אני חייבת עזרה דחוף!

אני חייבת עזרה דחוף!

אני מחפשת סטודיו טוב מאוד בת"א ואני פשוט לא מוצאת.. אני גרועה בלחפש באינטרנט ומה שאני מוצאת זה למבוגרים.. אז אם מישהו מכיר סטודיו בת"א בבקשה להגיד לי.. זה חשוב!

tamarbsor

New member
למה?

לאיזה סוג ריקוד? לאיזה גיל? לאיזו רמה? בקיצור תני פרטים של מה את רוצה

tamarbsor

New member
יש גם

את ביכורי העיתים, יש את מחולה ברמת אביב, יש סטודיואים פרטיים מאוד טובים בתל אביב וסביבתה. אני פשוט לא אוהבת את סטודיו B. הרבה בנות פה יכולות לספר לך על הבלט הישראלי, יש מורה מדהימה בפתח תקוה יש שיעורי אחרי הצהריים בתלמה ילין

sharlan89

New member
מרים קופמן

זאת המורה בפ"ת שאת מדברת עליה? אם כן, ספרי לי עליה בבקשה... למה היא כל כך טובה? והאם קשה להתקבל אליה (לא כי זה רלוונטי לגביי, סתם כי ראיתי מישהי שרוקדת אצלה אז זה מעניין אותי...) תודה!

tamarbsor

New member
כן

היא מורה מצויינת מוציאה מהרקדן את המייטב שהוא מסוגל אליו. אני חושבת שכדאי פשוט לדבר איתה, לתאר את המצב בו את נמצאת, ללכת לשיעור שתיראה אותך (או את מי שרוצה). היא מורה קשה ודורשת מה שגורם לך להתאמץ ולנסות לעשות את הכי טוב שאפשר. בקיצור רק דברים טובים!

tamarbsor

New member
אני לא כל כך אוהבת את האוירה שם

יש שם המון אנשים שחושבים את עצמם (גם חלק מהמורים), היה שם פעם איזה קטע עם המזגן שמאוד הרגיז אותי, השיעורים צפופים מאוד, המורים (חלקם אני לא רוצה להכליל וסתם להכפיש שמות) אוהבים את עצמם יותר מאשר את ההוראה וזה ניכר. אני מעדיפה סטודיו עם יחס אישי יותר, שיש לתלמידים ולמורים מחויבות גדולה יותר אחד כלפי השני. שהמורים יכולים באופן שיטתי לעקוב אחר התקדמות התלמידים באשר הם, וכאלה שרוצים ללמד יותר מאשר לראות את עצמם במראה. מדגישה שזוהי דעתי האישית בלבד, ואני מכירה אנשים רבים שרוקדים שם ומרוצים. תלוי מי את ומה את אוהבת ומחפשת.

למעלה