוד הרבה דברים קטנים שיכולים מאוד לעצבן מישהו. אם ההורים לא ר-ו-צ-י-ם כלב, זה לא הולך. כשתהיי בטיול או אצל חברה אחד ההורים יאלץ להוציא אותו, ואם תקחו גור כל הבית ישתנה, כלב מצריך ניקיון תדיר של הבית (ואת זה אני חושבת שלא תעשי) ואם ההורים שלך סתם יכנעו יווצר מצב של אוממלות. הכלב יהיה אומלל כי לא כל הצרכים שלו ימולאו באופן סדר ומיידי וההורים יהיו אומללים כי הבית יהיה מבלוגן או מי יודע מה ואת תהיי אומללה כי מהר מאוד תאלצי להחזיר את הכלב תנסי לדבר איתם ולהסביר להם שאת ידועת במה זה כרוך, ושאת יכולה לעשות X ו-Y בזמן שהם יצרכו לוותר על זה ועל זה. אם זה לא הולך.. תחכי עוד כמה שנים בהצלחה

אממ

אני מוכרחה להודות שאת צודקת, אבל זה מבאס לאללה!! בא לי כלב סמוייד חמוד כזה או האסקי גזעי. לא חשוב. אתם אומרים שאני צריכה לגנוז את החשק שלי?? באסעע

nobodys girl

New member
תלמדי מהטעות שלי

מהרגע שלמדתי לדבר נדנדתי שאני רוצה כלב. אנחנו כרגע גרים בדירה, ועוד חצי שנה נעבור לבית פרטי. ההורים שלי תמיד הבטיחו שכשנעבור אני אקבל כלב. הצלחתי לשכנע אותם שעדיך לקחת גור, לחנך אותו פה כדי שלא יהרוס את הבית החדש. הבטחתי שרק אני אדאג לה, ואני עושה כל מה שצריך. יוצאת איתה בשש בבוקר ובלילה. ויתרתי על המון המון בשבילה, ואני אוהבת אותה נורא אבל לפעמים אני בבצפר, והם צריכים להוציא אותה לפעמים היא מתחרפנת, וזה לא משהו שלא מפריע לאף אחד באילוף נורא קשה לי, כי אני לא מספיק חזקה, ואבא שלי צריך לבוא גם היא עברה תאונת דרכים וההורים שלי עזרו לי לחבוש אותה, ולהוציא תפרים בבית כשהיה צריך זה המון דברים קטנים כאלה, שהם זניחים במשך חודש.. אבל אחרי חצי שנה כולם פה על סף התמטטות עצבים. עם זאת, שמעי משהו לפני כמה זמן ישבתי עם אבא וסבתא ואכלנו. פאתום היא אומרת שכלבי נחייה זה נפלא, ושצריך לתרום לעמותה אז אני עושה לה, בסדר, אני אמצא לך את המספר טלפון. והיא אומרת משהו שכלבי נחייה זה דבר נורא חשוב, ושצריך לעזור לפתח את זה, אולי לתרום להם גור לברדור ואני אומרת, יופי. אני אתקשר מחר, ואציע שנקנה עבורם כלב ואז היא עונה שכבר יש כלב ופתאום נפל האסימון, ואני שואלת "מה?! את רוצה לתת את הילדה שלי?! מה יקרה אם אני אמסור את אבא לאימוץ?" ואז אבא שלי צחק, ואמר שמה פתאום, ולא ניתן אותה אפילו שהיא בהמה :)

p a k a

New member
לנו דווקא הלך מצויין עם הכלבה שלנו

כשרק אימצנו אותה.. אני יוצאת איתה לטיולים הרבה, ויש לי עוד 2 אחיות ואח וכולם אוהבים את הכלבה שלנו וכל אחד דואג לה, וגם ההורים שלי אוהבים אותה והם גם לפעמים מטיילים איתה... עכשיו כל האחים שלי - חלקם בצבא וחלקם כבר אחרי - ורק אני נשארתי (אני הכי קטנה), ואני עדיין מטפלת בה בסדר גמור והיא שמחה והכל טוב
פשוט צריך לדעת שאתה מוכן.. ברגע שאתה מוכן אין דאגות (האקונה מטטה! חחח קצת ילדותי אבל תמיד נשאר חמוד
)...

p a k a

New member
לא חייבים לקנות כלב

אפשר גם למצוא הרבה משוטטים ברחובות או לתלות מודעות אם למישהו הייתה המלטה או משהו כזה, או שאפשר למצוא כלבים במכלאות... כלב זה לא הרבה אחריות אם זה מתחלק בין האחים... אני לא מכירה את ההורים שלך, ובגלל זה אני לא יכולה להגיד לך איך לשכנע אותם... לי, כשרציתי לאמץ חתול (כבר יש לי כלבה כבר 7 שנים), דבר ראשון השקעתי בלימודים - כדי שהם ייראו שאני בסדר בלימודים ושגם אם יהיה לי חתול אני ישקיע אותו הדבר... דבר שני הייתה לי יום הולדת - וכל הזמן הצקתי להורים שלי שאני רוצה חתו ליומולדת, ושיומולדת זה פעם בשנה ושזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם... ופשוט קירצצתי להם עם זה
בסוף אמא שלי השתכנעה והיא גם רצתה קצת חתולי... ולאבא שלי זה לא הפריע... אז אימצנו את החתולי שלי (תומאס). אולי זה יעבוד גם לך - מי יודע... בכל מקרה בהצלחה!!!

kobi80

New member
יש לי גורת לברדור

אמת זה קשה אבל כמו שאמרה פה אחת,אם באמת רוצים כלב צריך לוותר על הרבה דברים אחרים וכמובן יותר קל שכמה אנשים עוזרים אני רק בשלבי ההתחלה איתה ידוע לי שאני הולך לאכול מרורים אבל היא כזאת מקסימה לפעמיים שווה לעשות משהוא שיתרום בתווך הרחוק ויש אנשים שלא יוצאים מהבית כ"כ אז כלב זה מצוין בשבילהם הוא מוציא אותם אני עשתי שיקול קשה אני מקווה שצדקתי להזכיר אני חייל חוזר מאוחר כל יום הביתה אז אני מוריד אותה בבוקר מוקדם ובערב בצהרים אמא שלי עוזרת היא לא עובדת

למעלה