אני חייבת לשאול...

resputin

New member
דברים תמימים?!

בכתבה נאמר, שכל ארבעת הגברים הם 'בנויים'. עכשיו, הוא התעניין בפיתוח הגוף שלהם -זה נחמד ויפה, אבל כשהוא מבקש מהם להוריד חולצה בשביל שהוא יבדוק, ובודק? ואח"כ "מתעניין" אם יש להם שרירים באיזור הירכיים, והרגלים? לא יודע מה איתך.. אבל כמה בתמימות זה יכול להיות.? ופעם, אחר פעם, עם אנשים שהרגע הכרת? לא יודע. משהו מסריח פה. בדיקות הפוליגרף שנערכו, נערכו במשרד מאוד מכובד, המכובד ביותר בארץ אשר המנהל שלו היה ראש אגף החקירות בשב"כ, למקרה שאתה רוצה לדעת- וכמדומני נכתב בכתבה שהרב היקר לא לקח בדיקת פוליגרף, או שהיא לא נלקחה *באותו המשרד*. דקויות דקויות, אבל זה אומר משהו..

רציניקן

New member
עכשיו אתה כבר גולש לנושא אחר

אתה עכשיו מנסה להגדיר את המונח "הטרדה מינית". בוא לא נתפלסף יותר מדיי מפני ששנינו יודעים שלא היתה ל"רב" כל סיבה לבדוק את גופם של הנערים הללו. תראה, דוגמאות של הטרדות אפשרות מלמצוא בשפע אבל ההתמקדות של שרשור (זו המילה?) זה דן בסוגיה שהוצגה בהתחלה. בוא נסכים שמעשי הרב לא היו תמימים לחלוטין? מעבר לכך, אין לי מה להוסיף

רציניקן

New member
ר-רצי-רציני-רציניקן מצחיקן ../images/Emo6.gif

יעני על אותו משקל של הכינוי שלך...אוי, אני הורג את עצמי...
-
-
סתם, בלי קשר לשרשור (עכשיו אני בטוח שזו המילה!) דרך אגב, התכוונת לוול סטריט? שוב אני מרשה לעצמי להתלוצץ לי...אל תדאג...עוד נשאר משהו משנת '85 במוח הזה שלי...
...אתה רואה? ועכשיו, רגע של רציניות: אני מציע שנעבור לנושא אחר משום שלדעתי דשנו מספיק בבעיה הנ"ל (הנעל). ד"ש...

TwelveEyes

New member
אני חייבת לשאול...

מה דעתכם על כל הקטע עם הרב מצגר? למי שהיה עם הראש תקוע באדמה בזמן האחרון - ביום שישי התפרסמה כתבה במעריב, לפיה ארבעה גברים מאשימים את הרב מצגר שנגע בהם בצורה לא סטרייטית במיוחד. לכל הארבעה נערכו בדיקות פוליגרף והתגלה שהם דוברי אמת. אז מה, יש לנו רב ראשי - והומו?

רציניקן

New member
אשרי המאמין...רק חבל שלא אמין.

גם כן רב...כל פלוץ היום נהפך לרב. לא חסרים מקרים בהם "רבנים" (מה שזה לא יהיה...) נגעו בצורה מינית בנערים ובנשים מהמגזר שלהם. כל זאת כמובן כחלק מאיזה פולחן הטהרות...כן, בטח! הטהרות בתחת שלי. תראי, לא צריך להתייחס לשאלה האם הרב הזה הוא הומו או לא משום שיש לא מעט אנשים חובשי כיפות אשר נמשכים לבני מינם אך לא עושים דבר בקשר לכך משום שהתורה אוסרת על...בלה בלה בלה...). מה שכן, צריך להתייחס לפשע שביצע, הטרדה מינית (אם ביצוע מעשה סדום או לא) של הנערים. חבל שאנשים מנצלים את כל עניין הדת על מנת להרוויח רווחים אישיים- אם מיניים ואם כלכליים. העולם הוא מה שאחנו עושים ממנו.חבל שכך...

היו המון מקרים דומים.

יש מקרה אחד שרבי בדק את איברי המין של תלמידיו בשביל "לבדוק אם הברית הייתה בסדר".

ננס לבן

New member
טוב ..מרצ boy..

את האנטי דתיים שלך אתה לא חייב לדחוף לכל חור בלי קשר. יש גם רבנים חלאות (תזכור גם שזה יכול להיות "עלילת דם"..או שמתחזה-קרו דברים מעויילם שאנשים התחזו לרבנים כדי לנצל אנשים..גם מינית) והרב הזה אם הוא חלאה ..אז הוא הומו..אולי בהכחשה..אולי לא אבל מה הקשר לילדה שחושבת האם בעתיד תיהיה סטריטת?! הרב ההומו יכל להיות סטרייט ופתאום להכיר במיניות שלו או ואט אבר... אגב סתם שתדע אתה מנציח את ההומופוביה בקרב דתיים עכשיו! כי הם פרסמו שהוא הומו ומטריד גברים כדי להכפיש את שמו. ז"א אם ישמעו שהרב הומו לא יבקרו אותו יותר כי הומו זה פוי מהתורה. אז כן...תראה שזה רע שהוא הומו למה לא?ברוור... (דווקא אולי גילו שהוא המומ אז המציאו שהטריד...גם לא המציאו..הוא בדק גבקרים בצורה תמימה..לא אמרו כלום אלה..לא הרגשיו כלום..שמעו שהוא הומו, נפגעו,נזכרו בו ונתנו לתנועות שלו משמעות חדשה שהגעילה אותם כי הם רצו לראות דברים ככה.. כמו שאני יכולה להיתכחך בך באוטובוס-אולי אני ורצה אותך או שהאוטובוס סתם זז.אתה תסיק איזה אפשרות זה לפי מראה לי ולפי מה שאתה רוצה להאמין לו.זה בדיוק ככה.הם בשוק שבהוא הומו אז הם בוחרים להבין את זה ככה. כמו האנשים שחובים שאם את לסבית אז את נשמכת ורוצה לדפוק כל נקבה שזזה בסביבה..)

קודם כל אני לא אנטי-דתי.

שנית כל אני הבאתי עוד דוגמא. שלישית כל הומופוביה זה ההיפך הגמור ממני.

אמממ

אני חושבת שגברים, בניגוד לנשים, לא נוהגים לרוץ להתלונן על כל נגיעה קטנה. כך שהגיוני שאם הם דוברים אמת, זו לא היתה ממש "נגיעה קטנה". אם הם התלוננו אז מן הסתם הדבר קרה בניגוד לרצונם. (את כל המסקנות אני מסיקה ממה שהרגע כתבת כאן.. אוקיי? כי לא שמעתי על זה עד עכשיו) הומו או לא הומו, לדעתי זה ממש מגעיל שהוא (וכל אחד אחר) מטריד מינית אנשים (בשביל גברים זה ודאי פוגע פי כמה מאשר לנשים, בעיות באגו ושיט
מסכנים). כשרואים רב אז בטח בוטחים בו וכל זה, כי לא מצפים שהוא יעשה משהו בסגנון... ואם גם עם רבנים כבר לא בטוח - זה ממש ממש חרא... ובכנות, עדיף לי שיהיה רב ראשי הומופוב. העיקר שלא יפגע באף אחד.

למעלה