אני חייבת לשתף אתכם...

Mירב

New member
או במילים אחרות אני אומרת את מה ש

אומרות לך עדי (מי זאת?) - [שאולי את לא יודעת לשפוט אנשים] ושריתוש - [שתחליפי פילטר במסננת]...

מירב,

לא המשהו היה מזעזע, אלא המישהו... חוצמזה, שעוד היתה לו את החוצפה לא להתקשר אלי

Mירב

New member
הילה:

מההודעה שלי לא נראה לך ברור שהבנתי שזה המישהו? ולגבי זה שהוא לא התקשר
- "בטח הומו!"

billy milligan

New member
לפחות היו לך דייטים

סטטיסטית בסוף תמצאי מישהו. אני רשום לשני אתרי סינגלס, ומה אגיד? יש שם גם וגם. יש את הרציניים שבאמת מחפשים, ויש את אלה שנמצאים רק על הרשת. הבעיה היא שרובם קיווים. ומה זה אומר, תשאלו נו תשאלו זה אומר שהם פחדנים, 60% מהבחורות שדיברתי איתם ברשת ברגע שהצעתי בואי נפגש (כי הרי אנחנו מחפשים קשר) נעלמו. מה 40 שנשארו חלק גדול אמר לא זה מוקדם מידי אני רוצה להכיר אותך יותר (עם כל המגבלות של קשר דרך דוא"לים), ועם פחות מ 10% יצא לי להפגש. כמובן שמאלה יש את אלה שאני לא מצאתי חן בעיניהן, אלא שלא מצאו חן בעיני, ואלא שבאמת לא יכול להתפתח מזה כלום. וכמובן איך שכחתי את הנתון הכי חשוב (ואין לי שום דבר נגד ילדים) לנ"ז יש את אחד האחוזים הגבוהים בעולם להורות חד הורית ולהורים צעירים, מה שאומר שחלק גדול מהבחורות שם בחוץ הן עם ילד או יותר. ואני לא רוצה אפילו להכנס לנושא של איפה האבא או אם הן התחתנו או לא. אבל אם מסתכלים על הצד החיובי שבוע שעבר פגשתי מישהי נחמדה ויש סיכוי שהשבוע נפגש שוב. ומכל דייט לומדים לפעם הבאה.

shiraharrison

New member
הילה, אנשים לא משתנים בדר"כ

אלא אנחנו משנים את הגישה כלפיהם... אז את עושה את הדבר הנכון כשאת עוברת הלאה כשמישהו לא מוצא חן בעינייך. לדעתי רוב הזוגות שאני מכירה הכירו בלי לתכנן, אני לדוגמא הכרתי את בעלי בעבודה הוא היה חדש וזו הייתה אהבה ממבט ראשון
כן, זה קיים! רק סבלנות וזה עוד יקרה. אתם עוד תפגשו גם עם זה יהיה בתור לרופא השיניים, בסופר, בעבודה, אם זה נועד לקרות זה יקרה לא משנה מה תעשי. אז תעצמי עיניים ותגידי לעצמך מה את מחפשת וזה כבר יבוא אלייך איכשהו! תנסי ותראי שזה עובד. שירה.

Dublinoa

New member
האמת היא

שגם אם לא תעצמי עיניים ותגידי לעצמך מה את מחפשת... יש סיכוי מצויין שבסוף יבוא אלייך מישהו שלא רק יעשה פרפרים בהתחלה אלה תתפתח גם מערכת יחסים יפה תומכת ומאושרת
ןלפעמים זה לא מה שחיפשנו כשעצמנו את העיניים

למעלה