אני חייבת עזרה

אני חייבת עזרה ../images/Emo140.gif

פורים כבר ממש מתקרב ואין לי ממש רעיון לתחפושת, אז רציתי שתעזרו לי להחליט ותציעו לי רעיונות, אז בבקשה תעזרו לי
אני כבר די גדולה, ככה שאני לא יכולה להתחפש למשהו של ילדים קטנים, אז יש כמה אפשרויות: 1. תחפושת נשית ויפה כזאת מיוחדת. 2. תחפושת של משהו באווירה טבעית, רגועה, שאנטי כזה. תעזרו לי למצוא רעיון, ותשתדלו משהו שלא דורש הרבה הרבה הכנה והמון הוצאות. תודה רבה תותי!

ShirShir

New member
מה דעתך על..

אפרודיטה - אלת האהבה, או כל אלה יווניה אחרת.. להתחפש לחמסה
= קמיע מזל דמות (סקסית) מהאגדות מלצרית/רקדנית בטן/מלכה וכו'.. קשת בענן (מקורי, לא?) יש בפורום עוד המוווון רעיונות מעניינים..

האמת דווקא חשבתי על כיפה אדומה

סקסית, אבל יש לכם רעיונות איך עושים את זה??

The Charmd One

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

את יכולה שמלת מיני קצרה וכמה שיותר חשופה...מגפיים אדומים כאלה מעור..ולא יודעת כל דבר שיכול להתאים אבל שיהיה ההפך מהתמימות שלה.. פה יש כמה רעיונות...לכי לפרי טיילס, בתחפושות של מבוגרים

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifוואי!!!

קשת בענן נשמע ממש יפה!! מצטרפת לשאלה!

טלוש123

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo34.gif

אני התחפשתי פעם לקשת בענן עם חברה שלי אני הייתי הענן לבשת בגדים כחולים , לקחתי קרטון וגזרתי אותו בצורת ענן עם חצי שמש שיוצאת לו מאחור ובאמצע עשיתי חור לראש ואת הפנים צבעתי בצבע של הענן, קשרתי לענן חוטים קלפי מטה והשחלתי עליהם טיפות , על הבגדים הדבקתי ניירות שגזרתי בצורת ציפורים. חברה שלי הייתה הקשת היא לבשה בד לבן שצבענו עליו את צבעי הקשת והייתה לה פאה צבעונית של ליצן. מקווה שעזרתי

ProZaC Baby

New member
קשת בענן??

יאללה אנשים זרמו עם רעיונות איך בדיוק מתחפשים לקשת?? גאד אני חייבת תחפושתתת

למעלה