אני חייבת לשאול

ענבר1

New member
אני חייבת לשאול

אני פשוט חיילת ובשבילי ללכת לרופא זה ממש סיפור צריכים טפסים וכול מיני דברים ביוקרטים ואני רק רוצה לדעת מה זה אומר שכשאני נושמת כואב לי בצלעות ואני משתעלת לעיתים קרובות(לפחות פעמיים בשעה) כי פשוט הייתי חולה אני לא יודעת מה ועכשיו אני בסדר אבל השיעול מלווה בכאב בצלעות מסרב לעבור יש רעיונות? תודה בכול אופן

freearth10

New member
זה אומר

שאת צריכה ללכת לרופא או למטפל הוליסטי, למרות כל הבירוקרטיה.

Orrza

New member
וטובה שעה אחת קודם !

תוך 48 שעות אם אני זוכר נכון חייבים לתת לך לראות רופא מרגע הבקשה. רק בריאות, תרגישי טוב. אור.

טיפולים אלטרנטיביים בצבא

צריך לזכור ש"החייל הוא רכוש הצבא", כלומר מבחינה חוקית חייל חייב לקבל טיפול רק במסגרת צבאית. כשאני הייתי בצבא, אפשר היה להגיע לרפואה אלטרנטיבי במסגרת מרפאת הכאב בתל-השומר או באסף הרופא (אחד מהשנים, ואני לא זוכר איזה, וגם לא יודע אם זה עדין נכון). כל חייל המבקש להגיע לרופא, חייבים לאפשר לו זאת תוך זמן קצוב. אם רופא היחידה שלך לא מקשיב, יש לך יתרון - כחיילת, את יכולה לדרוש להיבדק ע"י רופאה, כלומר מחוץ ליחידה.

freearth10

New member
אלטרנטיבה לכאב

הטיפול האלטרנטיבי בצהל ניתן לכל מחלה או רק במקרה של כאבים?

לא יודע, אבל מכיר קצת את צה"ל...

הטיפול ניתן במרפאת כאב, וכדי להגיע לשם צריך הפניה מהרופא לחר"פ למרפאות-מומחים, ומשם הפניה למרפאת כאב, ואז צריך אישור של קר"פ-פעילה, ומשם... הבנת?

freearth10

New member
"טרטור" מילה צבאית

אבל לא ידעתי שגם אלטרנטיבה היא כבר מילה צבאית. וואו דברים משתנים אפילו בצבא

אלטרנטיבה היא לא מילה צבאית

"טופס", "אישור", "מסדר", זה כן. אלטרנטיבה היא חתירה תחת אושיות סלע קיומו המנטלי של הצבא. אם לחייל יש אלטרנטיבה, למה שיציית לפקודות? (למען הסר ספק, מה שרופא צבאי כותב בתיק האישי של חייל הוא פקודה - אם הוא כותב "יום מנוחה", על החייל לנוח בפקודה, ואם הוא רושם טיפול תרופתי - כנ"ל; אותו הדבר עם טיפולים כמו דיקור וכו').

freearth10

New member
מעניין למה בחרת דווקא בדיקור...

כדוגמא. כי זה נשמע יותר כואב, מזכיר קצת את היום הראשון בצהל? אני באמת מצדיעה לצהל. באמת שלא ידעתי שזו אחת מאפשרויות הטיפול בצבא. אז אולי, רק אולי, יום יבוא וגם הסלע הזה קצת יסדק וגם בו ייראו עוד אותם הגוונים עליה דיברה קודם שרון. נראה אותך עונה למי שמאמינה גם בחזון אחרית הימים, כאלטרנטיבה אמיתית.

דיקור זה כואב?

דוקא טיפולים קונבנציונליים לגמרי כואבים הרבה יותר: טיפולי שיניים, ניתוחים, הרבה סוגים של פיזיותרפיה... ולגבי חזון אחרית הימים - Don't hold your breath...

למעלה