אני חייבת לציין

אהבתיה

New member
אני חייבת לציין

שכתבתם פה הרבה לאחרונה!!!! לקח לי הרבה זמן לקרוא את כל מה שפספסתי... אני שמחה שיש לנו פורום פעיל כל כך...כמובן בזכות הדיסק החדש!! כיף לראות את הפורום ככה!
רוני !!! ניסיתי להתקשר והיתה שיחה ממתינה...מצטערת שלא יצא לנו לדבר! אני אתקשר מחר!
דני! (דניאלה...אבל בעיקרון היא בשבילי תמיד דני...) מה נשמע ממי? מצטערת שלא עניתי לך אז...פשוט ישנתי! כמובן שבסוף דיברנו והיא נרגעה מהמחשבה שקרה לי משהו מזעזע (חס ושלום!)
לגבי זה שהעיר לי לגבי איך שביקרתי את הדיסק החדש!! כתבתי את זה רק כי באותו זמן לא שמעתי עדיין את כל הדיסק!! זה היה בדיוק באותו יום שחזרתי מהצבא ולא יצא לי לשמוע אותו כי הייתי כל כך עייפה והלכתי לישון... עכשיו אחרי ששמעתי את כולו אני יכולה להגיד שאהבתי אותו מאוד! השיר האהוב עלי הוא "על פי תנועת הרכבות"...פשוט שיר יפהפה לפי דעתי...אני מאוד אוהבת את הלחן שלו. רק פעם באה שאתה מגיב,נסה לא לפגוע ולא לענות בשחצנות (כמו ששמתי לב שעשית כאן יותר מפעם אחת...) אני לא מתכוונת לפגוע בך או משהו כזה...פשוט עצה ידידותית. טוב אנשימים, אני מתה מעייפות כי היום חזרתי אבל החדשות הטובות הן שאני הולכת להיות איתכם במשך שבוע !!!!!!! ש ב ו ע ! ! ! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
שכחתי משהו!!

היו כמה אנשים שביקשו ממני את השיר המקורי של "מלך העולם" באנגלית... אז מי שרוצה מוזמן להגיד לי ולכתוב כתובת אי מייל אליה אוכל לשלוח!! השיר נמצא אצלי באדיבותו הרבה של גילגיל....

ווואו, איזה נאום דפקת../images/Emo2.gif

אכן הייתי עם איש חביב ביותר בטלפוניישן... יחד רקמנו חלומות אטרופין כחלחלים...
חסר לך שלא תתקשרי מחר, וזאת פקודה חיילת! מ ת ג ע ג ע ת
יותר מדי זמן לא דיברנו...

למעלה